.. αυτό το γράφουν δίπλα από το άρθρο που γραφει για το πώς θα αποφεύγουν την σεξουαλική παρενόχληση και που ζητούν την ποινικοποίηση της ..Alien666 έγραψε: 06 Ιαν 2020, 15:50 Μετά όμως να μη βλέπουμε πόστ και άρθρα να ρωτάνε "πού χάθηκαν όλοι οι άντρες", γιατί και τα δυο μαζί δεν γίνεται. Το ένα αναιρεί το άλλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Αλλος από δωFeindflug έγραψε: 06 Ιαν 2020, 15:50Τύπε, αν θέλεις να αρχίσεις να τον παίρνεις δεν είναι ανάγκη να σε ακολουθήσουμε όλοι.Alien666 έγραψε: 06 Ιαν 2020, 15:45Λες εμένα ότι βάζω άσχετα, αλλά κι εσείς που βάζετε τις ιστορίες παρενόχλησης στην ίδια μοίρα με τους βιασμούς και το κοινό καμάκι και τα έχετε κάνει όλα ένα ενιαίο αφήγημα, το ίδιο κάνετε.blackpaint έγραψε: 06 Ιαν 2020, 15:40
μονο και μονο αυτο λεει πολλα για την κοινωνια μας, αλλα και γι αυτους που κανουν κουμαντο, που θα βοηθησουν καποια να πετυχει μοναχα επειδη ειναι ομορφη.
Προτείνω να καταργηθεί το καμάκι με πρωτοβουλία των αντρών. Να πάρουμε τα μπογαλάκια μας και να παίξουμε αλλού. ΤΕΡΜΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- blackpaint
Δεν είχω κάνει σκοπιά ποτέ; Μακαρι να χες δικιο, αλλα εχω σκισει 4ψηφιο νουμερο ωρων και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που νομιζεις πως θα το θεωρουσα αξιο αναφορας η ακομα και μυθοπλασιας. Τυπικος επαρχιωτισμος.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2020, 15:37Ας είμαστε ειλικρινείς, εγώ δεν ασχολήθηκα καν με την παραμυθα που έγραψες. Ειρωνευτηκα μια φορά εκεί με τους ασυρματους γιατί φάνηκε ότι δεν είχες κάνει σκοπιά ποτέ.blackpaint έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:48ας ειμαστε ειλικρινεις, δεν ηταν για τον ασυρματο που υποβαθμισατε αυτην την ομολογουμενως τοσο κοινοτοπη ιστορια, που απειρες γυναικες ζουν καθημερινα σε καθε εργασιακο χωρο.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:36
Αν είναι έτσι, την πατήσαμε. Αφού του εκδηλώνονται συμπτώματα, δεν υπάρχει σωτηρία.
Επίσης, ας είμαστε -παλι- ειλικρινείς, το να φτιάχνεις παραμύθια και μετά να κρίνεις τους άλλους με βάση αυτά που φαντάζεσαι ότι σκέφτηκαν για τα παραμύθια σου, δεν είναι και τόσο νορμάλ.
Να το κοιτάξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackpaint την 07 Ιαν 2020, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελικο συμπέρασμα επι του θέματος
Οι βιαστές είναι εγκληματίες και θα πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά άσχετα με το εάν φταίει η δεν φταίει το θύμα η εάν πήγαινε γυρεύοντας
Πολλές γυναίκες ..πάνε γυρεύοντας και φταίνε , όσο θα φταίει κάποιος που δείχνει δημόσια το πορτοφόλι του και οι ληστες τον ληστεύουν
Θα πρέπει να διαχωριστεί ο πραγματικός βιασμος απο τον ψεύτικο βιασμό
Οι βιαστές είναι εγκληματίες και θα πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά άσχετα με το εάν φταίει η δεν φταίει το θύμα η εάν πήγαινε γυρεύοντας
Πολλές γυναίκες ..πάνε γυρεύοντας και φταίνε , όσο θα φταίει κάποιος που δείχνει δημόσια το πορτοφόλι του και οι ληστες τον ληστεύουν
Θα πρέπει να διαχωριστεί ο πραγματικός βιασμος απο τον ψεύτικο βιασμό
- hellegennes
Την ζούνε άπειρες γυναίκες καθημερινά αλλά δεν συμβαίνει να γνωρίζεις ούτε μία αληθινή ιστορία προσωπικά και έπρεπε να καταφύγεις σε μυθοπλασία.blackpaint έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:48ας ειμαστε ειλικρινεις, δεν ηταν για τον ασυρματο που υποβαθμισατε αυτην την ομολογουμενως τοσο κοινοτοπη ιστορια, που απειρες γυναικες ζουν καθημερινα σε καθε εργασιακο χωρο.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:36Αν είναι έτσι, την πατήσαμε. Αφού του εκδηλώνονται συμπτώματα, δεν υπάρχει σωτηρία.hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 10:24
Κρίση λύσσας. Την κόλλησε απ' το ροτβάιλερ του. Θα του περάσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πόσο σπουδαίο είναι να γνωρίζεις μία αληθινή ιστορία; Δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει στην πραγματικότητα χωρίς να το τεκμηριώνεις με υπαρκτά πρόσωπα και γεγονότα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Για εσένα δεν έχει αμφιβολία κανείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι. Αυτή η πρόταση είναι αυτοαναιρούμενη.Χαοτικός έγραψε: 07 Ιαν 2020, 00:25 Πόσο σπουδαίο είναι να γνωρίζεις μία αληθινή ιστορία; Δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει στην πραγματικότητα χωρίς να το τεκμηριώνεις με υπαρκτά πρόσωπα και γεγονότα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί; Η πραγματικότητα εκφράζεται και ως γενική. Δεν είναι σώνει και καλά το σύνολο των πραγματικών καταστάσεων. Το να γνωρίζεις ότι παίζεται παρενόχληση σε χώρες εργασίας είναι μία πληροφορία που μπορεί να σου δοθεί έτσι, γενικά. Δεν σημαίνει ότι είναι ψέμα, άκυρη και λοιπά.
Μπορείς λοιπόν να την έχεις ως τέτοια και να τη μεταφέρεις και σε άλλους.
- hellegennes
Δεν μου έχουν δοθεί ποτέ γενικές πληροφορίες που να μην ονομάζω ράδιο αρβύλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άμα έχεις αντίληψη μπορείς να δεις συμπεριφορές και να κρατήσεις κάποιες τιμές. Να υπολογίσεις τι θα έκανε κάποιος αν είχε τέτοια εξουσία.hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2020, 00:52 Δεν μου έχουν δοθεί ποτέ γενικές πληροφορίες που να μην ονομάζω ράδιο αρβύλα.
Να δεις μέσα σου ότι μπορεί και συ να το έκανες και τέλος να βγάλεις το συμπέρασμά σου.
Τι θέμα είναι, τι είναι παρενόχληση;
Το να αναφέρομαι στα μουνιά τους για τις συναδέλφισσες μου είναι παρενόχληση; Το κάνω χρόνια και δεν μου έχουν πει τίποτα. Κι όσες μου είπανε ξεείπανε. Πως γίνεται η παρενόχληση ρε;
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ναι οκ, μεταξύ μας αυτά γιατί από την ιστορία σου φαίνεται πως δεν έχεις περάσει καν έξω από στρατόπεδο. Σκοπιά δεν προβλέπετε να κάνει επιλοχίας μετά την σχολή. Μόνο καμία έφοδο. Τις σκοπιές τις αναλαμβάνει κάποιος λόχος. Επιλοχίας δεν έχει δουλειά στον λόχο... εκτός και αν είναι επιλοχίας λόχου που σημαίνει πως έχει άλλες αρμοδιότητες. Εδώ δεν θα τα χαλάσουμε καν γιατί σκοπιά ΕΚΤΟΣ από την κρυφή της πύλης δεν γίνεται από ένα άτομο μόνο του. Επίσης "φρουρουσε νυχτα ενα υποστεγο", είναι ότι να ναι, σκοπιές έχεις στις πύλες του στρατοπέδου και στις αποθήκες. Μόνη σε ένα άκυρο υπόστεγο δεν προβλέπετε. Τώρα ο αξιωματικός μας είναι 40+ που σημαίνει τουλάχιστον ταγματάρχης που αυτός εκτός και αν μιλάμε για ταξιαρχία, βραδινή υπηρεσία δεν κάνει. Τώρα ο ασύρματος κάνει -λευκό- θόρυβο ! Και όταν έχεις πατήσει το κουμπάκι δεν κάνει θόρυβο ! Ο εφοδεύων και τυφλός να ήταν θα καταλάβαινε πως ακούγετε από τον ασύρματο. Επίσης συχνότητες στον ασύρματο ΔΕΝ αλλάζεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να άκουγε το σήμα άλλος εκτός από το διοικητήριο. Τώρα να μου λες υπήρχαν άτομα που ενώ έκαναν την θητεία τους, είχαν φέρει δικό τους εξοπλισμό, είχαν μάθει τις συχνότητες και κρυφάκουγαν, αυτό πάει για στρατοδικείο. Βασικά και την υπόλοιπη ιστορία να σουλουπώσεις το πέσιμο σου είναι γτπ: "της ειπε πως ηταν τοσο ομορφη που ειχε χασει τα λογικα του μαζι της". Έτσι δεν πηδάς. Επίσης την άλλη μέρα δεν έφυγε με άδεια. Δεν ήρθε γιατί είχε ρεπό. Όπως στις περισσότερες δουλειές του κόσμου, όταν κάνεις νυχτερινή βάρδια την επόμενη έχεις ρεπό. "Στη μοναδα γινοταν χαμος απο κουτσομπολια", αυτό γίνεται συνέχεια, αλλά κυρίως για την μόνιμη ράδιο αρβύλα πως θα απολυθούν πιο νωρίς επειδή έχουν κόψει την χρηματοδότηση στο ΓΕΣ. Τώρα "Ημουν σε γραφειο που εξεταζε τις αναφορες", τις αναφορές δεν τις εξετάζει κανένας εκτός από τον διοικητή. "και τις διαταγες", οι διαταγές έρχονται από το ΓΕΣ. Ακολουθεί κατηγορία το γ*****ς και ψόφησε: "οποτε το ΡΕΟ αρχισε ξαφνικα", ΡΕΟ -που δεν χρησιμοποιούμε πια- για μεταφορά προσωπικού σε σκοπιά πρώτη φορά ακούω. "για μια περιοδο ειχαμε καθε μηνα ασκηση ετοιμοτητας με ολονυχτια στις σκοπιες και μας εκαναν εικονικη επιθεση διαφοροι ΕΔιτες" ότι να ναι, αυτή η άσκηση γίνεται από όσους περνάν σχολείο στο κεαπ.blackpaint έγραψε: 06 Ιαν 2020, 16:10 Δεν είχω κάνει σκοπιά ποτέ; Μακαρι να χες δικιο, αλλα εχω σκισει 3ψηφιο νουμερο ωρων και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που νομιζεις πως θα το θεωρουσα αξιο αναφορας η ακομα και μυθοπλασιας. Τυπικος επαρχιωτισμος.
μπα, καθαρο, ανοθευτο πασοκ. κατα φαντασιαν τσοχατζοπουλοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Σόρι, αλλά με τέτοιες γενικότητες δεν συντάσσομαι.Χαοτικός έγραψε: 07 Ιαν 2020, 00:33 Γιατί; Η πραγματικότητα εκφράζεται και ως γενική. Δεν είναι σώνει και καλά το σύνολο των πραγματικών καταστάσεων. Το να γνωρίζεις ότι παίζεται παρενόχληση σε χώρες εργασίας είναι μία πληροφορία που μπορεί να σου δοθεί έτσι, γενικά. Δεν σημαίνει ότι είναι ψέμα, άκυρη και λοιπά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
γω μονο τον μπλακ πηρα χαμπαρι σε τουτο το τοπικ, αλλα χρησιμοποιω πληθυντικό γιατι ειναι κατι που συμβαινει με καποια συχνοτητα στο πχορουμ. θυμαμαι μαλιστα με συγκινηση παλιες εποχες που εκαναν τετοια ο μητσοκολιας, ο μεκ,ο κρητικος δημοσιογραφος και αλλοι, με αποτελεσμα να βγαζουμε καλο γελιοNamrail έγραψε: 04 Ιαν 2020, 16:18 Λοιπόν οσοι χρησιμοποιησαν πληθυντικό για να απευθυνθούν σε όσους (λες και είναι πολλοι) δήθεν την έπεσαν στον χέλι για το επάγγελμα του, ειναι καραγκιόζηδες.
Δύο άτομα ανέφεραν το επάγγελμα του χέλι, ο μπλακπειντ και εγώ. Προσωπικά, χρησιμοποίησα τη φράση "περηφανε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ" που όσες φορές και αν τη διαβάσει κάποιος, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος και τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ, προσβλητική ή απαξιωτική δεν γίνεται να τη βρει.
Οπότε αφήστε τις πουστιες με τις γενικές τοποθετήσεις και τη χρήση του πληθυντικού και άμα έχετε να πείτε κάτι, να το κάνετε με την ανάλογη παράθεση στις περσόνες που απευθύνεστε.
Αντρικά και όχι πουστικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 9 Απαντήσεις