Τι δουλειά έχει η χρεοκοπημένη Ελλάδα να ενισχύει τους απατεώνες της Αρχιεπισκοπής Αμερικής που κατασπατάλησαν το κληροδότημα και τις άλλες ιδιωτικές και κρατικές ενισχύσεις της Θεολογικής Βοστώνης; Γιατί δεν ρίχνουν μια ματιά στην επιστολή του υπ.Παιδείας της Μασαχουσέτης (Μάρτιος 2019 – εδώ αυτούσια March-13-2019 DEPT OF EDUCATION LETTER TO HELLENIC COLLEGE HOLY CROSS); Γιατί δεν κοιτάνε επίσης την άλλη επιστολή 11 μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου ένα χρόνο νωρίτερα, το 2018; Τι λόγο έχει η χρεοκοπημένη Ελλάδα, που δεν έχει χρήματα να πληρώσει γάζες για τα νοσοκομεία της, να ενισχύει τους άχρηστους έως διεφθαρμένους της Αρχιεπισκοπής Αμερικής; Η Ελλάδα που δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό της θα σώσει την σχεδόν χρεοκοπημένη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης;
Σου κόπηκε το 0.60 ή σε κράτησαν για τους καφέδες;
Ζήτησα προαγωγή να με πληρώνουν σε χαβιάρι όπως σε πληρώνουν, αλλά έφαγα πόρτα. Δε συγκρίνονται οι 8383 δημοσιεύσεις σου με τις δικές μου 384. Είσαι επαγγελματίας.
Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:08
2 μύρια το χρόνο είναι μισός Πετσίτης. Σιγά το πράμα
αυτος και οι φιλοι του μας φορτωσαν τον τσιπρα
και τον Μαρινάκη μου τον φέρνεις για ποιο λόγο ας πούμε? Μη μου πεις ότι έχω κάποιο λόγο να υπερασπιστώ τα κολλητιλίκια ενός βαρώνου με ένα λαμόγιο επειδή ο πρώτος τυχαίνει να σπρώχνει τη ΝΔ γιατί θα αρχίσω να φοβάμαι ότι ακόμα δε με έμαθες
Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:08
2 μύρια το χρόνο είναι μισός Πετσίτης. Σιγά το πράμα
αυτος και οι φιλοι του μας φορτωσαν τον τσιπρα
και τον Μαρινάκη μου τον φέρνεις για ποιο λόγο ας πούμε? Μη μου πεις ότι έχω κάποιο λόγο να υπερασπιστώ τα κολλητιλίκια ενός βαρώνου με ένα λαμόγιο επειδή ο πρώτος τυχαίνει να σπρώχνει τη ΝΔ γιατί θα αρχίσω να φοβάμαι ότι ακόμα δε με έμαθες
οχι ρε προς θεου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
.
Έβγαλε νόμο να ψηφίζουν οι απόδημοι.
Τους δίνει και λεφτά.
Συριζομποτάκια κλάψτε ελεύθερα, γιατί θα ξαναδείτε καρέκλα του αγίου π ..τσου! :
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!