Μισό γιατί μπρερδεύτηκα:Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:54
Καλά κι εγώ έχω έναν τυπο που επειδή δεν με πήδηξε ακόμα σκούζει ότι τον μείωσα σαν άντρα. Άσε μη ρωτας τι κυκλοφορεί.
Δεν σε πήδηξε ακόμα ή
ακόμα σκούζει;
Μισό γιατί μπρερδεύτηκα:Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:54
Καλά κι εγώ έχω έναν τυπο που επειδή δεν με πήδηξε ακόμα σκούζει ότι τον μείωσα σαν άντρα. Άσε μη ρωτας τι κυκλοφορεί.
Δεν με πήδηξε και ακομα σκούζει. Όταν λέω σκούζει εννοώ ότι ακόμα λέει τις ίδιες μαλακιες.
Η αλήθεια είναι ότι το "με μείωσες σαν άντρα επειδή δεν ανταποκρίθηκες όπως έπρεπε σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό" είναι το αντίστοιχο του "με (παρα)βίασες σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό".Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:35Δεν με πήδηξε και ακομα σκούζει. Όταν λέω σκούζει εννοώ ότι ακόμα λέει τις ίδιες μαλακιες.
Όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:43Η αλήθεια είναι ότι το "με μείωσες σαν άντρα επειδή δεν ανταποκρίθηκες όπως έπρεπε σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό" είναι το αντίστοιχο του "με (παρα)βίασες σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό".
Είναι πολύ συνηθισμένη περίπτωση.
Και προηγείται της "κουλτούρας βιασμού" κάτι δεκαετίες.![]()
Η κουλτούρα του γυναικουλισμούΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:43Η αλήθεια είναι ότι το "με μείωσες σαν άντρα επειδή δεν ανταποκρίθηκες όπως έπρεπε σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό" είναι το αντίστοιχο του "με (παρα)βίασες σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό".
Ναι. Σε κάποια πράγματα να ακούς τη θεία.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:44Όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:43Η αλήθεια είναι ότι το "με μείωσες σαν άντρα επειδή δεν ανταποκρίθηκες όπως έπρεπε σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό" είναι το αντίστοιχο του "με (παρα)βίασες σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό".Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:35
Δεν με πήδηξε και ακομα σκούζει. Όταν λέω σκούζει εννοώ ότι ακόμα λέει τις ίδιες μαλακιες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:47Ναι. Σε κάποια πράγματα να ακούς τη θεία.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:44Όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:43
Η αλήθεια είναι ότι το "με μείωσες σαν άντρα επειδή δεν ανταποκρίθηκες όπως έπρεπε σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό" είναι το αντίστοιχο του "με (παρα)βίασες σ' αυτό, σ' αυτό και σ' αυτό".
Το χοντρό πρόβλημα δεν το έχει αυτή αλλά οι τύποι που την απαντούν στα σοβαράfoscilis έγραψε: 10 Ιαν 2020, 17:49 ή χρειάζεται ένα "χέσε μας κουκλίτσα μου. Ίσως αν είχες αληθινά προβλήματα να μην ξόδευες πέντε ώρες τη μέρα μοιρολογώντας που πριν δυο χρόνια σε χούφτωσε ο γκόμενος με τον οποίον κοιμόσασταν μαζί".
δοκίμασε και δε θα χάσεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:02![]()
Με τοκάτες δεν ρίχνεις τίποτα.sys3x έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:31Δεν φταίει η Μαρία αδελφέ μου, η υπερέκθεση στις ματζοριές και στις αλλεπάλληλες παράλληλες πέμπτες έχει αυτό το εφέ καμμία φορά, έλα στο δρόμο του Θεού και θα με ευγνωμωνείς.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:22
![]()
Εμένα μου έτυχε χειρότερο. Μια γκόμενα μου ξύρισε τα πάντα γιατί τα ήθελε όλα λεία και απαλά. Δεν μου είπε τι θα πάθαινα μετά από 2-3 μέρες. Η καργιόλα. Ακούς Μαρία; Καργιόλα.
οκ στο τέλος μπορεί και να ρίξεις και κάνα πούτσο δε λέω αλλά, αξίζει; αναρωτήσου.
Άσε τις σονάτες και πιάσε τις τοκάτες.
λαθος, εσυ δεν εισαι ικανος για τιποτα περισσοτερο απο χλευη.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 16:13Επειδή με κούρασε ο ηλίθιος πουριτανισμός σου, θα επαναδιατυπώσω: Δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από χλεύη η ιδέα ότι υπάρχει πράγμα που περιγράφεται από τον όρο «κουλτούρα βιασμού».blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:57να δουμε ποσο ακομα θα κανεις πιρουετες γυρω απο το ζητημα: σε μια διατυπωση της κουλτουρας του βιασμου, απαντας με αντχομινεμ χρησιμοποιωντας λεξεις που αναφερονται σε μερη της ανατομιας και φυσιολογικες λειτουργιες συνδεδεμενες με εννοιες υποταγης και ευτελειας, αποφευγοντας να αρθρωσεις λογο, και μετα εξακολουθεις να εμμενεις στη στυλιστικη επιλογη, στη φιοριτουρα και να αποφευγεις να απαντησεις στο θεμα.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:34
Να και η έτερη μεταφυσική αντίληψη περί αξίας των λέξεων. Θεωρείς ότι το να πεις «εκτοξεύω κόπρανα» είναι πιο εκλεπτυσμένο από το «πετάω σκατά». Μάταιο να προσπαθήσω να σου εξηγήσω ότι η λεπτότητα διακρίνεται από το ύφος και την διάθεσή σου, όχι από τις λέξεις που χρησιμοποιείς. Οι λέξεις είναι συμβατικές ακολουθίες ήχων, δεν είναι αυθύπαρκτες οντότητες.
Και θες μετα να σε παρω στα σοβαρα.
Αυτό. Αυτό ακριβώς το πράμα είναι ρέιπ κώλτσα!
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ο τύπος που δε σε πήδησε αλλά είναι φίλος σου είναι άλλος ή ο ίδιος ;Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:54 Καλά κι εγώ έχω έναν τυπο που επειδή δεν με πήδηξε ακόμα σκούζει ότι τον μείωσα σαν άντρα. Άσε μη ρωτας τι κυκλοφορεί.
Mα δεν είναι ο βιασμός το θέμα. Είναι η θυματοποίηση και η χειραγώγηση που είπε μια κοπέλα πιο πίσωGherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:05Η τύπισσα κάποια στιγμή θα αποκτήσει εμπειρίες και θα καταλάβει, θέλω να πιστεύω, πως ήταν βλήμα, όταν σκεφτόταν πως την βίασε ο πρώην της.stargazer έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:00Δεν φτιάχνονται με φάρμακα τέτοιου είδους "βλάβες" φίλε μουNero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 13:50
στη 2η περίπτωση ο ψυχολόγος, ο καλός τουλάχιστον θα σε καθοδηγήσει ο ίδιος σε γιατρό. Αν είναι σκιτζής μπορεί να συνεχίζει να σου παίρνει τα λεφτά
Αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο η τύπισσα, 99% θα σκέφτεται έτσι μια ζωή
Σκέψου τώρα, να γνωρίσει κάποιον άλλο και να του πει για την εμπειρία βιασμού που είχε. Έχει να φάει χλέπα που θα πει σύννεφο.