!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέγκαν-Χάρυ-το σκάνδαλο της χρονιάς-the megathread
- Μαυροβασίλης
Re: Μέγκαν-Χάρυ-το σκάνδαλο της χρονιάς-the megathread
ντελεντα εστ λαίμαι

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Μαυροβασίλης

Γιατί εξακολουθούν να έχουν μισθό ως γαλαζοαίματοι. Σαν να φτύνουν τα παιδιά τους γονείς τους, να εξαφανίζονται και όταν έρχεται η ώρα της μοιρασιάς της περιουσίας, να εμφανίζονται και να απαιτούν.Ίφιδα έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:48 Να ρωτήσω κάτι, ο Χάρυ δεν είχε παραιτηθεί απ την πιθανότητα να γίνει βασιλιας; Ή κάτι τετοιο; Τώρα ο χαμος γινεται γιατί θέλουν να αποσυρθούν και να μη πηγαίνουν στα χαπενινγκς;
Αν είναι αξιοπρεπείς, αποποιούνται τα πάντα, όχι τα πάντα εκτός από τα λεφτά. Θα δείξει.
Αυτό εξηγεί πολλά.
Και για την άλλη που έκανε τον θείο της Ελισάβετ να παραιτηθεί, έλεγαν κάτι για BDSM και τέτοια. Πριν λίγα χρόνια είχαν βγει στη φόρα κάτι παλιά γράμματα από υπηρέτες προς τον βασιλιά που έλεγαν και με περιγραφές, ότι δεν αντέχουν να βλέπουν έτσι τον πρίγκιπα και το παλάτι τους έλεγε να τα αποσιωπήσουν.
Εμ, όταν τους αναθρέφουν με το σεις και με το σας, βγαίνουν κοινωνικώς βλαμμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 11 Ιαν 2020, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Dwarven Blacksmith
A Very British New Year. 
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στα @@ μας για τους Βρετανούς, την βασίλισσα, τον πρίγκιπα, και λοιπά κουτσομπολιά. 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Nero
enterprise-psi έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:04 Στα @@ μας για τους Βρετανούς, την βασίλισσα, τον πρίγκιπα, και λοιπά κουτσομπολιά.![]()

είναι ζήτημα διεθνούς πολιτικής
- Μαυροβασίλης
θυμάμαι το Χάρυ από μέσα 00ς, όταν έκανε μουνινγκ από το πίσω παρμπριζ της λιμο, καζίκι τση μεθιάς, κι έβαλε τον οδηγό να κάνει γύρω τη λεστερ σκουεαρ, είχε και τη μερακλήδικη στολή αφρικα κορπς μετά, κάτι άλλες παραλυσίες- ήλπιζα ότι θα γίνει ο λαππο ελκανν του ηβ
με τον Αντριου διάδοχο και τον Χάρυ, λένε οι βρετανοί φίλοι μου (όσοι δεν θέλουν γκιλοτίνα για τους ροηαλς, τβη), θα μπορούσε να ανανήψει ο θεσμός και να γίνει το ηβ ένα τεράστιο Βέγκας
δυστυχώς ο Χάρυ εξελίχθηκε σε ρεης τρεητορ (περίμενα να πουν ταηρον το μικρό) και κακ όπως ο αυγολέμονος αδερφός του, ο οποίος όμως θα πάρει το θρόνο και ο Χάρυ με τη Μεγκυ θα γλείφουν τον κώλο της γκολντντιγκερ μπρουμυ για τα επιδόματα :-/
οπότε η λύση της αβαβα και τάχα προοδευτικής απαγκίστρωσης από το κρατικό μαστάρι και ένα καρντασιαν μέλλον με παχυλά συμβόλαια και ανεξαρτησία από τη γενναιοδωρία του αυγολέμονου της μπρουμυ ίσως είναι αξιοπρεπέστερη λύση
με τον Αντριου διάδοχο και τον Χάρυ, λένε οι βρετανοί φίλοι μου (όσοι δεν θέλουν γκιλοτίνα για τους ροηαλς, τβη), θα μπορούσε να ανανήψει ο θεσμός και να γίνει το ηβ ένα τεράστιο Βέγκας
δυστυχώς ο Χάρυ εξελίχθηκε σε ρεης τρεητορ (περίμενα να πουν ταηρον το μικρό) και κακ όπως ο αυγολέμονος αδερφός του, ο οποίος όμως θα πάρει το θρόνο και ο Χάρυ με τη Μεγκυ θα γλείφουν τον κώλο της γκολντντιγκερ μπρουμυ για τα επιδόματα :-/
οπότε η λύση της αβαβα και τάχα προοδευτικής απαγκίστρωσης από το κρατικό μαστάρι και ένα καρντασιαν μέλλον με παχυλά συμβόλαια και ανεξαρτησία από τη γενναιοδωρία του αυγολέμονου της μπρουμυ ίσως είναι αξιοπρεπέστερη λύση
Προβλήματα που έχουν οι δύστυχοι...
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
ΤΙ προσωπική περιουσία έχει ο τύπος; Έχει ανάγκη το επίδομα του μπαμπά;
Πριν μερικά χρόνια είχαμε τον William για φλώρο και πιστεύαμε πως ο Χάρης ηταν ο αρσενικός της οικογένειας.
Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει πιο έξω.
Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει πιο έξω.
Βασισμένοι σε τι;panos291 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:14 Πριν μερικά χρόνια είχαμε τον William για φλώρο και πιστεύαμε πως ο Χάρης ηταν ο αρσενικός της οικογένειας.
Τι πάει να πει "φλώρος" και τι "αρσενικός";
Αμφότεροι καταβροχθίζουν λεφτά με μόνο προσόν ότι είναι γαλαζοαίματοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-