Πάλι καλά που μας κάνεις να γελάμε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:36Antares έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:26Eλπίζω να περιμένω αρκετά στην όχθη για να δω να περνάνε τα πτώματα των εχθρών μου. Κυρίως μια βδέλλα που έχει άμεσα συμφέροντα από το τομάρι μου (μήπως έχω και τίποτα άλλο;). Δεν είσαι εσύ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που είναι ο Γενιάς;
Re: Που είναι ο Γενιάς;
-
Nero
Εμ βέβαια, ναζί δεν είσαι;. Φυσικά και θα ήσουν γκέι κι εσύ....Μπίστης έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:40Antares έγραψε: 11 Ιαν 2020, 17:32 Η γενιά των 700 πάντως δεν είναι. Δεν θυμάμαι πολλά από το προηγούμενο phorum σχετικά με αυτόν, αλλά τα λίγα που μου έχουν μείνει δεν ταιριάζουν καθόλου με τον Γενιά της αμαρτίας.![]()
Είναι, τσεκαριστήκαμε με στοιχεία που ξέρουμε ο ένας για τον άλλο.
γιατί λες τον μπι ναζί νήρο;Nero έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:42Εμ βέβαια, ναζί δεν είσαι;. Φυσικά και θα ήσουν γκέι κι εσύ....Μπίστης έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:40Antares έγραψε: 11 Ιαν 2020, 17:32 Η γενιά των 700 πάντως δεν είναι. Δεν θυμάμαι πολλά από το προηγούμενο phorum σχετικά με αυτόν, αλλά τα λίγα που μου έχουν μείνει δεν ταιριάζουν καθόλου με τον Γενιά της αμαρτίας.![]()
Είναι, τσεκαριστήκαμε με στοιχεία που ξέρουμε ο ένας για τον άλλο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
You see the irony?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Να be ναζί ή nein be ναζί;
Ο Μπίστης θ' απαντήσει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Nero
χαίρομαι που δεν αμφισβητεί κανείς ότι είναι γκέι πάντως. Αναρωτιέμαι να ήταν μακροχρόνια η σχέση με τη γενιά ή one night stand. Αλλά για να θυμούνται με λεπτομέρειες ο ένας το σώμα του άλλου...καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
εν τω μεταξύ ήρθε ο ναζί να σου βάλει χέρι.Nero έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:52χαίρομαι που δεν αμφισβητεί κανείς ότι είναι γκέι πάντως. Αναρωτιέμαι να ήταν μακροχρόνια η σχέση με τη γενιά ή one night stand. Αλλά για να θυμούνται με λεπτομέρειες ο ένας το σώμα του άλλου...καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
-
the comet the course the tail
αντίο. φεύγω κι εγώ.