!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη
Όχι, ο Σαραντάκος σημειώνει ακριβώς αυτό που λέω κι εγώ, ότι χρησιμοποιείται σαν προσβλητική κατάληξη, από ηλίθια ζώα. Διάλεξε επίσης μια στάση που να είναι συνεπής. Εδώ έχεις μια ξεκάθαρη παρατυπία, που την υποστηρίζεις γιατί έτσι σού καύλωσε, η οποία δεν έχει γραμματική λογική και στην άλλη περίπτωση θυμάσαι τι λένε τα λεξικά, παρότι μιλάμε για μια ξεκάθαρη περίπτωση παρωχημένης άποψης.
Ή υποστηρίζεις τα λεξικά ή όχι.
Ή υποστηρίζεις τα λεξικά ή όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Είπαμε ότι, από αναγνωστική ικανότητα, σκίζεις νερά και σπας τζάμια:
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ:
Για παράδειγμα, έχουμε τον Αλβανό, αλλά για τη γυναίκα του έχουμε και Αλβανή, και Αλβανίδα, και Αλβανέζα, το ίδιο και με τη γυναίκα του Ουκρανού. Το -έζα θεωρείται άλλοτε υπέρμετρα λαϊκό κι άλλοτε υποτιμητικό, αλλά πως θα πεις τη γυναίκα του Ιρλανδού ή του Ολλανδού; Ιρλανδή ασφαλώς στο επίσημο, και Ιρλανδέζα όμως, όπως αναντικατάστατη είναι και η Ολλανδέζα (μικρή ή μεγάλη) κι ας υπάρχει και η Ολλανδή, το ίδιο και με τη Σουηδέζα
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ:
Για παράδειγμα, έχουμε τον Αλβανό, αλλά για τη γυναίκα του έχουμε και Αλβανή, και Αλβανίδα, και Αλβανέζα, το ίδιο και με τη γυναίκα του Ουκρανού. Το -έζα θεωρείται άλλοτε υπέρμετρα λαϊκό κι άλλοτε υποτιμητικό, αλλά πως θα πεις τη γυναίκα του Ιρλανδού ή του Ολλανδού; Ιρλανδή ασφαλώς στο επίσημο, και Ιρλανδέζα όμως, όπως αναντικατάστατη είναι και η Ολλανδέζα (μικρή ή μεγάλη) κι ας υπάρχει και η Ολλανδή, το ίδιο και με τη Σουηδέζα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΕΜΑΜΕ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ... ΠAΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚIΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣIΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ... & σκοτωνόμαστε !!Custom_F έγραψε: 03 Ιαν 2020, 17:40 Είπα κ γω... Τι λένε σε τόσες σελίδες...
Κραζονται μεταξύ τους.
Πρωτότυπο.
Στο θέμα.
Ασφαλώς κ είναι γτπκ οι Έλληνες οδηγοί.
Αποπου κ να το πιάσεις.
Δε νομίζω ότι κανει εντύπωση σε κανένα.

- hellegennes
Φέρνεις το σημείο που αναφέρει κατηγορηματικά ότι είναι υποτιμητικό για να μου αποδείξεις ότι δεν το λέει;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 16:02 Είπαμε ότι, από αναγνωστική ικανότητα, σκίζεις νερά και σπας τζάμια:
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Τη μία είσαι ψεύτης και όταν αποκαλύπτεσαι κάνεις ότι δυσκολεύεσαι στην κατανόηση κειμένου...hellegennes έγραψε: 05 Ιαν 2020, 23:16Φέρνεις το σημείο που αναφέρει κατηγορηματικά ότι είναι υποτιμητικό για να μου αποδείξεις ότι δεν το λέει;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 16:02 Είπαμε ότι, από αναγνωστική ικανότητα, σκίζεις νερά και σπας τζάμια:
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ:
Για παράδειγμα, έχουμε τον Αλβανό, αλλά για τη γυναίκα του έχουμε και Αλβανή, και Αλβανίδα, και Αλβανέζα, το ίδιο και με τη γυναίκα του Ουκρανού. Το -έζα θεωρείται άλλοτε υπέρμετρα λαϊκό κι άλλοτε υποτιμητικό, αλλά πως θα πεις τη γυναίκα του Ιρλανδού ή του Ολλανδού; Ιρλανδή ασφαλώς στο επίσημο, και Ιρλανδέζα όμως, όπως αναντικατάστατη είναι και η Ολλανδέζα (μικρή ή μεγάλη) κι ας υπάρχει και η Ολλανδή, το ίδιο και με τη Σουηδέζα![]()
- hellegennes
Δεν είπα κανένα ψέμα και δεν υπάρχει τίποτα στο κείμενο που να διαστρεβλώνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χέλλη δίκασε αλύπητα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εδω ,εγω που δεν γνωριζω καλα την ελληνικην γλωσσαν.. καταλαβαινω. Αυτοι που περνιουνται για ελληναρες,πως ντεϊβιλ δυσκολευονται;hellegennes έγραψε: 05 Ιαν 2020, 23:16Φέρνεις το σημείο που αναφέρει κατηγορηματικά ότι είναι υποτιμητικό για να μου αποδείξεις ότι δεν το λέει;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 16:02 Είπαμε ότι, από αναγνωστική ικανότητα, σκίζεις νερά και σπας τζάμια:
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ:
Για παράδειγμα, έχουμε τον Αλβανό, αλλά για τη γυναίκα του έχουμε και Αλβανή, και Αλβανίδα, και Αλβανέζα, το ίδιο και με τη γυναίκα του Ουκρανού. Το -έζα θεωρείται άλλοτε υπέρμετρα λαϊκό κι άλλοτε υποτιμητικό, αλλά πως θα πεις τη γυναίκα του Ιρλανδού ή του Ολλανδού; Ιρλανδή ασφαλώς στο επίσημο, και Ιρλανδέζα όμως, όπως αναντικατάστατη είναι και η Ολλανδέζα (μικρή ή μεγάλη) κι ας υπάρχει και η Ολλανδή, το ίδιο και με τη Σουηδέζα![]()
Επισης! Χαχαχαχα
- EKPLIKTIKOS
Αμα ο αλλος αρχισει να σου πεταει αστερακια νιντζα τι θα κάνεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:22
Μην ανησυχείς, έχω και μπαστούνι του μπέιζμπολ στο πορτπαγκάζ και είμαι γραμμένος και σε ομάδα. Στην ανάγκη υπάρχει και εξοπλισμός για το μάζεμα των χόρτων...
ετμλκEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Ιαν 2020, 23:50Αμα ο αλλος αρχισει να σου πεταει αστερακια νιντζα τι θα κάνεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:22
Μην ανησυχείς, έχω και μπαστούνι του μπέιζμπολ στο πορτπαγκάζ και είμαι γραμμένος και σε ομάδα. Στην ανάγκη υπάρχει και εξοπλισμός για το μάζεμα των χόρτων...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οδηγώ τουλάχιστον 2 ώρες κάθε ημέρα, προς και από τη δουλειά.
Εάν έγραφα κάθε μέρα τι καφρίλες βλέπω, μπορεί και να γέμιζα ένα φόρουμ μόνος μου....
Στην αρχή τσακωνόμουν με το κάθε σκουπίδι, αλλά είναι κουραστικό και δεν αλλάζει τίποτα.
Πάντως και εγώ έχω σκεφτεί να έχω κάποια κομμένη καραμπίνα στο αμάξι, έτσι ρε γαμώτο, να στείλω στο νοσοκομείο ή να αφήσω ανάπηρο ένα από αυτά τα σκατά!!!!
.
Εάν έγραφα κάθε μέρα τι καφρίλες βλέπω, μπορεί και να γέμιζα ένα φόρουμ μόνος μου....
Στην αρχή τσακωνόμουν με το κάθε σκουπίδι, αλλά είναι κουραστικό και δεν αλλάζει τίποτα.
Πάντως και εγώ έχω σκεφτεί να έχω κάποια κομμένη καραμπίνα στο αμάξι, έτσι ρε γαμώτο, να στείλω στο νοσοκομείο ή να αφήσω ανάπηρο ένα από αυτά τα σκατά!!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Εμπεδοκλής
Θα τα αποφύγω με τη θεία δύναμη της σκέψης και θα τα στρέψω επάνω του. Να σε ενημερώσω ότι έχω κάνει ένα μήνα σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος...EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Ιαν 2020, 23:50Αμα ο αλλος αρχισει να σου πεταει αστερακια νιντζα τι θα κάνεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:22
Ιδού ο Έλληνας οδηγός. Κράζει όλους τους άλλους, αλλά ο ίδιος παρανομεί γιατί απλά ξέρει
(Στα 2 πρώτα κράζει τον κόσμο, στα δύο τελευταία κάνει καγκουριές σε δημόσιο δρόμο)
https://youtu.be/z03cIgV1aas
https://youtu.be/FvSV7tQ6qgM
https://youtu.be/Ggkz_1hGZXc
https://youtu.be/Tf2D1CsR5uY
(Στα 2 πρώτα κράζει τον κόσμο, στα δύο τελευταία κάνει καγκουριές σε δημόσιο δρόμο)
https://youtu.be/z03cIgV1aas
https://youtu.be/FvSV7tQ6qgM
https://youtu.be/Ggkz_1hGZXc
https://youtu.be/Tf2D1CsR5uY
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση