Δεν ειμαι ουτε ημουν ΠΑΣΟΚ,δεν ειμαι κανενα κομμα αντιθετα με σενα,.foscilis έγραψε: 10 Ιαν 2020, 22:25αυτό το λέει κάθε πασοκάνθρωπος: "κι εσύ στη θέση μου το ίδιο θα έκανες".
Ναι θα πλήρωνα πασοκοδικηγόρο να κάνει προσφυγή στο ΣτΕ για να παρω 4000.
Οι γονείς σας που σας μάθανε, ίσως. Εγώ όχι.
Οι γονεις μου επισης ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ δεν χρωσταμε ουτε μισο σεντ ΠΟΥΘΕΝΑ.Μενω στο νοικι διοτι δεν γουσταρα να παρω δανειο ,δεν εμπιστευομαι τραπεζες και τετοια συστηματα και αποδειχτηκε ποσο δικιο ειχα.
Δεν εχω κλεψει ποτε το κρατος και κανεναν,δεν χρωσταω τιποτε ουτε στο κρατος,αντιθετα το κρατος μου χρωσταει.
Οταν ομως ενας εργαζομενος ειχε εναν αλφα μισθο ΚΑΘΑΡΟ και επαιρνε τον μισο σχεδον απο αυτον το καθαρο ,διοτι το κρατος του τον κραταγε ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ και τωρα ψωμολυσσαει,ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΣΕΙ.
Απλα εμαθες να εισαι μαλακας και το συνηθισες.Και δεν το αναγνωριζεις πλεον.
Ναι ,να το χρυσοπληρωσουν αυτοι που δεν δουλεψαν,ναι ...να το χρυσοπληρωσουν τα λαμογια , αυτοι που εκρυψαν και εφαγαν,αλλα οταν το κρατος σου χρωσταει και εσυ δεν εχεις κλεψει ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ.
Αλλα απο οτι βλεπω μαλλον μιλανε ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,αυτοι που ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και τους ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.Ετσι δειχνει το πραγμα.