αφού ήταν ξύπνια λέμε.ποιο είναι το θέμα ότι ακούμπησε τα ιερά χωρίς την άδεια της για μερικά δεύτερα πριν ξυπνήσει?Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:28 Δεν έπρεπε να την έχει ρωτήσει από το να το κάνει κρυφά; Να της πει εγώ γουστάρω να μην καταλαβαίνεις τι σου κάνω. Είσαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Βασικά υπάρχουν περιστατικά (βιασμοί) blackpaint και το συγκεκριμένο δεν μπορεί να υπάγεται σε αυτή την κατηγορία. Εσύ ο ίδιος είπες ότι πρόκειται περί αχυρανθρώπου.blackpaint έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:23"επειδη υπαρχουν χειροτερα περιστατικα, σκασε αλλιως θα φας ξυλο"hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:00Υπάρχει και μια εναλλακτική. Να της δώσει κάποιος 2 γερές σφαλιάρες και να της γνωρίσει μερικά θύματα βιασμού, στα οποία να εξιστορήσει την μαλακία της, για να την φτύσουν κατάμουτρα μπας και αντιληφθεί ότι εξευτελίζει ένα ειδεχθές έγκλημα.blackpaint έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:49
"να την πειθαρχησεις με απειλη θανατου για να παψει να θελει να ακουστει"
μεγαλε, ποιος στα μαθε αυτα, ο νταβατζης στο κωλομπαρο της περιοχης σου η οι τσοντες; δωστο να το διαβασει καμια γυναικα συγγενης σου να σου πει την γνωμη της.
ε ρε απωθημενα![]()
Εκτός αν άλλαξες γνώμη και τώρα το θεωρείς βιασμό.
Σχετικά με τη χρήση βίας κι εγώ διαφωνώ. Σε μία δημοκρατία όλα πρέπει να ακούγονται και να είναι σεβαστά, ακόμη και οι βλακείες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Το χρυσό κανόνα της ματωμένης κωλοτρυπίδας εννοείς;Ίφιδα έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:34Μα δε λέει αυτό.blackpaint έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:23"επειδη υπαρχουν χειροτερα περιστατικα, σκασε αλλιως θα φας ξυλο"hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:00
Υπάρχει και μια εναλλακτική. Να της δώσει κάποιος 2 γερές σφαλιάρες και να της γνωρίσει μερικά θύματα βιασμού, στα οποία να εξιστορήσει την μαλακία της, για να την φτύσουν κατάμουτρα μπας και αντιληφθεί ότι εξευτελίζει ένα ειδεχθές έγκλημα.
ε ρε απωθημενα![]()
Η χρησιμοποίηση της λέξης βιασμός απ' την κοπελιά, ευτελίζει τους πραγματικους βιασμούς. Το βρίσκεις απίθανο κάποια γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό να διαβάσει αυτή την ιστορια και να νιώσει οργή ;
Και πάλι αφού ο βιασμός είναι φάσμα, η ανοχή του ενός οδηγεί στην ανοχή του άλλου. Οπότε εξαρτάται σε τι βαθμό είναι μέτοχος της κουλτούρας του βιασμού.
Λοιπόν όταν ήμουν πέντε χρόνων περιπου επαθα ένα ατύχημα. Ο ξάδερφος μου ενάμιση έτους και η αδερφή μου τεσσάρων ετών ,όταν πήγα να κάτσω σε ένα ποδηλατακι τρίκυκλο κόκκινο( ελαττωματικό εργοστασιακά) μου βγαλαν την σέλα την ώρα που πήγα να κάτσω . Κατακρεουργηθηκα. Κατουρουσα ενα μήνα σε λεκάνη με νερό και πεταντιν . Καταλήξαμε ότι το ποδηλατακι ήταν κακό . Το θέμα είναι ότι ο βιασμός στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η βίαιη διυσδηση και ότι πρόκειται για ένα ατύχημα. Εγώ εκατσα και λιποθύμησα . Η ψυχολογία ενός βιασμού είναι μεν διαφορετικη αλλά έχω κατανόηση. Δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουν όλα ... Επίσης εκείνη την περίοδο αστυνομικός αποπειράθηκε να βιάσει την μητέρα μου ,όπου καταγγέλθηκε και διώχθηκε από την πόλη .
Ότι το έκανε ενώ νομιζε ότι κοιμάται.nowhere έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:38αφού ήταν ξύπνια λέμε.ποιο είναι το θέμα ότι ακούμπησε τα ιερά χωρίς την άδεια της για μερικά δεύτερα πριν ξυπνήσει?Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:28 Δεν έπρεπε να την έχει ρωτήσει από το να το κάνει κρυφά; Να της πει εγώ γουστάρω να μην καταλαβαίνεις τι σου κάνω. Είσαι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ολα αυτά που γράφεις αποτελούν σοβαρότατα προβλήματα (και ειδικά αυτό με τη μητέρα σου είναι φριχτό), σε αντίθεση με την πρωτοκοσμική μπούρδα που συζητάμε επί τόσες σελίδες.Kiki mat έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:44 Λοιπόν όταν ήμουν πέντε χρόνων περιπου επαθα ένα ατύχημα. Ο ξάδερφος μου ενάμιση έτους και η αδερφή μου τεσσάρων ετών ,όταν πήγα να κάτσω σε ένα ποδηλατακι τρίκυκλο κόκκινο( ελαττωματικό εργοστασιακά) μου βγαλαν την σέλα την ώρα που πήγα να κάτσω . Κατακρεουργηθηκα. Κατουρουσα ενα μήνα σε λεκάνη με νερό και πεταντιν . Καταλήξαμε ότι το ποδηλατακι ήταν κακό . Το θέμα είναι ότι ο βιασμός στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η βίαιη διυσδηση και ότι πρόκειται για ένα ατύχημα. Εγώ εκατσα και λιποθύμησα . Η ψυχολογία ενός βιασμού είναι μεν διαφορετικη αλλά έχω κατανόηση. Δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουν όλα ... Επίσης εκείνη την περίοδο αστυνομικός αποπειράθηκε να βιάσει την μητέρα μου ,όπου καταγγέλθηκε και διώχθηκε από την πόλη .
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι, δεν εννοώ αυτό, δεν ξέρω καν τί είναιDwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:43Το χρυσό κανόνα της ματωμένης κωλοτρυπίδας εννοείς;Ίφιδα έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:34Μα δε λέει αυτό.blackpaint έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:23
"επειδη υπαρχουν χειροτερα περιστατικα, σκασε αλλιως θα φας ξυλο"
ε ρε απωθημενα![]()
Η χρησιμοποίηση της λέξης βιασμός απ' την κοπελιά, ευτελίζει τους πραγματικους βιασμούς. Το βρίσκεις απίθανο κάποια γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό να διαβάσει αυτή την ιστορια και να νιώσει οργή ;
Και πάλι αφού ο βιασμός είναι φάσμα, η ανοχή του ενός οδηγεί στην ανοχή του άλλου. Οπότε εξαρτάται σε τι βαθμό είναι μέτοχος της κουλτούρας του βιασμού.
Μα αυτό δεν είναι βιασμός, δεν υπαρχει καμια ανοχή σε βιασμό
Μόνη μου και όλοι σας ρε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Tην κυνηγούσε με το αυτοκίνητο και η μανα μου πεζή ,έχοντας και την αίσθηση ο αστυνομικός ότι είναι νεαρό αγόρι. Αγοράκι έλα εδώ ,αγοράκι που πας . Ήταν πέντε τα ξημερώματα και η μανα μου πήγαινε στην δουλειά,την κυνηγαγε σε μία μεγαλουτσικη διαδρομή όπου πετάχτηκε σε διασταύρωση και σταμάτησε διερχόμενο όχημα όπου άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα η μανα μου . Το διερχόμενο όχημα ήταν ο αυτόπτης μάρτυς και το άτομο που γνώριζε τα στοιχεία του δράστη.Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:49Ολα αυτά που γράφεις αποτελούν σοβαρότατα προβλήματα (και ειδικά αυτό με τη μητέρα σου είναι φριχτό), σε αντίθεση με την πρωτοκοσμική μπούρδα που συζητάμε επί τόσες σελίδες.Kiki mat έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:44 Λοιπόν όταν ήμουν πέντε χρόνων περιπου επαθα ένα ατύχημα. Ο ξάδερφος μου ενάμιση έτους και η αδερφή μου τεσσάρων ετών ,όταν πήγα να κάτσω σε ένα ποδηλατακι τρίκυκλο κόκκινο( ελαττωματικό εργοστασιακά) μου βγαλαν την σέλα την ώρα που πήγα να κάτσω . Κατακρεουργηθηκα. Κατουρουσα ενα μήνα σε λεκάνη με νερό και πεταντιν . Καταλήξαμε ότι το ποδηλατακι ήταν κακό . Το θέμα είναι ότι ο βιασμός στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η βίαιη διυσδηση και ότι πρόκειται για ένα ατύχημα. Εγώ εκατσα και λιποθύμησα . Η ψυχολογία ενός βιασμού είναι μεν διαφορετικη αλλά έχω κατανόηση. Δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουν όλα ... Επίσης εκείνη την περίοδο αστυνομικός αποπειράθηκε να βιάσει την μητέρα μου ,όπου καταγγέλθηκε και διώχθηκε από την πόλη .
Μα βρε αγόρι μου εκεί είναι το όλο ζήτημα. Αν ήταν παιχνιδάκι μεταξύ τους no prob. Το θέμα είναι ότι αυτός νόμιζε ότι όντως κοιμάται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για τις περιπτώσεις των εν λόγω "βιασμών" όπως αυτός του θέματος, πιστεύω ότι το ζητούμενο είναι το τελείως αντίθετο από τη θυματοποίηση.Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:21
Ε, ναι σου λέει, έχει βουίξει ο τόπος για το αν είναι βιασμός το ένα και το άλλο, οπότε ας θυματοποιηθώ κι εγώ.
Και ακριβώς γι' αυτό, έχει τόσο μεγάλη επιρροή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:05 δεν δικαιούται ο κάθε ένας και η κάθε μία να παίζουν με τη λέξη "βιασμός" επειδή έτσι τους κάβλωσε.
για να τσιμπησουνε μερικα κλικ, η λαικ, φτιαχνουνε ηλιθιες ιστοριες, και στ αρχιδια τους αν κανουν πραγματικο κακο.
το πραγματικο κακο ειναι αυτος ο ευτελισμος της λεξης "βιασμος". οσο περισσοτερες ηλιθιες χρησιμοποιουν τη λεξη για να περιγραψουν κατι που δεν ειναι βιασμος, και μαλιστα επιδιώκοντας να το διαβασουν αυτο οσο περισσοτεροι γινεται, τοσο περισσοτερο ο μελλοντικος αναγνωστης θα διαβαζει τη λεξη και το πρωτο που θα σκεφτεται ειναι "καποιας μαλακισμενης της ειπαν καλημερα με τροπο που δεν της αρεσε"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γω θαψαχνα να βρω που κανω λαθος μολις εβλεπα ποιος με υποστηριζει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις