!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνική Αντικαρκινικη εταιρεία:ακριβώς επικίνδυνα τα τζάκια, μην τα ανάβεται!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Ελληνική Αντικαρκινικη εταιρεία:ακριβώς επικίνδυνα τα τζάκια, μην τα ανάβεται!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Η μαγική μου σφαίρα μου λέει ότι οποιοσδήποτε μη φορολογητέος τρόπος και να βρεθεί για να ζεσταινόμαστε θα αποδεικνύεται τόσο επικίνδυνος που θα πρέπει να φορολογείται.
Χρωστάμε ρε μουλάρια, δεν το καταλαβαίνετε; Που μου θέλετε και τζάμπα επιβίωση. Μπετόστοκοι.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Ελληνική Αντικαρκινικη εταιρεία:ακριβώς επικίνδυνα τα τζάκια, μην τα ανάβεται!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Κατάλαβες, παθαίνουν καρκίνο από τα τζάκια και όλα τα υπόλοιπα καρκινογόνα, και τον αποδίδουν στο παθητικό κάπνισμα στο μπαράκι, που πάνε μια φορά τον χρόνο για 2-3 ώρες. :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2020, 19:32 Κατάλαβες, παθαίνουν καρκίνο από τα τζάκια και όλα τα υπόλοιπα καρκινογόνα, και τον αποδίδουν στο παθητικό κάπνισμα στο μπαράκι, που πάνε μια φορά τον χρόνο για 2-3 ώρες. :lol:
Πρόσθεσε και τα κάρβουνα που καίνε για να ψήνουν κάποιοι σαν τον Άγη. :D
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Μηχανικός έγραψε: 07 Ιαν 2020, 19:41
vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2020, 19:32 Κατάλαβες, παθαίνουν καρκίνο από τα τζάκια και όλα τα υπόλοιπα καρκινογόνα, και τον αποδίδουν στο παθητικό κάπνισμα στο μπαράκι, που πάνε μια φορά τον χρόνο για 2-3 ώρες. :lol:
Πρόσθεσε και τα κάρβουνα που καίνε για να ψήνουν κάποιοι σαν τον Άγη. :D
ε, μα...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Βλήμα έγραψε: 07 Ιαν 2020, 19:31 Η μαγική μου σφαίρα μου λέει ότι οποιοσδήποτε μη φορολογητέος τρόπος και να βρεθεί για να ζεσταινόμαστε θα αποδεικνύεται τόσο επικίνδυνος που θα πρέπει να φορολογείται.
Και η ξυλόσομπα είναι μη φορολογητέα, Τραμπάκουλα. Το τζάκι δεν είναι ΚΑΝ τρόπος να ζεσταίνεσαι. Είναι απλά απόδειξη ότι είσαι μαλάκας που δανείστηκες για το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2020, 19:50
Βλήμα έγραψε: 07 Ιαν 2020, 19:31 Η μαγική μου σφαίρα μου λέει ότι οποιοσδήποτε μη φορολογητέος τρόπος και να βρεθεί για να ζεσταινόμαστε θα αποδεικνύεται τόσο επικίνδυνος που θα πρέπει να φορολογείται.
Και η ξυλόσομπα είναι μη φορολογητέα, Τραμπάκουλα. Το τζάκι δεν είναι ΚΑΝ τρόπος να ζεσταίνεσαι. Είναι απλά απόδειξη ότι είσαι μαλάκας που δανείστηκες για το σπίτι.
Να απαγορευτούν τα τζάκια τότε. Να χτιστούν. Να γίνουν ό,τι θέλουν στ' αρχίδια μου - εκτός από άλλον έναν τρόπο να βγάζει φράγκα η πολιτεία- Άι στο διάολο δηλαδή (όχι σε εσένα, σαν επιφώνημα) κάθε μέρα όλο και λιγότερες παροχές κι όλο και ψηλότεροι φόροι.
Τέλος.
Δώσαμε ενώ δεν παίρνουμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν ξέρω γιατί το θεωρείς αστείο να τρολάρεις με μια νόσο που σε στέλνει στον τάφο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2020, 17:11
Dorian έγραψε: 07 Ιαν 2020, 17:05
Ζεσταίνει το τζάκι πολύ αν κάθεσαι στο ίδιο δωμάτιο. Δεν ζεσταίνεται το υπόλοιπο σπίτι. Kαθόταν στο καθιστικό και μετά πήγαιναν στα κρεβάτια και σκεπάζονταν. Δηλαδή παλιά πριν 100-200 χρόνια που δεν είχαν ξυλόσομπες μεταλλικές, αλλά μόνο τζάκια πάγωναν στις χώρες στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη;
Παλιά δεν είχαν "υπόλοιπο σπίτι". Και ναι με τα σημερινά δεδομένα πάγωναν, δεν έπαιζε να κυκλοφορήσεις μέσα στο σπίτι χωρίς σχεδόν το ίδιο βαρύ ντύσιμο με έξω και το παραμικρό κρυολόγημα σήμαινε ότι μάλλον δε θα τη βγάλεις καθαρή. Δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι επειδή είχαν οι αρχαίοι βελανιδοφάγοι τζάκια αυτό τα κάνει αυτομάτως καλή ιδέα.
Δεν είπα ότι είναι καλή ιδέα, υποβάθμιση είναι. Περιμένουμε τις λύσεις από την τεχνολογία και την πρόοδο, σε ίδιο ή μικρότερο κόστος. Και που να ρθουν και οι αυξήσεις στο ρεύμα από την κατάργηση του λιγνίτη. το επίπεδο ζωής πέφτει συνεχώς για την πλειοψηφία τουλάχιστον.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Ιαν 2020, 17:35
Dorian έγραψε: 07 Ιαν 2020, 17:05
Ζεσταίνει το τζάκι πολύ αν κάθεσαι στο ίδιο δωμάτιο. Δεν ζεσταίνεται το υπόλοιπο σπίτι. Kαθόταν στο καθιστικό και μετά πήγαιναν στα κρεβάτια και σκεπάζονταν. Δηλαδή παλιά πριν 100-200 χρόνια που δεν είχαν ξυλόσομπες μεταλλικές, αλλά μόνο τζάκια πάγωναν στις χώρες στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη;
Ευτυχώς αγωνίζεται και η Σουηδέζα 16χρονη βεγκαν, και πληρώνουμε τριπλό το πετρέλαιο θέρμανσης με τους φόρους άνθρακα της ΕΕ. όλα γίνονται καλύτερα συνέχεια με την πρόοδο.
Καταλαβαίνω οτι δε θελετε να καταλαβετε, αλλα η αλήθεια αυτή είναι: το τζακι ειναι πολυ κακο μεσο θερμανσης, δε ζεσταίνει καλυτερα ουτε απο τη σομπα αλογονου που εχουν όντως οι φτωχοί άνθρωποι, στην οποία επισης αν καθεσαι κοντά θα νιώσεις μια χαρα ζεστασια. Γιατι μη γελιέστε, οι φτωχοί στα αστικά κέντρα ΔΕΝ εχουν τζακια. Τζακια εχουν τα νεόδμητα στο Μαρούσι, το Φαληρο, οχι οι πολυκατοικιες των 60s στον Άγιο Ελευθέριο και την Καλλιθεα. Αλλα εσεις προτιμάτε να δείτε παγκόσμια συνωμοσία της Γκρετας που θα σας παρει το δικαίωμα στο τζακι, απο το να διαβασετε 5 πράγματα για τις επιπτώσεις στην υγεια απο την καπνα των τζακιών και του ποσο μη αποδοτικό μεσο ειναι.
Αθήνα δεν ξέρω, σε πόλεις που έχω ζήσει υπάρχουν πολλά φθηνα οικονομικά σπίτια και πλέον και παλιά από τα 80s κυρίως με τζάκια. Η Γκρέτα πάλεύει να επαναφέρει το τζάκι αφού ζητάει να ακριβύνει το πετρέλαιο -ορυκτά καύσιμα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.
Πασίγνωστη στό Αμέρικα .....πρώτη επιλογή γιά πολλούς η Σόμπα βαρέλι (μικρό η μεγάλο) Ρόκετ....

Μέ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΞΥΛΑ κάνει φοβερή δουλειά.....περιτυλιγμένη μέ Χαλκοσωλήνες εσωτερικσ η εξωτερικά

ζεσταίνει νερό καί γιά μπάνιο/ πλύσιμο....

Σέ πολλούς τύπους.....ψαχτείτε στό Νέτ.....υπάρχουν βίντεο κατασκευής Rocket heater.....

.
images (14).jpeg
images (14).jpeg (8.96 KiB) Προβλήθηκε 237 φορές

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 08 Ιαν 2020, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.

Τύποι μόνωσης/συσώρευσης θερμότητας/.....
images (17).jpeg
images (17).jpeg (11.96 KiB) Προβλήθηκε 235 φορές

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.
images (11).jpeg
images (11).jpeg (9.03 KiB) Προβλήθηκε 232 φορές

.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.
images (19).jpeg
images (19).jpeg (7.95 KiB) Προβλήθηκε 230 φορές

.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Patriot έγραψε: 07 Ιαν 2020, 15:11 Η Ελληνική Αντικαρκινικη εταιρεία δεν είδα να βγάζει ανακοίνωση για την τιμή του πετρελαίου. Γιατί φυσικό αέριο υπάρχει σε ελαγχιστα μέρη της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα). Στην επαρχία το Φυσικό αέριο είναι ανύπαρκτο.Και ο περισσότερος κόσμος δεν έχει λεφτά για να βάζει πετρέλαιο. Πως λοιπόν θα ζεσταθούν οι άνθρωποι; Καμία λύση έχουν να προτείνουν οι εξυπνακηδες που έβγαλαν την ανακοίνωση;
:+1:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2020, 00:30 .

images (19).jpeg

.
Για πες; :smt017
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”