Δεν έχω θέμα με την επιστροφή της βασηλειας αλλά για ποιο λόγο να επιστρέψει μια οικογένεια που μας την έστειλαν την εποχή που ήμασταν προτεκτορατο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
-
Δημοκράτης
Re: Ποιός θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
- Golden Age
Εγώ πιστεύω ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι πιο αξιόλογη επιλογή απο τον Διαμαντούρο. Γι' αυτό άλλωστε κι έπεισε τον τελευταίο να τον εμπιστευθεί ως ηγέτη

- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εχουμε τοσους ηλιθιους στο φορουμ?2. Ευάγγελος Βενιζέλος: 13%
-
Nero
ναι,τι;Golden Age έγραψε: 06 Ιαν 2020, 17:45Εγώ πιστεύω ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι πιο αξιόλογη επιλογή απο τον Διαμαντούρο. Γι' αυτό άλλωστε κι έπεισε τον τελευταίο να τον εμπιστευθεί ως ηγέτη
![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί πήραμε προαγωγή. Γίναμε ανθυποπροτεκτορατο.Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιαν 2020, 17:38Δεν έχω θέμα με την επιστροφή της βασηλειας αλλά για ποιο λόγο να επιστρέψει μια οικογένεια που μας την έστειλαν την εποχή που ήμασταν προτεκτορατο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Επίσης. Δεν είναι άσχημη ιδέα. Θα Εείναι αναγνωρίσιμος ακόμα και στο μικρότερο χωριό από την ζούγκλα της Σουμάτρας. Γκοου Φόρεστ!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν ενδιαφέρει την κομματοκρατία ακόμα κι αν θα μας ξανάδιναν κάτι σαν Ολυμπιακούς ή είσοδο στο ευρώ γιά αντάλλαγμαΖενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2020, 19:31Επίσης. Δεν είναι άσχημη ιδέα. Θα Εείναι αναγνωρίσιμος ακόμα και στο μικρότερο χωριό από την ζούγκλα της Σουμάτρας. Γκοου Φόρεστ!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Δημοκράτης
κάποια στιγμή πρέπει να κόψετε τις μπουρδεςΖενίθεδρος έγραψε: 06 Ιαν 2020, 19:28Γιατί πήραμε προαγωγή. Γίναμε ανθυποπροτεκτορατο.Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιαν 2020, 17:38Δεν έχω θέμα με την επιστροφή της βασηλειας αλλά για ποιο λόγο να επιστρέψει μια οικογένεια που μας την έστειλαν την εποχή που ήμασταν προτεκτορατο;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
11% ο χοντρός. Κοίτα περαση που έχει στο πχωρουμ. Ούτε για πλάκα δε θα γίνει προεδρας. Άντρας θα είναι, όσο το δυνατόν άχρωμος και άγευστος και χωρίς ιντριγκαδορικο πολιτικό παρελθόν.
- Golden Age
Γιατί δεν προτείνεις το Σταύρο Θεοδωράκη που ο Διαμαντούρος τον θεωρούσε πιο αξιόλογο απο τον ίδιο και τον ακολουθούσε ως ηγέτη;Nero έγραψε: 06 Ιαν 2020, 19:23ναι,τι;Golden Age έγραψε: 06 Ιαν 2020, 17:45Εγώ πιστεύω ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι πιο αξιόλογη επιλογή απο τον Διαμαντούρο. Γι' αυτό άλλωστε κι έπεισε τον τελευταίο να τον εμπιστευθεί ως ηγέτη
![]()
Ο Αβραμόπουλος;Namrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 23:12 11% ο χοντρός. Κοίτα περαση που έχει στο πχωρουμ. Ούτε για πλάκα δε θα γίνει προεδρας. Άντρας θα είναι, όσο το δυνατόν άχρωμος και άγευστος και χωρίς ιντριγκαδορικο πολιτικό παρελθόν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 522 Απαντήσεις
- 9197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 48 Απαντήσεις