!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τραμπ κατά συνθήκης της Γενεύης

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Τραμπ κατά συνθήκης της Γενεύης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Nero έγραψε: 06 Ιαν 2020, 16:13
Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2020, 16:06
Nero έγραψε: 06 Ιαν 2020, 15:51

κατα φωνή
Κατά φωνή, αλλά 3.5 χρόνια μας έχετε πρήξει στις μαλακιες.
Οπότε περίμενε πρώτα ΝΑ ΚΑΝΕΙ κάτι ή να ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ κάτι από τις μαλακιες που λέτε καθημερινά, και μετά ξαναγραφεις.
να αποδειχτεί τι μωρέ μαλάκα; Ότι είπε αυτά που λέει μπροστά στην κάμερα; Και δε μας χέζεις λέω εγώ...αμα δεν καταλαβαίνεις απο μόνος σου ότι το "δεν έχει σημασία που λέει ότι θέλει να γκρεμίσει ιστορικά μνημεία, περίμενε πρώτα να το κάνει" είναι υπερβολικά αδύναμο και βλακώδες, ακόμα και για τα συνηθισμένα σου στανταρ, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε
Τα στάνταρ μου έχουν πέσει για να μπορώ να είμαι στο ίδιο λέβελ με σας φίλοι μου.
Αλλιώς, θα σε παρέπεμπα απλά στο νήμα σου, με τίτλο Supreme leader Trump, ώστε να ξεκινήσεις από την πρώτη σελίδα για να :
1. Διαπιστώσεις πόσες απο τις μαλακιες που γράφατε συνέβησαν.
2. Διαπιστώσεις πόσες απο τις μαλακιες που γράφατε απεδείχθησαν.

και κυρίως,
3. Δεις την εξέλιξη των μαλακιων που γράφατε.
Σελίδα με την σελίδα, βυθιζοσασταν στην τρέλα. Πηγαινε δες τα.

Που έχεις και το θράσος χρεώνεις σε άλλους την δικιά σας κατάντια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2020, 16:18
Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2020, 16:06

Κατά φωνή, αλλά 3.5 χρόνια μας έχετε πρήξει στις μαλακιες.
Οπότε περίμενε πρώτα ΝΑ ΚΑΝΕΙ κάτι ή να ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ κάτι από τις μαλακιες που λέτε καθημερινά, και μετά ξαναγραφεις.
να αποδειχτεί τι μωρέ μαλάκα; Ότι είπε αυτά που λέει μπροστά στην κάμερα; Και δε μας χέζεις λέω εγώ...αμα δεν καταλαβαίνεις απο μόνος σου ότι το "δεν έχει σημασία που λέει ότι θέλει να γκρεμίσει ιστορικά μνημεία, περίμενε πρώτα να το κάνει" είναι υπερβολικά αδύναμο και βλακώδες, ακόμα και για τα συνηθισμένα σου στανταρ, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε
Τα στάνταρ μου έχουν πέσει για να μπορώ να είμαι στο ίδιο λέβελ με σας φίλοι μου.
Αλλιώς, θα σε παρέπεμπα απλά στο νήμα σου, με τίτλο Supreme leader Trump, ώστε να ξεκινήσεις από την πρώτη σελίδα για να :

και κυρίως,

το μόνο στάνταρ που έχεις είναι ο ναρκισσισμός. Γι'αυτό και δεν πρόκειται να παραδεχτείς ποτέ ότι στήριζες με πάθος έναν παρανοικό μαλάκα. Ούτε αν γκρεμίσει ιστορικά μνημεία, ούτε αν βγει στον δρόμο και πυροβολάει κόσμο, ούτε αν τον δεις να σνιφάρει κόκα απο τον κώλο της κόρης του. Είσαι απλά πολύ μικρός για να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ηρεμήστε ρε μλκς αμφότεροι , άντε μη σας ρίξω κάνα τροχιοδεικτικό να ουμ ...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Nero έγραψε: 06 Ιαν 2020, 16:22
Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2020, 16:18

και κυρίως,

το μόνο στάνταρ που έχεις είναι ο ναρκισσισμός. Γι'αυτό και δεν πρόκειται να παραδεχτείς ποτέ ότι στήριζες με πάθος έναν παρανοικό μαλάκα. Ούτε αν γκρεμίσει ιστορικά μνημεία, ούτε αν βγει στον δρόμο και πυροβολάει κόσμο, ούτε αν τον δεις να σνιφάρει κόκα απο τον κώλο της κόρης του. Είσαι απλά πολύ μικρός για να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος
Μόνο που προς το παρόν, δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που λες.
Ο "παρανοϊκός" μάλιστα, είναι με διαφορά λιγότερο πολεμοχαρης από τους πραγματικα παρανοϊκους που στηρίζες και στηρίζεις.
Οπότε προς το παρόν, κάνε τουμπεκί.

Και σου ξαναλέω: πήγαινε στο νήμα σου. Από την πρώτη σελίδα. Και δες πως εξελίσσεται η κατάντια σας.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”