Η Τοπαλουδη από την Ρόδο ευθύνεται για τον βιασμό της και την δολοφονία της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:52 Αμα η άλλη είναι ηλίθια και βλαμενη και κάνει κινήσεις που βοηθούν τους βιαστές της να την βιάσουν ...ΝΑΙ είναι υπεύθυνη για τον βιασμό της
Αυτό βέβαια δεν αθωώνει τους βιαστές της ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Το μάντρα μου είναι δικές σου φράσεις. Συγνώμη ε που τις χρησιμοποιώ επαναλαμβανόμενα αλλά είναι τόσο αξιοποιήσιμες.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:55 Νάιδα, το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει κολλήσει σε ένα επαναλαμβανόμενο μάντρα.
Το πρόβλημα είναι ότι διαβάζεις το ίδιο μάντρα και στα γραπτά των άλλων.
Αυτό ειλικρινά, δεν μπορώ να το διαχειρισθώ.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι !!!Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:53Το συνειδητά προκλητικό φέρει και ευθύνη για τον ενδεχόμενο βιασμό ,να υποθέσω γιατί ο άνδρας δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:45Καλό είναι να μην εμπλέκουμε το "ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο" με τη διαθεσιμότητα που δείχνει το όλο πακέτο και κυρίως η συμπεριφορά. Όλοι και όλες ξέρουμε τι είναι συνειδητά προκλητικό.Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:36 Κι εδώ στο πχώρουμ αν με έχεις διαβάσει κατά καιρούς, έχω υπερασπιστεί το ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο και έχω πει (μέχρι και σε αυτό το νήμα) ότι έχω ξεκόψει από άτομα που σκέφτηκαν έτσι.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να ντύνεται, όπως γουστάρειΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:45Καλό είναι να μην εμπλέκουμε το "ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο" με τη διαθεσιμότητα που δείχνει το όλο πακέτο και κυρίως η συμπεριφορά. Όλοι και όλες ξέρουμε τι είναι συνειδητά προκλητικό.Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:36 Κι εδώ στο πχώρουμ αν με έχεις διαβάσει κατά καιρούς, έχω υπερασπιστεί το ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο και έχω πει (μέχρι και σε αυτό το νήμα) ότι έχω ξεκόψει από άτομα που σκέφτηκαν έτσι.
Ομως το "ελαφρύ ντύσιμο" είναι κυνήγι μαγισσων, ειδικά στην ελληνική κοινωνία.
Πόσες φορές έχω ακούσει από σεξιστές ταξιτζίδες, να σχολιάζουν το "ελαφρύ ντύσιμο" γυναικών που βλέπουν στον δρόμο, οι οποίες όμως δεν ήταν ντυμένες καθόλου ελαφριά, απλώς ήταν όμορφες.
Αυτές οι απόψεις περί "ελαφρού ντυσίματος" έχουν επιφέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα: Το "ελαφρύ ντύσιμο" στις μέρες μας έχει γίνει πρακτικά ανύπαρκτο, ΕΚΤΟΣ αν έξω κάνει πάνω από 30 βαθμούς (επομένως δικαιολογημένα η γυναίκα θα σκάσει αμα φορέσει μπούργκα)
Εντωμεταξύ η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών φοράει πλέον τζιν παντελόνια και κολάν. Εχουν καταργηθεί τα αμιγώς γυναικεία ενδύματα όπως είναι τα φορέματα και οι φούστες (τα οποία κακά τα ψέματα, αναδεικνείουν περισσότερο τη θηλυκότητα). Εκτός από το "μίνι", το οποίο κι αυτό περιορίζεται σε βραδυνές εξόδους και το προτιμούν οι πολύ μικρές ηλικίες.
Σημασία έχει ότι όποιος αναφέρεται σεξιστικά στο "ελαφρύ ντύσιμο" στην ουσία αναφέρεται σε κανονικό ντύσιμο, το οποίο συμβαίνει να χαρακτηρίζει μια γυναίκα που είναι πολύ όμορφη.
Θυμίζει το μεσαίωνα που θεωρούσαν ότι κάποιες όμορφες είναι μάγισσες και τις καίγανε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι !!Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:55Η Τοπαλουδη από την Ρόδο ευθύνεται για τον βιασμό της και την δολοφονία της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:52 Αμα η άλλη είναι ηλίθια και βλαμενη και κάνει κινήσεις που βοηθούν τους βιαστές της να την βιάσουν ...ΝΑΙ είναι υπεύθυνη για τον βιασμό της
Πήγε και έμπλεξε με τους ψυχανωμαλους βιαστές της για να κάνει παρτούζα !!
Ας πρόσεχε !!!
Δεν δικαιολογώ καθόλου τους βιαστές της και τα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βασικά τη σκοτώσανε γιατί ΔΕΝ ήθελε να κάνει παρτούζα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:58Ναι !!Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:55Η Τοπαλουδη από την Ρόδο ευθύνεται για τον βιασμό της και την δολοφονία της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:52 Αμα η άλλη είναι ηλίθια και βλαμενη και κάνει κινήσεις που βοηθούν τους βιαστές της να την βιάσουν ...ΝΑΙ είναι υπεύθυνη για τον βιασμό της
Ας πρόσεχε !!!
Δεν δικαιολογώ καθόλου τους βιαστές της και τα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν δικαιούται ο καθένας να φοράει ότι θέλειAlien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:58Ο καθένας έχει δικαίωμα να ντύνεται, όπως γουστάρειΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:45Καλό είναι να μην εμπλέκουμε το "ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο" με τη διαθεσιμότητα που δείχνει το όλο πακέτο και κυρίως η συμπεριφορά. Όλοι και όλες ξέρουμε τι είναι συνειδητά προκλητικό.Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:36 Κι εδώ στο πχώρουμ αν με έχεις διαβάσει κατά καιρούς, έχω υπερασπιστεί το ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο και έχω πει (μέχρι και σε αυτό το νήμα) ότι έχω ξεκόψει από άτομα που σκέφτηκαν έτσι.Οτιδήποτε κι αν επιδιώκει.
Πόσες φορές έχω ακούσει από σεξιστές ταξιτζίδες, να σχολιάζουν το "ελαφρύ ντύσιμο" γυναικών που βλέπουν στον δρόμο, οι οποίες όμως δεν ήταν ντυμένες καθόλου ελαφριά, απλώς ήταν όμορφες.
Αυτές οι απόψεις περί "ελαφρού ντυσίματος" έχουν επιφέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα: Το "ελαφρύ ντύσιμο" στις μέρες μας έχει γίνει πρακτικά ανύπαρκτο, ΕΚΤΟΣ αν έξω κάνει πάνω από 30 βαθμούς (επομένως δικαιολογημένα η γυναίκα θα σκάσει αμα φορέσει μπούργκα)
Εντωμεταξύ η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών φοράει πλέον τζιν παντελόνια και κολάν. Εχουν καταργηθεί τα αμιγώς γυναικεία ενδύματα όπως είναι τα φορέματα και οι φούστες (τα οποία κακά τα ψέματα, αναδεικνείουν περισσότερο τη θηλυκότητα). Εκτός από το "μίνι", το οποίο κι αυτό περιορίζεται σε βραδυνές εξόδους και το προτιμούν οι πολύ μικρές ηλικίες.
Σημασία έχει ότι όποιος αναφέρεται σεξιστικά στο "ελαφρύ ντύσιμο" στην ουσία αναφέρεται σε κανονικό ντύσιμο, το οποίο συμβαίνει να χαρακτηρίζει μια γυναίκα που είναι πολύ όμορφη.
Θυμίζει το μεσαίωνα που θεωρούσαν ότι κάποιες όμορφες είναι μάγισσες και τις καίγανε.
Εκτός εάν δικαιούμαι να βγω ολόγυμνος στο δρόμο ..
Και να διαμαρτύρομαι που οι υπόλοιποι άνθρωποι στον δρόμο αντιδρούν
- Otto Weininger
Όχι, σε καμία περίπτωση.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:55Η Τοπαλουδη από την Ρόδο ευθύνεται για τον βιασμό της και την δολοφονία της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:52 Αμα η άλλη είναι ηλίθια και βλαμενη και κάνει κινήσεις που βοηθούν τους βιαστές της να την βιάσουν ...ΝΑΙ είναι υπεύθυνη για τον βιασμό της
Αν όμως μια Χ γυναίκα περάσει βράδυ σε σκοτεινό πάρκο που ξέρει ότι είναι επικίνδυνα, ντυμένη μάλιστα προκλητικά έχει ευθύνη. Όχι την ίδια με τον βιαστή φυσικα. Αλλά ευθύνη ως προς τον εαυτό της.
Την ίδια ευθύνη που έχει και ένας άντρας τουρίστας στην Βραζιλία πχ, που του λένε από το ξενοδοχείο τι να αποφύγει και αυτός πάει με ντυμένος στην πένα μα κόψει βόλτες μέσα στις φαβελες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι αγόρι μου δώσε κι άλλο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:58Ναι !!Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:55Η Τοπαλουδη από την Ρόδο ευθύνεται για τον βιασμό της και την δολοφονία της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:52 Αμα η άλλη είναι ηλίθια και βλαμενη και κάνει κινήσεις που βοηθούν τους βιαστές της να την βιάσουν ...ΝΑΙ είναι υπεύθυνη για τον βιασμό της
Ας πρόσεχε !!!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ας το σκεφτόταν αυτό πριν πάει βόλτα με τους ψυχανομαλους βιαστές της !!!Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:00Βασικά τη σκοτώσανε γιατί ΔΕΝ ήθελε να κάνει παρτούζα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:58Ναι !!Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:55
Η Τοπαλουδη από την Ρόδο ευθύνεται για τον βιασμό της και την δολοφονία της;
Ας πρόσεχε !!!
Σαν να πάει η κόρη μου στο σπίτι φυλακοβιων ντσβατζηδων της περιοχής και μετά να έχει πρόβλημα που την βιασαν ..
Εννοείται ότι πρέπει να λειτουργούμε στα πλαίσια του νόμου. Αυτό που αναφέρεις εμπίπτει στην προσβολή της δημοσίας αιδούς και είναι άλλο πράγμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:00Δεν δικαιούται ο καθένας να φοράει ότι θέλειAlien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:58Ο καθένας έχει δικαίωμα να ντύνεται, όπως γουστάρειΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:45
Καλό είναι να μην εμπλέκουμε το "ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο" με τη διαθεσιμότητα που δείχνει το όλο πακέτο και κυρίως η συμπεριφορά. Όλοι και όλες ξέρουμε τι είναι συνειδητά προκλητικό.Οτιδήποτε κι αν επιδιώκει.
Εκτός εάν δικαιούμαι να βγω ολόγυμνος στο δρόμο ..
Και να διαμαρτύρομαι που οι υπόλοιποι άνθρωποι στον δρόμο αντιδρούν
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αμα συμπεριφέρεσαι σαν πουτανα θα σου φερθούν (οι ψυχανωμαλοι αλήτες που κάνεις παρέα. .) σαν πουτανα !!Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:01Ναι αγόρι μου δώσε κι άλλο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:58Ναι !!Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:55
Η Τοπαλουδη από την Ρόδο ευθύνεται για τον βιασμό της και την δολοφονία της;
Ας πρόσεχε !!!
Απλά πραγματα ..
Αν φέρεσαι συνειδητά προκλητικά σε έναν άντρα, το κάνεις για να προκαλέσεις τις ορμές του και όχι για να σώσεις τον πλανήτη από την υπερκατανάλωση πλαστικού ή κάτι άλλο.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:53Το συνειδητά προκλητικό φέρει και ευθύνη για τον ενδεχόμενο βιασμό ,να υποθέσω γιατί ο άνδρας δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:45Καλό είναι να μην εμπλέκουμε το "ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο" με τη διαθεσιμότητα που δείχνει το όλο πακέτο και κυρίως η συμπεριφορά. Όλοι και όλες ξέρουμε τι είναι συνειδητά προκλητικό.Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:36 Κι εδώ στο πχώρουμ αν με έχεις διαβάσει κατά καιρούς, έχω υπερασπιστεί το ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο και έχω πει (μέχρι και σε αυτό το νήμα) ότι έχω ξεκόψει από άτομα που σκέφτηκαν έτσι.
Ε, όποια δεν αντιλαμβάνεται ότι σαφώς και φέρει μερίδιο ευθύνης για τις ενδεχόμενες συνέπειες αυτού που συνειδητά προκαλεί, ναι, είναι ηλίθια.
Έχουν δικαίωμα οι άντρες να βιάζουν τις ηλίθιες; Σαφώς όχι. Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιστεύεις ειλικρινά ότι ο βιαστής θα σταθεί στο αν περνάει από το πάρκο προκλητικά ντυμένη; Σοβαρά τώρα; πραγματικά πιστεύεις οι περισσότεροι βιασμοί γίνονται σε σοκάκια σε ελαφροντυμένες γυναίκες;Otto Weininger έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:00Όχι, σε καμία περίπτωση.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:55Η Τοπαλουδη από την Ρόδο ευθύνεται για τον βιασμό της και την δολοφονία της;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:52 Αμα η άλλη είναι ηλίθια και βλαμενη και κάνει κινήσεις που βοηθούν τους βιαστές της να την βιάσουν ...ΝΑΙ είναι υπεύθυνη για τον βιασμό της
Αν όμως μια Χ γυναίκα περάσει βράδυ σε σκοτεινό πάρκο που ξέρει ότι είναι επικίνδυνα, ντυμένη μάλιστα προκλητικά έχει ευθύνη. Όχι την ίδια με τον βιαστή φυσικα. Αλλά ευθύνη ως προς τον εαυτό της.
Την ίδια ευθύνη που έχει και ένας άντρας τουρίστας στην Βραζιλία πχ, που του λένε από το ξενοδοχείο τι να αποφύγει και αυτός πάει με ντυμένος στην πένα μα κόψει βόλτες μέσα στις φαβελες.
Είπα και παραπάνω, ο κάθε άνθρωπος παίρνει τις αποφάσεις του για το τι είναι επικίνδυνο και τι όχι. Θες να είναι θέμα στιγμής;αφέλειας; μέθης; σε καμία περίπτωση όμως δεν φέρει ποτέ ευθύνη το θύμα. Είτε αυτό βιαστεί, είτε δολοφονηθεί ,είτε το κλέψουν. Την ευθύνη την έχει ο δράστης.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-