Ενώ το παλιό αφήγημα ήταν ότι ως σωστός πολίτης, πρέπει να αποδέχεσαι ως σύννομη ενέργεια το πέταγμα αντικειμένων στους δημοσίους υπαλλήλους και ως ελευθεριακό τρόπο αντίστασης τις πόρτες με τα καρφιά, που χρησιμοποιούν τα φιλειρηνικά "παιδιά" της διπλανής πόρτας, έτσι;Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιαν 2020, 11:11Νέο αφήγημα. Ο πολίτης θα πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια στην παρανομία δημοσίων υπαλλήλων αν η παρανομία είναι μικρή...Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 06 Ιαν 2020, 01:33 Απ' όσο κατάλαβα, ο Ινδαρές το άρχισε γιατί ενοχλήθηκε που χρησιμοποίησαν χωρίς ένταλμα την ταράτσα του για να μπουν στην κατάληψη. Θεωρητικά ναι, είναι παράνομο αυτό που έκαναν, αλλά δεν είναι δα και καμιά τρομερή παραβίαση το να περάσουν απλά από την ταράτσα σου. Αν είσαι υπέρ του να σταματήσει η παρανομία της κατάληψης, σε κάτι τέτοιο κάνεις τα στραβά μάτια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατάληψη στο Κουκάκι: Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα της οικογένειας Ινδαρέ
Re: Κατάληψη στο Κουκάκι: Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα της οικογένειας Ινδαρέ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άμα ανατρέξεις στα ρεπορτάζ θα δεις ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στην ταράτσα του σπιτιού από το οίκημα της καταληψης, στο οποίο ήδη βρισκόταν. Εκεί, στην ταράτσα, βρήκαν τους δύο γιους και τον πατέρα, που είχαν ανέβει γιατί άκουσαν φασαρία και ακολούθησαν τα όσα ακολούθησαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 22:26
Οκ Namrail, τώρα που το εξήγησες, το κατάλαβα. Οι αστυνομικοί δεν μπούκαραν στο σπίτι για να περάσουν στο σπίτι της κατάληψης αλλά γιατί έψαχναν πρόφαση να συλλάβουν και να δείρουν τα φιλήσυχα αδέλφια μέσα στο δικό τους σπίτι και χρησιμοποίησαν την εκκένωση της κατάληψης ως πρόσχημα.
Αυτά που γράφεις είναι κενολογιες. Εδώ δεν κάνουμε δίκη προθέσεων, έχουμε ένα συγκεκριμένο περιστατικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 11:49
Ενώ το παλιό αφήγημα ήταν ότι ως σωστός πολίτης, πρέπει να αποδέχεσαι ως σύννομη ενέργεια το πέταγμα αντικειμένων στους δημοσίους υπαλλήλους και ως ελευθεριακό τρόπο αντίστασης τις πόρτες με τα καρφιά, που χρησιμοποιούν τα φιλειρηνικά "παιδιά" της διπλανής πόρτας, έτσι;![]()
Οι μπάτσοι αρχικά πήγαν χωρίς εισαγγελέα και ζήτησαν να μπουν στο σπίτι της οικογένειας. Η μητέρα, όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει, αρνήθηκε.
Στη συνέχεια μπήκαν στην ταράτσα του σπιτιού από το οίκημα της καταληψης και έδειραν τους δύο γιους, που θεώρησαν ως καταληψίες αλλά και τον πατέρα.
Από την αρχή ήταν εμφανές ότι πρόκειται για επιχειρησιακό φιάσκο τόσο της αστυνομίας όσο και των παριστάμενων εισαγγελέων.
Από εκεί και πέρα, η υπόθεση πήρε δυσανάλογη έκταση για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης από την αντιπολίτευση, αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Για την ώρα πάντως η πλειοψηφία είναι σε mood νόμος και τάξη, άρα ο Υπουργός και η κυβέρνηση έχουν μεγάλο περιθώριο ανοχής.
Από εκεί και πέρα, η υπόθεση πήρε δυσανάλογη έκταση για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης από την αντιπολίτευση, αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Για την ώρα πάντως η πλειοψηφία είναι σε mood νόμος και τάξη, άρα ο Υπουργός και η κυβέρνηση έχουν μεγάλο περιθώριο ανοχής.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Αυτοί που γουστάρουν και προπαγανδίζουν για τους βομβιστές μολότωφ, σπάστες βιτρίνων, απαλλοτριωτές, καταληψίες ξένων περιουσιών, τρομοκράτες, κλπ αριστερόστροφα καθίκια, ξαφνικά τους έπιασε πόνος για το άσυλο κάποιου κυρ-Παντελή, αυτού ακριβώς που μισούν περισσότερο!
Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια!
.
Αυτοί που γουστάρουν και προπαγανδίζουν για τους βομβιστές μολότωφ, σπάστες βιτρίνων, απαλλοτριωτές, καταληψίες ξένων περιουσιών, τρομοκράτες, κλπ αριστερόστροφα καθίκια, ξαφνικά τους έπιασε πόνος για το άσυλο κάποιου κυρ-Παντελή, αυτού ακριβώς που μισούν περισσότερο!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μα επειδή έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ, συνεχίζω να έχω απορίες που δεν έχουν απαντηθεί.Namrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 12:46Άμα ανατρέξεις στα ρεπορτάζ θα δεις ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στην ταράτσα του σπιτιού από το οίκημα της καταληψης, στο οποίο ήδη βρισκόταν. Εκεί, στην ταράτσα, βρήκαν τους δύο γιους και τον πατέρα, που είχαν ανέβει γιατί άκουσαν φασαρία και ακολούθησαν τα όσα ακολούθησαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 22:26
Οκ Namrail, τώρα που το εξήγησες, το κατάλαβα. Οι αστυνομικοί δεν μπούκαραν στο σπίτι για να περάσουν στο σπίτι της κατάληψης αλλά γιατί έψαχναν πρόφαση να συλλάβουν και να δείρουν τα φιλήσυχα αδέλφια μέσα στο δικό τους σπίτι και χρησιμοποίησαν την εκκένωση της κατάληψης ως πρόσχημα.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά λοιπόν, ως υπόθεση εργασίας.
Γιατί ανέβηκαν ο πατέρας και οι δυο γιοί στην ταράτσα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Οι καταληψίες κάποιο σχέδιο-απόδρασης διαφυγής θα είχαν.
Η αστυνομία ήθελε να ανακαταλάβει το σπίτι αλλά σχέδιο αποκλεισμού της περιοχής δεν είχε, διότι δεν ήθελε να αναμίξει τη γειτονιά.
Αν είχε τέτοιο σχέδιο τότε πρώτα έπρεπε να καταλάβει όλα τα γειτονικά σπίτια και μετά να στραφεί προς το κατειλημμένο (σ.σ. άλλο τι προέκυψε με οικεία Ινδαρέ στην πορεία).
Γίνεται λοιπόν το συριζοεπεισόδιο, βλέπουν και δύο μαντράχαλους - ράβδος εν γωνία άρα βρέχει λένε.
Μετά για χάρη του βασιλικού, ποτίστηκε η γλάστρα, τα π*π*ρια μου κλάστα.
Έτσι το διαβάζω εγώ. Οι δε πραγματικοί καταληψίες διέφυγαν από αλλού - χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί ακόμα ότι ήταν οι Ινδαρέδες.
Για τους ζαίους τα συριζοεπεισόδια κάτω από τις παρόμοιες συνθήκες είναι δικαιολογημένα και άρα έχουμε police brutality.
Δεν θα λάβω θέσιν.
Η αστυνομία ήθελε να ανακαταλάβει το σπίτι αλλά σχέδιο αποκλεισμού της περιοχής δεν είχε, διότι δεν ήθελε να αναμίξει τη γειτονιά.
Αν είχε τέτοιο σχέδιο τότε πρώτα έπρεπε να καταλάβει όλα τα γειτονικά σπίτια και μετά να στραφεί προς το κατειλημμένο (σ.σ. άλλο τι προέκυψε με οικεία Ινδαρέ στην πορεία).
Γίνεται λοιπόν το συριζοεπεισόδιο, βλέπουν και δύο μαντράχαλους - ράβδος εν γωνία άρα βρέχει λένε.
Μετά για χάρη του βασιλικού, ποτίστηκε η γλάστρα, τα π*π*ρια μου κλάστα.
Έτσι το διαβάζω εγώ. Οι δε πραγματικοί καταληψίες διέφυγαν από αλλού - χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί ακόμα ότι ήταν οι Ινδαρέδες.
Για τους ζαίους τα συριζοεπεισόδια κάτω από τις παρόμοιες συνθήκες είναι δικαιολογημένα και άρα έχουμε police brutality.
Δεν θα λάβω θέσιν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ανέβηκαν, λένε ορισμένα ρεπορτάζ, λόγω του θορύβου που έκαναν οι μπάτσοι, που εκείνη την ώρα πέρναγαν από το κτίριο της κατάληψης , το οποίο είχαν ασφαλίσει, στην ταράτσα των Ινδαρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:29Μα επειδή έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ, συνεχίζω να έχω απορίες που δεν έχουν απαντηθεί.Namrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 12:46Άμα ανατρέξεις στα ρεπορτάζ θα δεις ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στην ταράτσα του σπιτιού από το οίκημα της καταληψης, στο οποίο ήδη βρισκόταν. Εκεί, στην ταράτσα, βρήκαν τους δύο γιους και τον πατέρα, που είχαν ανέβει γιατί άκουσαν φασαρία και ακολούθησαν τα όσα ακολούθησαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιαν 2020, 22:26
Το γράφω και πιο πάνω, δεν το είδες;
Ποιοι είναι αυτοί που προπαγανδίζουν βομβιστές μολότοφ και απαλλοτριώσεις;Nandros έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:17 .
Αυτοί που γουστάρουν και προπαγανδίζουν για τους βομβιστές μολότωφ, σπάστες βιτρίνων, απαλλοτριωτές, καταληψίες ξένων περιουσιών, τρομοκράτες, κλπ αριστερόστροφα καθίκια, ξαφνικά τους έπιασε πόνος για το άσυλο κάποιου κυρ-Παντελή, αυτού ακριβώς που μισούν περισσότερο!![]()
.
Εγώ απλώς θέλω να διαπιστώσω πόσο πειστικό φαίνεται στους -αίους το ότι οι Κανταρέδες ανέβηκαν στην ταράτσα επειδή άκουσαν φασαρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δλδ άμα εσύ είχες αστυνομική επιχειριση στη γειτονιά και άκουγες υπόπτους θορύβους στην ταράτσα, δεν θα πήγαινες να δεις τι συμβαίνει; Αλήθεια τώρα;
Φυσικά και το είδα και γι' αυτό έγραψα και το αμέσως επόμενο μήνυμα.Namrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:35Ανέβηκαν, λένε ορισμένα ρεπορτάζ, λόγω του θορύβου που έκαναν οι μπάτσοι, που εκείνη την ώρα πέρναγαν από το κτίριο της κατάληψης , το οποίο είχαν ασφαλίσει, στην ταράτσα των Ινδαρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:29Μα επειδή έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ, συνεχίζω να έχω απορίες που δεν έχουν απαντηθεί.Namrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 12:46
Άμα ανατρέξεις στα ρεπορτάζ θα δεις ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στην ταράτσα του σπιτιού από το οίκημα της καταληψης, στο οποίο ήδη βρισκόταν. Εκεί, στην ταράτσα, βρήκαν τους δύο γιους και τον πατέρα, που είχαν ανέβει γιατί άκουσαν φασαρία και ακολούθησαν τα όσα ακολούθησαν.
Το γράφω και πιο πάνω, δεν το είδες;
Δηλαδή οι Ινδαρέδες, ξύπνησαν τα ξημερώματα από τους μυστήριους θορύβους που άκουσαν στη -διπλανή ή τη δική τους- ταράτσα και ανέβηκαν να δουν τι συμβαίνει.
Από το χαμό που γινόταν στο δρόμο από τα πράγματα που έριχναν από τα πράγματα που έριχναν οι καταληψίες και τις μολότωφ, δεν πήραν χαμπάρι. Και όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν άδεια εισόδου την αρνήθηκαν. Κατά τα άλλα, ασχέτως του τι είχε προηγηθεί, τους εντυπωσίασε ο θόρυβος στην ταράτσα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε στο Κολοκοτρωνίτσι τέτοια προβατίαση. Δηλαδή ό,τι κάνουν οι μπάτσοι πρέπει να το υποστηρίξουμε εξ ορισμού!ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:38 Εγώ απλώς θέλω να διαπιστώσω πόσο πειστικό φαίνεται στους -αίους το ότι οι Κανταρέδες ανέβηκαν στην ταράτσα επειδή άκουσαν φασαρία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θα τους βρεις εδώ viewtopic.php?f=29&t=16603Namrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:37Ποιοι είναι αυτοί που προπαγανδίζουν βομβιστές μολότοφ και απαλλοτριώσεις;Nandros έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:17 .
Αυτοί που γουστάρουν και προπαγανδίζουν για τους βομβιστές μολότωφ, σπάστες βιτρίνων, απαλλοτριωτές, καταληψίες ξένων περιουσιών, τρομοκράτες, κλπ αριστερόστροφα καθίκια, ξαφνικά τους έπιασε πόνος για το άσυλο κάποιου κυρ-Παντελή, αυτού ακριβώς που μισούν περισσότερο!![]()
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Αν η αστυνομική επιχείρηση δεν γινόταν στη γειτονιά (γενικώς και αορίστως) αλλά στο διπλανό μου σπίτι και πριν τους "ύποπτους" θορύβους, μου είχε ζητηθεί από τους αστυνομικούς άδεια για την πρόσβαση στην ταράτσα και την είχα αρνηθεί, όχι, δεν θα ανέβαινα στην ταράτσα.Namrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:39 Δλδ άμα εσύ είχες αστυνομική επιχειριση στη γειτονιά και άκουγες υπόπτους θορύβους στην ταράτσα, δεν θα πήγαινες να δεις τι συμβαίνει; Αλήθεια τώρα;
Εσύ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 4045 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ