Φοβηθηκε οτι θα χυσει γρηγοιρα και θα εχει μια γκομενα να γκρινιαζει μισονυσταγμενη, ηταν μεγαλη η καυλα τυπε, πως να κρατηθει....;;;;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Το χρήμα δεν είναι βιολογικό δεδομένο και η διατύπωσή σου είναι λάθος. Τα θηλυκά ψάχνουν καλύτερους απογόνους. Αλλά η ψυχολογία ψάχνει χαρακτηριστικά ώστε να ταιριάζουν τα δύο φύλα και να είναι συμβατά σε ό,τι αφορά την παιδική τους ιστορία. Γιαυτό οι γκόμενες καταλήγουν με λούζερς που στα μάτια και στα λόγια τους είναι τέλειοι άνδρες.Alien666 έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:57Οχι, είναι βιολογία. Στη φύση τα θηλυκά επιλέγουν τα αρσενικά που θα τους εξασφαλίσουν το καλύτερο μέλλον για τους απογόνους.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:49
Άραγε μιλάμε για ταξικοποίηση τον ανδρών εκ μέρους του γυναικείου φύλου και
του γυναικείου ευκαιριακού καπιταλισμού
Οι γυναίκες έχουν μονοπώλιο το μουνί και δημιουργούν τεχνητές κρίσεις
Δεν γίνεται να τα βάζουμε με τη βιολογία. Υπάρχει λόγος αγαθός για να συμβαίνει αυτό που συμβαίνει.
Να μη μας λένε ψέματα για κακομεταχείριση και αηδίες.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ξανακλαιω....ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:31Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα λογικής στο εν λόγω "σκεπτικό".Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:26
Το δάχτυλο καλό είναι να μπαίνει όταν υπάρχει αίσθηση. Ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να μπει δάχτυλο. Και στην συγκεκριμένη ψευδη φάση που μπήκε λογικό είναι να ψάχνεται τι γίνεται.
Είναι σα να παραγγέλνεις ένα ποτό, να βλέπεις τον σερβιτόρο να φτύνει μέσα, να το πίνεις για να μην καταλάβει ότι τον είδες και μετά να του λες ουρλιάζοντας "κτήνος, είδα τι έκανες".
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Otto Weininger
Μα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόταν αυτή ή θα της πρότεινε ο οποιοσδήποτε. Να κάνει αιματολογικές για να δει αν έπαιξε νάρκωση.hellegennes έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:00Ή την νάρκωνε ή της είπε κατόπιν ψέματα για το τι συνέβη, από εκδικητικότητα και ήταν αρκετά ηλίθιος να της τα πει σε email. Κλίνω προς το πρώτο.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:48Δεν ειδα να λεει πουθενά ότι έπαιξε νάρκωση. Άρα απλά κοιμόταν αυτή και ο άλλος την γαμουσε στον ύπνο της. Και αυτή δεν πήρε χαμπάρι. Ποσό μικρή την είχε ο άνθρωπος;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:39 Αφήνω αυτό απλά εδώ
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/3 ... n-my-sleep
It went to court and Magnus pleaded guilty to one count of rape and one count of sexual assault.
He was given a seven-year suspended sentence, meaning he did not go to jail
Let them make the first mistake. We make the last move.
εννοείς πως υπερισχύουν στατιστικώς;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:49 νύχτα επειδή εδώ κολλάει
Οι γυναίκες και ίσως όλες θυματοποιούνται για να ενοχοποιήσουν τον ανεπιθύμητο άνδρα στην ίδια τους τη σχέση
Γυναίκα έγραψε την ιστορία άντρες δεν θα έκαναν ποτέ τέτοια καταγγελία
Απλά οι γυνάίκες παίζουν το θύμα και το θήραμα του υποψήφιου γαμπρού
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εμπειρικά συμβαίνει να ακούω κάθε φορά πως ο άλλος είχε τη συμπεριφορά του εκμεταλλευτή η γυναίκα είναι πάντα θύμα κλπ και επαγωγικά οδηγούμαι να το έχω ως δεδομένονύχτα έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:08εννοείς πως υπερισχύουν στατιστικώς;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:49 νύχτα επειδή εδώ κολλάει
Οι γυναίκες και ίσως όλες θυματοποιούνται για να ενοχοποιήσουν τον ανεπιθύμητο άνδρα στην ίδια τους τη σχέση
Γυναίκα έγραψε την ιστορία άντρες δεν θα έκαναν ποτέ τέτοια καταγγελία
Απλά οι γυνάίκες παίζουν το θύμα και το θήραμα του υποψήφιου γαμπρού
Το ανάλογο του άνδρα δεν υπάρχει πολύ απλά
Οι γυναίκες παραβλέπουν απείρως πολλά ελαττώματα μόλις βρουν τον γαμπρό
Οπότε είναι η γυναικεία ψυχοσύνθεση
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Μαλακες σοβαρα, εχετε ακουσει ποτε αντρα να παραπονιεται επειδη τον ξυπνησε η δικια του με πιπα, ή μαλακια; Εγω παλαιοτερα κολλαγα και ποστ-ιτ στο ψυγειο: "Αν σηκωθεις νωριτερα, ξερεις...."
- Otto Weininger
Nostalgia έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:16 Μαλακες σοβαρα, εχετε ακουσει ποτε αντρα να παραπονιεται επειδη τον ξυπνησε η δικια του με πιπα, ή μαλακια; Εγω παλαιοτερα κολλαγα και ποστ-ιτ στο ψυγειο: "Αν σηκωθεις νωριτερα, ξερεις...."
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό το συνέχισες και μετά που βρήκες γυναίκα;Nostalgia έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:16 Μαλακες σοβαρα, εχετε ακουσει ποτε αντρα να παραπονιεται επειδη τον ξυπνησε η δικια του με πιπα, ή μαλακια; Εγω παλαιοτερα κολλαγα και ποστ-ιτ στο ψυγειο: "Αν σηκωθεις νωριτερα, ξερεις...."
Yippie Kay Yay
- Dwarven Blacksmith
Αυτό είναι υγιές! Υπόδειγμα συναίνεσης αυτό με τα στικι, μπράβο σας.Nostalgia έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:16 Μαλακες σοβαρα, εχετε ακουσει ποτε αντρα να παραπονιεται επειδη τον ξυπνησε η δικια του με πιπα, ή μαλακια; Εγω παλαιοτερα κολλαγα και ποστ-ιτ στο ψυγειο: "Αν σηκωθεις νωριτερα, ξερεις...."
Airman68 έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:19Αυτό το συνέχισες και μετά που βρήκες γυναίκα;Nostalgia έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:16 Μαλακες σοβαρα, εχετε ακουσει ποτε αντρα να παραπονιεται επειδη τον ξυπνησε η δικια του με πιπα, ή μαλακια; Εγω παλαιοτερα κολλαγα και ποστ-ιτ στο ψυγειο: "Αν σηκωθεις νωριτερα, ξερεις...."
εφόσον υπάρχει ακόμη το κοινωνικό στερεότυπο που δεν επιτρέπειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:14
Εμπειρικά συμβαίνει να ακούω κάθε φορά πως ο άλλος είχε τη συμπεριφορά του εκμεταλλευτή η γυναίκα είναι πάντα θύμα κλπ και επαγωγικά οδηγούμαι να το έχω ως δεδομένο
Το ανάλογο του άνδρα δεν υπάρχει πολύ απλά
Οι γυναίκες παραβλέπουν απείρως πολλά ελαττώματα μόλις βρουν τον γαμπρό
Οπότε είναι η γυναικεία ψυχοσύνθεση
στους άνδρες να μυξοκλαίγονται ΔΗΜΟΣΙΑ, θεωρώ πως σαν φαινόμενο, είναι
πιο σύνηθες να παρατηρείται σε γυναίκες
οι άνδρες το κάνουν νομίζω ιδιωτικώς, στους δικούς τους ανθρώπους,
στην σύντροφο που βλέπουν ως Μητέρα, Αφέντρα κτλ
αλλά εγώ ήθελα να επισημάνω το φαινόμενο της θυματοποίησης
που στοχεύει κυρίως στην χειραγώγηση, όχι γενικά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αυτό μου θύμισε την κολλητή μου που έχει σχέση με Βρετανό και του είχε μάθει την λέξη πίπα. Και κάθε πρωί που ξυπνούσαν της έδειχνε το ... και της έλεγε πιπαNostalgia έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:16 Μαλακες σοβαρα, εχετε ακουσει ποτε αντρα να παραπονιεται επειδη τον ξυπνησε η δικια του με πιπα, ή μαλακια; Εγω παλαιοτερα κολλαγα και ποστ-ιτ στο ψυγειο: "Αν σηκωθεις νωριτερα, ξερεις...."
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:34Αυτό μου θύμισε την κολλητή μου που έχει σχέση με Βρετανό και του είχε μάθει την λέξη πίπα. Και κάθε πρωί που ξυπνούσαν της έδειχνε το ... και της έλεγε πιπαNostalgia έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:16 Μαλακες σοβαρα, εχετε ακουσει ποτε αντρα να παραπονιεται επειδη τον ξυπνησε η δικια του με πιπα, ή μαλακια; Εγω παλαιοτερα κολλαγα και ποστ-ιτ στο ψυγειο: "Αν σηκωθεις νωριτερα, ξερεις...."![]()
Μπορούσε να το πει και ντουντούκα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Πίπα ΜίντλετονNaida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:34Αυτό μου θύμισε την κολλητή μου που έχει σχέση με Βρετανό και του είχε μάθει την λέξη πίπα. Και κάθε πρωί που ξυπνούσαν της έδειχνε το ... και της έλεγε πιπαNostalgia έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:16 Μαλακες σοβαρα, εχετε ακουσει ποτε αντρα να παραπονιεται επειδη τον ξυπνησε η δικια του με πιπα, ή μαλακια; Εγω παλαιοτερα κολλαγα και ποστ-ιτ στο ψυγειο: "Αν σηκωθεις νωριτερα, ξερεις...."![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-