!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως να ξαναρχίσω το κάπνισμα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Πως να ξαναρχίσω το κάπνισμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εδώ και 7 μέρες δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου. Το έκοψα μετά απο σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια επειδή άρχισε να με επηρεάζει πλέον σωματικά. Είχα κάποια ελαφρά προβλήματα υγείας στο γαστρεντερικό πιθανώς λόγω τσιγάρου τα οποία εξαφανίστηκαν μετά από δύο μέρες χωρίς τσιγάρο. Το θέμα όμως τώρα είναι οτι αισθάνομαι τη ζωή μου χωρίς νόημα. Οι ώρες πριν πέρναγαν εντός και εκτός σπιτιού περιμένοντας την επόμενη δόση μου. Τώρα είμαι αναγκασμένος να ψάχνω να βρω αλλά πράματα να κάνω και το χειρότερο να τρώω. Ζήτησα σήμερα ένα τσιγάρο από ένα φίλο. Δεν μπόρεσα να το καπνίσω και το πέταξα, μου φάνηκε εντελώς αφύσικο. Πιστεύω πως θα χρειαστεί να πιέσω τον εαυτό μου να ξαναρχίσει να καπνίζει. Δεν θα μπορέσω να το κάνω γιατί ανέκαθεν μου άρεσε το κάπνισμα και πότε δεν ανάγκασα τον εαυτό μου να καπνίσει. Η ωραιότερη συνήθεια μου καταστράφηκε, αποδείχτηκε πως ήταν ένα ψέμμα. :a040:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Πως να ξαναρχίσω το κάπνισμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Είσαι ένα τυχερός άνθρωπος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο. Να μην το ξαναρχίσεις με τίποτα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

για αρχή να ρουφάς μικρές τζούρες να μην σε ενοχλεί,παντα με ποτό και ναρκωτικά και σιγά σιγά θα τα καταφέρεις
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

nyxtovios έγραψε: 11 Ιαν 2020, 23:39 Εδώ και 7 μέρες δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου. Το έκοψα μετά απο σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια επειδή άρχισε να με επηρεάζει πλέον σωματικά. Είχα κάποια ελαφρά προβλήματα υγείας στο γαστρεντερικό πιθανώς λόγω τσιγάρου τα οποία εξαφανίστηκαν μετά από δύο μέρες χωρίς τσιγάρο. Το θέμα όμως τώρα είναι οτι αισθάνομαι τη ζωή μου χωρίς νόημα. Οι ώρες πριν πέρναγαν εντός και εκτός σπιτιού περιμένοντας την επόμενη δόση μου. Τώρα είμαι αναγκασμένος να ψάχνω να βρω αλλά πράματα να κάνω και το χειρότερο να τρώω. Ζήτησα σήμερα ένα τσιγάρο από ένα φίλο. Δεν μπόρεσα να το καπνίσω και το πέταξα, μου φάνηκε εντελώς αφύσικο. Πιστεύω πως θα χρειαστεί να πιέσω τον εαυτό μου να ξαναρχίσει να καπνίζει. Δεν θα μπορέσω να το κάνω γιατί ανέκαθεν μου άρεσε το κάπνισμα και πότε δεν ανάγκασα τον εαυτό μου να καπνίσει. Η ωραιότερη συνήθεια μου καταστράφηκε, αποδείχτηκε πως ήταν ένα ψέμμα. :a040:
Επειδή είσαι προκλητικός , ΣΥΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ούτε να το σκέφτεσαι
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

ST48410 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 23:41 Είσαι ένα τυχερός άνθρωπος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο. Να μην το ξαναρχίσεις με τίποτα.
Όπως βλέπω τα πράματα δεν θα μπορέσω ξανά.
Το πνεύμα μου το ζητάει αλλά το σώμα το απέρριψε κατηγορηματικά. Πραγματικά πως ξεκινήσαμε το κάπνισμα δεν μπορώ να καταλάβω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2020, 00:02
ST48410 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 23:41 Είσαι ένα τυχερός άνθρωπος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο. Να μην το ξαναρχίσεις με τίποτα.
Το πνεύμα μου το ζητάει αλλά το σώμα το απέρριψε κατηγορηματικά. Πραγματικά πως ξεκινήσαμε το κάπνισμα δεν μπορώ να καταλάβω.
Κάτι τέτοια βλέπω και λέω "φτηνά την γλίτωσα που μπόρεσα να ξαναρχίσω το κάπνισμα χωρίς πρόβλημα".
Καλό κουράγιο από εμένα. Μανίκι αυτό που σου έτυχε, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. :102:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Βλήμα έγραψε: 12 Ιαν 2020, 00:06
Κάτι τέτοια βλέπω και λέω "φτηνά την γλίτωσα που μπόρεσα να ξαναρχίσω το κάπνισμα χωρίς πρόβλημα".
Καλό κουράγιο από εμένα. Μανίκι αυτό που σου έτυχε, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. :102:
:smt005:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Βλήμα έγραψε: 12 Ιαν 2020, 00:06
:) Δουλευόμαστε βραδιάτικα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2020, 23:52
nyxtovios έγραψε: 11 Ιαν 2020, 23:39 Εδώ και 7 μέρες δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου. Το έκοψα μετά απο σχεδόν δεκατέσσερα χρόνια επειδή άρχισε να με επηρεάζει πλέον σωματικά. Είχα κάποια ελαφρά προβλήματα υγείας στο γαστρεντερικό πιθανώς λόγω τσιγάρου τα οποία εξαφανίστηκαν μετά από δύο μέρες χωρίς τσιγάρο. Το θέμα όμως τώρα είναι οτι αισθάνομαι τη ζωή μου χωρίς νόημα. Οι ώρες πριν πέρναγαν εντός και εκτός σπιτιού περιμένοντας την επόμενη δόση μου. Τώρα είμαι αναγκασμένος να ψάχνω να βρω αλλά πράματα να κάνω και το χειρότερο να τρώω. Ζήτησα σήμερα ένα τσιγάρο από ένα φίλο. Δεν μπόρεσα να το καπνίσω και το πέταξα, μου φάνηκε εντελώς αφύσικο. Πιστεύω πως θα χρειαστεί να πιέσω τον εαυτό μου να ξαναρχίσει να καπνίζει. Δεν θα μπορέσω να το κάνω γιατί ανέκαθεν μου άρεσε το κάπνισμα και πότε δεν ανάγκασα τον εαυτό μου να καπνίσει. Η ωραιότερη συνήθεια μου καταστράφηκε, αποδείχτηκε πως ήταν ένα ψέμμα. :a040:
Επειδή είσαι προκλητικός , ΣΥΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
Γιατί με βρίζεις; Το νημα το άνοιξα για να ενημερώσω τους φίλους εδώ μέσα να είναι προσεκτικοί με απόπειρες διακοπής του καπνίσματος. Ίσως να μην μπορέσουν να το ξαναρχίσουν.
Και επίσης για να μοιραστώ με τους υπόλοιπους ότι ίσως μόνο μερικές μέρες να είναι αρκετές για να σας δείξει νο οργανισμός σας ότι δεν το έχετε ανάγκη και αξιζει να προσπαθήσετε :wink
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Επειδή παίζεις με τον πόνο μας, θα συμφωνήσω με τον Στυγιο που έβαλε κι ωραίο άβαταρ, απλώς αντί για Σύρε, το κάνω Σάλτα, να χεις και ποικιλία
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

πιες κάνα μπαφο και ξέχασε το ρημάδι
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ίφιδα έγραψε: 12 Ιαν 2020, 00:21 Επειδή παίζεις με τον πόνο μας, θα συμφωνήσω με τον Στυγιο που έβαλε κι ωραίο άβαταρ, απλώς αντί για Σύρε, το κάνω Σάλτα, να χεις και ποικιλία
Φχαριστώ καρδούλα μου :hebit: ,παίζει με τον πόνο μας ο χαμένος..
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Κοίτα επειδή πέραν του ρηχου τρολλαρισματος που κάνω δεν κατάλαβες το νόημα του νήματος, κάνε μου μα χάρη από σήμερα και μην καπνίζεις για 4-5 μόνο μέρες. Δες το σαν μια ευκαιρία να ανανεώσεις τους δεσμούς σου με το τσιγάρο μετά (αν μπορέσεις)
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

nowhere έγραψε: 11 Ιαν 2020, 23:47 για αρχή να ρουφάς μικρές τζούρες να μην σε ενοχλεί,παντα με ποτό και ναρκωτικά και σιγά σιγά θα τα καταφέρεις
Αυτό όντως παίζει να πιάσει.
Μακριά :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”