Εννοούσα να μην φτάσουμε σε σημείο να έχουμε ανάγκη την elocon. Όχι ότι έχω κάποιο θέμα να την προτείνω/χρησιμοποίησω.don't speak έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:28Το έγραψα για να επισημάνω ότι είναι φάρμακο και όχι κρέμα χειμερινής χρήσης.Otto Weininger έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:08Και ;don't speak έγραψε: 11 Ιαν 2020, 09:23
Αυτό όμως είναι φάρμακο και μάλιστα κορτικοστεροειδές, έχει κορτιζόνη δηλαδή.
Άμα του έχουν γίνει τα χέρια σαν του λεπρου, τι θα κάνει;
Είναι θέμα νοοτροπίας στο κάτω κάτω. Ο κόσμος ψάχνεται με εναλλακτικές μαλακιες και τελικά υποφέρει. Οπότε, ναι, καταλήγεις στην elocon.
Άλλωστε και εσύ έγραψες να μην φτάσουμε εκεί.
Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:05Και αυτή. Αλλά το θέμα είναι να μην φτάσουμε εκεί.elchav έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:38 Elocon, σε ακραίες περιπτώσεις όπως του πχορουμιτη vantono, Otto Weininger;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Σκάσιμο" χεριών (γροθιών) από πsωλόκρυο. Κανα καλό χυσαμόλι?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: "Σκάσιμο" χεριών (γροθιών) από πsωλόκρυο. Κανα καλό χυσαμόλι?
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Κατάστημα διαχείρισης τροφίμων.the comet the course the tail έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:24ΙΔΨ; :-(hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:09 Πλένω τα χέρια μου κάθε 5 λεπτά. Τον χειμώνα σκάνε πολύ άσχημα χωρίς κρέμα. Η αλόη μεν κάνει καλό, αλλά είναι πολύ ακριβή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν θέλει λεπτόρευστες κρέμες το χειμώνα, θέλει να έχουν παχιά υφή να προστατεύουν το δέρμα.
- hellegennes
Εγώ προσωπικά προτιμώ αυτήν γιατί δεν αφήνει ανεπιθύμητη λιπαρότητα στο χέρι λες και το πασάλειψες με βούτυρο.
Αν δεν σε πειράζει αυτό όμως, μια καλύτερη λύση (μόνο για τον ύπνο) είναι το λάδι καρύδας, που τον χειμώνα παγώνει και γίνεται σαν βούτυρο.
Αν δεν σε πειράζει αυτό όμως, μια καλύτερη λύση (μόνο για τον ύπνο) είναι το λάδι καρύδας, που τον χειμώνα παγώνει και γίνεται σαν βούτυρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
don't speak
Υπάρχουν μερικές που ενώ είναι παχύρευστες δεν αφήνουν λιπαρότητα ούτε κολλάνε.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Είχα ακούσει αυτό με την αλόη κατευθείαν από το φυτό στο χέρι και δεν το πολυπίστεψα. Βλέπω όμως ότι το επιβεβαιώνετε.
Εγώ βάζω τώρα μια κρέμα αλόης για πρόσωπο. Δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά. Η 99% αλόη είναι σίγουρα καλύτερη. Neutrogena δεν έχω δοκιμάσει.
Εγώ βάζω τώρα μια κρέμα αλόης για πρόσωπο. Δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά. Η 99% αλόη είναι σίγουρα καλύτερη. Neutrogena δεν έχω δοκιμάσει.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
the comet the course the tail
αν έρθω να πάρω φέτα και ελιές, τα πιάνεις με γυμνά χέρια;hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:52Κατάστημα διαχείρισης τροφίμων.the comet the course the tail έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:24ΙΔΨ; :-(hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:09 Πλένω τα χέρια μου κάθε 5 λεπτά. Τον χειμώνα σκάνε πολύ άσχημα χωρίς κρέμα. Η αλόη μεν κάνει καλό, αλλά είναι πολύ ακριβή.
μεγαλο λαθος η συχνη χρηση ντετολ.vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 17:34Μονίμως ντετόλ χρησιμοποιώ για σαπούνι χεριών εδώ και χρόνια, και δεν μου φαίνεται σκληρό ούτε με ενοχλεί. Με απορρυπαντικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα,εκτός απο λίγο χλωρίνη που στάζω σε λεκάνες,νιπτήρε κτλ ενίοτε, χωρις να ερχεται ποτέ σε επαφή με το δέρμα μου.dna replication έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:35 επίσης αντικατέστησε το σαπούνι χεριών που χρησιμοποιείς, μάλλον θα είναι σκληρό σαν απορρυπαντικό για τα πιάτα
παρε κανένα άλλο με αλόη ή βάλσαμο
Σημερα εν τω μεταξύ, που έφτιαξε αρκετά και ο καιρός σε σύγκριση με λίγες μέρες πριν και έβγαλε και καλό ήλιο, μαλάκωσαν εντελώς απο μόνα τους. Στο ένα χέρι μάλιστα (που ετσι κι αλλιως δεν είχα πολύ)* η σκληράδα εξαφανίστηκε εντελώς. Επειδή μιλάμε για φουλ πουστόκαιρο όμως, και δεν ξερεις τι σου ξημερώνει με τις ζηνοβίες και τους ηφαιστίωνες και τα παπάρια μου μέσα, θα πάω αυριο να πάρω τη νορβηγική και να ξεκινήσω να πασαλείφομαι, να κοιμάμαι ήσυχος. Και γλαστράκι αλόης θα έχω σύντομα στο μπαλκόνι μου, εννοείται.
*πάντα το ένα χέρι μου γίνεται μακράν πιο μπουρδέλο απο το άλλο. Μου είχε τύχει περίοδος που το ένα μου χέρι ήταν μια χαρά(καταλάβαινες μια πολύ απαλή σκληράδα μόνο αν το ακουμπούσες),και στο άλλο πήγα να πετάξω λέπια.
Ειναι αντιμικροβιακο και σκοτωνει ολη τη πανιδα στο δερμα.
Δινει χωρο σε ''κακα'' μικροβια να αναπτυχθουν,οταν δεν το χρησιμοποιεις.
Επισης ειναι σκληρο σαπουνι.
Μονο επικουρικα το χρησιμοποιουμε.
Οι δερματολογοι συνιστουν ''απλο'' σαπουνι το οποιο ειναι αρκετο για να καθαρισουμε τα χερια μας,με τη προυποθεση οτι, τριβουμε σωστα τα χερια μας σχολαστικα σε καθε πλυσιμο.
Επισης τα αντιμικροβιακα περιεχουν συστατικα που ειναι επιβαρυντικα και μπορει κι επικινδυνα οταν χρησιμοποιουνται σε πολλη συχνη βαση.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
με προλαβε ο Χελις και γω θα σου προτεινα αυτη,ειναι φτηνη και πολλη καλη:
https://www.google.com/url?sa=i&source= ... 7686216118
https://www.google.com/url?sa=i&source= ... 7686216118
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- hellegennes
Όχι, αλλά σίγουρα δεν πιάνω να φορέσω γάντια με λερωμένα χέρια, που έχουν πιάσει λεφτά, κάρτες, ταμειακή μηχανή ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει έστω και υποψία σκόνης.the comet the course the tail έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:22αν έρθω να πάρω φέτα και ελιές, τα πιάνεις με γυμνά χέρια;![]()
Γιατί διαφορετικά θα έχω λερώσει τα γάντια με το που θα τα πιάσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να πλένεις τα χέρια σου μόνο με χλιαρό νερό τον χειμώνα-ποτέ κρύοGherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:56
Απόψε θα πορευτώ με ότι έχω. Δεν έχω βαζελίνη, δεν έχω βούτυρο αγελάδας. Έχω cicalfate, μια κρέμα της νιβέα που είναι καλή σε γενικές γραμμές και βαμβακερά γάντια για επούλωση χεριών. Το προβλημά μου δεν είναι οι κρέμες, αλλά που πλένω τα χέρια καμία 20αρια φορές τη μέρα για αυτό και μου έχουν γίνει χάλια.![]()
![]()
![]()
κρέμα Neutrogena (όχι την μπλε, αλλά την κόκκινη που δεν περιέχει καθόλου άρωμα)
ή εκείνη που έβαλε ο hellegennes και θα δεις να επουλώνονται.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Την χρησιμοποίησα. Είδα προκοπή μετά την τρίτη μέρα. Τώρα είμαι οκ. Μου έκανε εντύπωση που δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 10:09
Αυτή. Πλένω τα χέρια μου κάθε 5 λεπτά. Τον χειμώνα σκάνε πολύ άσχημα χωρίς κρέμα. Η αλόη μεν κάνει καλό, αλλά είναι πολύ ακριβή.
Βάζεις μια φορά πριν κοιμηθεί. Αν βάλεις και γάντι (βινυλίου καλύτερα) και κοιμηθείς έτσι είναι ακόμα καλύτερα γιατί βοηθάει την κρέμα να παραμείνει περισσότερο και να κάνει καλύτερη δουλειά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Ναι, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όχι σαν κάτι Nivea που νιώθεις σαν να έχεις αλείψει πάνω σου λίπος φάλαινας και δεν κάνουν τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
don't speak
Έκανα το test drive μεταξύ αυτής και της aveeno.
Στο ένα χέρι τη μια και στο άλλο την άλλη. Ακόμα και μετά την κρέμα που έπλυνα τα χέρια είναι σχεδόν ίδιες, ελαφρώς, ελάχιστα, ίσα που, καλύτερη σε τελική υφή η aveeno. Αλλά πραγματικά ελάχιστη διαφορά, ίσως γιατί έχω χρησιμοποιήσει και άλλη της aveeno την dermexa και οι δύο aveeno αφήνουν μια ιδιαίτερη υφή μη λιπαρή.
Και απο τιμή πολύ φτηνή αυτή η Cera di curpa.
Στο ένα χέρι τη μια και στο άλλο την άλλη. Ακόμα και μετά την κρέμα που έπλυνα τα χέρια είναι σχεδόν ίδιες, ελαφρώς, ελάχιστα, ίσα που, καλύτερη σε τελική υφή η aveeno. Αλλά πραγματικά ελάχιστη διαφορά, ίσως γιατί έχω χρησιμοποιήσει και άλλη της aveeno την dermexa και οι δύο aveeno αφήνουν μια ιδιαίτερη υφή μη λιπαρή.
Και απο τιμή πολύ φτηνή αυτή η Cera di curpa.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αλοιφή με ψευδάργυρο βάλε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης