!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο έθνι μας γλεντάει
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
Ο Νερό έχει μια τάση προς τις παραγυμνασμενες. Τείνω να πιστέψω πως θα γίνει ένας λευκολαγνος Αλμπρεχτης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Nero
είναι και ιταλιάνα. πρέπει να έχει εξοργίσει το μισό πχορουμ αυτή τη στιγμή. Κάτσε να φωνάξω τον ΕρμήςΣτύγιος έγραψε: 06 Ιαν 2020, 23:49Αρχίσαν με το 2020 οι περικοπές παντού
Μαλάκα Έθνι , αυτός δεν είναι βαθμός ,θερμοκρασία είναι.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν είναι άσχημη. Για ένα πισωκολλητο καλή ειναι. Αλλά όχι και γκομεναρα. Ακομα και εγώ εχω κυκλοφορήσει με πιο όμορφες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Nero
η επιρροή του εθνι είναι πλέον πιο φανερή απο ποτέ. Κερδίζει έδαφος ο mgtowισμος στο πχορουμ και εξαπλώνεται σαν την πανούκλα. Και όσο δεν απαντάνε οι πχορουμιτισες στα πμ θα κερδίζει ακόμα περισσότερο έδαφοςΖενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2020, 23:57 Δεν είναι άσχημη. Για ένα πισωκολλητο καλή ειναι. Αλλά όχι και γκομεναρα. Ακομα και εγώ εχω κυκλοφορήσει με πιο όμορφες.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μην επιμένεις. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω της. Άμα βγεις μια βόλτα στο Κιλκίς θα δεις τουλάχιστον 20 γκομενακια που θα της ριχνουν σκόνη. Εσύ δίνεις πατήματα στον Καζίνοεθνικισμό με αυτές που ποσταρεις.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Nero έγραψε: 07 Ιαν 2020, 00:03 ...... Και όσο δεν απαντάνε οι πχορουμιτισες στα πμ θα κερδίζει ακόμα περισσότερο έδαφος![]()
What?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν του απανταει η juno στα πμ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κράτα ρε. Μην ξεπέσεις σε αυτό.Nero έγραψε: 07 Ιαν 2020, 00:03η επιρροή του εθνι είναι πλέον πιο φανερή απο ποτέ. Κερδίζει έδαφος ο mgtowισμος στο πχορουμ και εξαπλώνεται σαν την πανούκλα. Και όσο δεν απαντάνε οι πχορουμιτισες στα πμ θα κερδίζει ακόμα περισσότερο έδαφοςΖενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2020, 23:57 Δεν είναι άσχημη. Για ένα πισωκολλητο καλή ειναι. Αλλά όχι και γκομεναρα. Ακομα και εγώ εχω κυκλοφορήσει με πιο όμορφες.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
Nero
ok ok το δέχομαιΖενίθεδρος έγραψε: 07 Ιαν 2020, 00:08 Μην επιμένεις. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω της. Άμα βγεις μια βόλτα στο Κιλκίς θα δεις τουλάχιστον 20 γκομενακια που θα της ριχνουν σκόνη. Εσύ δίνεις πατήματα στον Καζίνοεθνικισμό με αυτές που ποσταρεις.

https://thumbs.gfycat.com/AccurateSlimB ... mobile.mp4
-
Ορέστης 35
-
Nero
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Ιαν 2020, 00:36 Αυτη δεν ειναι τελεια;
https://www.instagram.com/p/B6_NMgnhcZN ... umdlzyv284

- blackpaint
-
Nero