Ο Σωκρατης (αν θεωρησουμε οτι υπηρχε) ειχε την Ξανθιππη, παντρεμενος ηταν και του τα επρηζε κανονικα. Στην αρχαιοτητα και να μην ησουν παντρεμενος, δυσκολο.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. Τα περισσότερα μεγάλα πνεύματα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δε νυμφεύονται. Ενδεικτικά:
Πλάτων (ο Σωκράτης νυμφεύτηκε μεγάλος)
Διογένης ο Κυνικός
Σοπενχάουερ
Νίτσε
Καντ
Σολωμός
Παπαδιαμάντης
Τέσλα
Συμπληρώστε τη λίστα όπως νομίζετε. Ο Γιώργος Παπανικολάου νυμφεύτηκε αλλά έθεσε όρο στη γυναίκα του να μην κάνουν παιδιά. Το μυαλό που σκέφτεται έξω από τα στεγανά είναι το μυαλό που θα μπορέσει ν' αγγίξει πνευματικές κορυφές. Άραγε είναι αυτός ο τρόπος σκέψης που κάνει όλους εκείνους τους ανθρώπους ν' απεχθάνονται τη δέσμευση; Ας αναρωτηθούμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ιδιοφυία ως αποτρεπτικός παράγοντας για γάμο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η ιδιοφυία ως αποτρεπτικός παράγοντας για γάμο
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγώ ως μεγαλοφυία θέλω να παντρευτώ
Και μένα με βασανίζει η ιδέα του μικροαστικού έγγαμου βίου αλλά θα ενδώσω
Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα από τα ισόβια δεσμά
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Όχι. Απλά πρόκειται για παθολογική εγωπάθεια.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Ο Γιώργος Παπανικολάου νυμφεύτηκε αλλά έθεσε όρο στη γυναίκα του να μην κάνουν παιδιά. Το μυαλό που σκέφτεται έξω από τα στεγανά είναι το μυαλό που θα μπορέσει ν' αγγίξει πνευματικές κορυφές.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
γιατί μικροαστικού ; μικροαστή θα πάρεις ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:54 Εγώ ως μεγαλοφυία θέλω να παντρευτώ
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Η ιδιοφυΐα απαιτεί συνήθως μεγάλες δόσεις ...αυτισμού. Επίσης δεν υπάρχει γενικά "ιδιοφυΐα". Υπάρχουν εξαίρετοι σε συγκεκριμένους τομείς. Ο μερικός αυτισμός βοηθά τα άτομα να συγκεντρώνονται σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και να τα ...τερματίζουν.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. Τα περισσότερα μεγάλα πνεύματα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δε νυμφεύονται.
Το πρόβλημα, επομένως, δεν είναι μόνο ότι δεν νυμφεύονται, αλλά ότι συνήθως εμφανίζουν αντικοινωνικές συμπεριφορές, εμμονές, ψυχαναγκασμούς, ως και σχιζοφρένεια.
Μορφή ιδιοφυΐας πάντως είναι και να μπορείς να προσαρμοστείς σε μία σχέση, οικογένεια, και να λύσεις τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα μέλη της.
Naida έγραψε: 05 Μαρ 2019, 23:06 Βρήκα τι θα λέω στους δικούς μου που με πρήζουν πότε θα παντρευτώ.Είμαι ιδιοφυία![]()
Δεν υπάρχουν γυναικείες που δεν θέλουν να παντρευτούν, ούτε καν ιδιοφυείς
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ναι στο λοκάνικο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είχε διαπιστώσει ότι οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους περισσότερο απ' ό,τι τα παιδιά αγαπούν τους γονείς τους και δε μπορούσε να συμβιβαστεί με αυτό.Athos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:59Όχι. Απλά πρόκειται για παθολογική εγωπάθεια.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Ο Γιώργος Παπανικολάου νυμφεύτηκε αλλά έθεσε όρο στη γυναίκα του να μην κάνουν παιδιά. Το μυαλό που σκέφτεται έξω από τα στεγανά είναι το μυαλό που θα μπορέσει ν' αγγίξει πνευματικές κορυφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 10 Ιαν 2020, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Μα θέλω, όταν μεγαλώσω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πολύ λογική η εξήγησή σου.stavmanr έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:03Η ιδιοφυΐα απαιτεί συνήθως μεγάλες δόσεις ...αυτισμού. Επίσης δεν υπάρχει γενικά "ιδιοφυΐα". Υπάρχουν εξαίρετοι σε συγκεκριμένους τομείς. Ο μερικός αυτισμός βοηθά τα άτομα να συγκεντρώνονται σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και να τα ...τερματίζουν.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. Τα περισσότερα μεγάλα πνεύματα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δε νυμφεύονται.
Το πρόβλημα, επομένως, δεν είναι μόνο ότι δεν νυμφεύονται, αλλά ότι συνήθως εμφανίζουν αντικοινωνικές συμπεριφορές, εμμονές, ψυχαναγκασμούς, ως και σχιζοφρένεια.
Μορφή ιδιοφυΐας πάντως είναι και να μπορείς να προσαρμοστείς σε μία σχέση, οικογένεια, και να λύσεις τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα μέλη της.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Πολλοί που ήταν ιδιοφυΐες παντρεύτηκαν. Πάντως από όσους δεν παντρεύτηκαν πιθανολογώ ότι ορισμένοι από αυτούς ήταν ιδιαίτερα δύστροποι άνθρωποι, ή/και 100% δοσμένοι σε αυτό που έκαναν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αϊνστάιν και Χόκινγκ επίσης.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:48 Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. Τα περισσότερα μεγάλα πνεύματα, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, δε νυμφεύονται. Ενδεικτικά:
Πλάτων (ο Σωκράτης νυμφεύτηκε μεγάλος)
Διογένης ο Κυνικός
Σοπενχάουερ
Νίτσε
Καντ
Σολωμός
Παπαδιαμάντης
Τέσλα
Συμπληρώστε τη λίστα όπως νομίζετε. Ο Γιώργος Παπανικολάου νυμφεύτηκε αλλά έθεσε όρο στη γυναίκα του να μην κάνουν παιδιά. Το μυαλό που σκέφτεται έξω από τα στεγανά είναι το μυαλό που θα μπορέσει ν' αγγίξει πνευματικές κορυφές. Άραγε είναι αυτός ο τρόπος σκέψης που κάνει όλους εκείνους τους ανθρώπους ν' απεχθάνονται τη δέσμευση; Ας αναρωτηθούμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ναι αμέ μικροαστή θέλω να παντρευτώAthos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:00γιατί μικροαστικού ; μικροαστή θα πάρεις ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:54 Εγώ ως μεγαλοφυία θέλω να παντρευτώ
Όχι καμιά πολυγαμική αναρχοάπλυτη
Οι μικροαστές παντρεύονται και μου ταιριάζουν εμένα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Βγάλε αγγελία ζητητε νύφη...κάντο θέμα θα σου βρούμε γυναίκα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:55Ναι αμέ μικροαστή θέλω να παντρευτώAthos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:00γιατί μικροαστικού ; μικροαστή θα πάρεις ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Ιαν 2020, 08:54 Εγώ ως μεγαλοφυία θέλω να παντρευτώ
Όχι καμιά πολυγαμική αναρχοάπλυτη
Οι μικροαστές παντρεύονται και μου ταιριάζουν εμένα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 208 Προβολές