Οχι
Αλλά το να παραθετεις κάτι που εχει παρατεθει 5-6 φορές ακόμα , ετσι στο ασχετο ε ....ειναι κατι αξιοσημειωτον
Εγω απλά παρεθεσα και τον λόγο που το κάνεις αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 12 Ιαν 2020, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι υπερασπιστές του [ Εξαμιλίου ] , όχι μόνον οι Αλβανοί όπως γράφει ο Δούκας , αλλά και οι Έλληνες , ανοργάνωτοι όπως ήταν ακόμη , εγκατέλειψαν τις γραμμές τους και άρχισαν να φεύγουν πανικόβλητοι ( βλ. Χαλκοκονδύλης ).
Ε ο Γκιοργκι δεν νοιαζεται αν κατι ειναι σωστο η οχι ...
Πεταει μια αποψη που τον βολευει με το επιχειρημα '''τα ειπε ο ιστορικος Δουκας ,ξερεις εσυ καλυτερα απο αυτον;;''
Ε και οταν ερθει το... τρομπονιασμα λεει '''Μα το οτι παραθετω την πηγη δεν σημαινει οτι την υοθετω κιολας'''
Το χει κανει αυτο πολλες φορες και σε πολλα νηματα
Γιατί μου το στέλνεις;; Νομίζεις ότι λέω πως φορούσαν φουστανέλα;
Αυτή επινοήθηκε πολύ αργότερα, εγώ αυτό το παρέθεσα για να δείξω οτι τα ρούχα που φορούσαν ήταν φτωχικά και διαφορετικά από των Ρωμιών και τους κορόιδευαν.
Οι υπερασπιστές του [ Εξαμιλίου ] , όχι μόνον οι Αλβανοί όπως γράφει ο Δούκας , αλλά και οι Έλληνες , ανοργάνωτοι όπως ήταν ακόμη , εγκατέλειψαν τις γραμμές τους και άρχισαν να φεύγουν πανικόβλητοι ( βλ. Χαλκοκονδύλης ).
Ε ο Γκιοργκι δεν νοιαζεται αν κατι ειναι σωστο η οχι ...
Πεταει μια αποψη που τον βολευει με το επιχειρημα '''τα ειπε ο ιστορικος Δουκας ,ξερεις εσυ καλυτερα απο αυτον;;''
Ε και οταν ερθει το... τρομπονιασμα λεει '''Μα το οτι παραθετω την πηγη δεν σημαινει οτι την υοθετω κιολας'''
Το χει κανει αυτο πολλες φορες και σε πολλα νηματα
Ο Δούκας ήταν σύγχρονος των γεγονότων άρα το πιο πιθανο είναι να ισχύουν τα λεγόμενα του, το τι λένε σύγχρονοι ιστορικοι είναι δευτερεύον.
Άλλωστε αυτα που λέει αν συνδυαστούν και με αλλες πηγές έχουν βάση.
Giorgos 574 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:11
Ο Δούκας ήταν σύγχρονος των γεγονότων άρα το πιο πιθανο είναι να ισχύουν τα λεγόμενα του, το τι λένε σύγχρονοι ιστορικοι είναι δευτερεύον.
Άλλωστε αυτα που λέει αν συνδυαστούν και με αλλες πηγές έχουν βάση.
Ρε ψευτη ποτέ το ξαναβαλα αυτό;; Ψαξτο και πες που αλλου το έχω βάλει:
“Ένιοι το ψεύδος ετέρων και εξεταστικόν και ουρεσίτρoφoν, και βαρέως επικεί μενον προς απαιτήσεις, και προς ενδύματα και τρυφάς λυτόν, αλλά και κλεπτίστατον και άστατον και πανούργον και δολερόν εξήσκησαν”
The Albanians (the text has Illyrians) still maintained the mountain tribe tradition and influenced others by “their deceit and spying, their brutal methods of levying taxes, their soberness in the matter of clothing and luxuries... their thievishness, their fickleness, and their sly, crooked ways”.
Το απόσπασμα με τις εθνοτητες του Μωρια που ζηταγες απο το Ζαμπο βρε παρλαπιπι
Ακριβως, το ζήτησα για να μου το βρει γιατί θυμόμουν από παλιά ότι μετά από αυτό με τις εθνότητες έγραφε και κάτι αλλο που δε το είχα παραθέσει ποτέ, γιατί κανεις ότι δεν καταλαβαινεις βρε ψευταράκο;;
Ακριβως, το ζήτησα για να μου το βρει γιατί θυμόμουν από παλιά ότι μετά από αυτό με τις εθνότητες έγραφε και κάτι αλλο που δε το είχα παραθέσει ποτέ, γιατί κανεις ότι δεν καταλαβαινεις;;
Μια χαρα καταλαβαινω.....
Εσυ παλι το χαβα σου...
Οταν αρχισα να παραθετω για τον τσαμικο χωρο ..πεταξες χωρις λογω τον Καλλεργη
Οταν ειπα για τον Ιουλιανο και τους Αρβανιτες ξαναζηταγες να ξαναπαρατεθει ο Μαζαρης...