Σιγά μη ραφτω.Feindflug έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:36 Καλού κακού, ράψτε κουστούμια και φορέματα, τύπισσες και τύποι.
Σε κάτι κατσαβραχα θα μας πάει.
Σιγά μη ραφτω.Feindflug έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:36 Καλού κακού, ράψτε κουστούμια και φορέματα, τύπισσες και τύποι.
Εννοείται, για να έχω πιο εύκολο το σπρώξιμο στο γκρεμό με το πρώτο αυταρχικό που θα πει.
Το κρας τεστ του βίντεο, τι άλλο;Naida έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:17Ποιο κρας τεστ;![]()
Να βάλω εκ των υστέρων το τρίμηνο; δεν γίνεται άσε που δεν έχει νόημα αφού δεν είναι τέτοιου είδους σχέση. Άσε που θα γελάει ως το 2025.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:49
Το κρας τεστ του βίντεο, τι άλλο;
Κατά τα φαινόμενα, είχε δίκιο. Το πείραμα αντί να προκαλέσει καταστολή, προκάλεσε αύξηση του πάθους αλλά και της ψυχικής ανάτασης τις άγιες τούτες μέρες.![]()
Το πενταετές του άλλου πρότζεκτ είναι άλλη φάση.
περιμένουμε καμμία κηδεία τύπε μουFeindflug έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:36 Καλού κακού, ράψτε κουστούμια και φορέματα, τύπισσες και τύποι.
Σε γάμο αναφερόμουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα κάτσει η μπίλια.

Του πωπού;
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Καλά κάτσε εσύ στο πχώρουμ κι εγώ θα μεγαλουργήσω.

Χαχα κουραγιο!the comet the course the tail έγραψε: 07 Ιαν 2020, 15:47 είμαι καλεσμένος σε παιδικό πάρτυ το βράδυ...
![]()