!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η εγγονή του Άκη στο my style rocks(warning:βαθύ πασοκ)
Re: Η εγγονή του Άκη στο my style rocks(warning:βαθύ πασοκ)
Έλα βρε ποια ελίτ, παππού λαμόγιο και φυλακοβιο έχει 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
ιεεεπ...αυτό δεν το είδες; Μη γίνεσαι μπούλης
Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου απέφυγε να μιλήσει στους συμμαθητές της για τη συμμετοχή της στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια για ευνόητους λόγους. «Ζούμε σε μια χώρα και σε μια εποχή όπου κανένας δεν χρωστάει καλό λόγο για κανέναν», θα πει με όλη της την εφηβική ειλικρίνεια. Εξάλλου, λόγω της δικαστικής περιπέτειας του παππού της η Κιάρα βρέθηκε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση, δέχτηκε bulling στο σχολείο και αναγκάστηκε να απαντάει σε κακοπροαίρετη κριτική. «Όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου μού έδειξαν τους πραγματικούς φίλους. Ειπώθηκαν πολλά για την οικογένειά μου. Καλό λόγο δεν άκουσα», παραδέχεται σε συνέντευξή της.
«Στο σχολείο τα πράγματα για μένα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου», προσθέτει. Η Κιάρα μιλάει για τον Άκη Τσοχατζόπουλο με λόγια τρυφερά όπως θα μιλούσε κάθε 17χρονο κορίτσι για τον παππού του. Λίγο μετά την αποφυλάκισή του δήλωνε, «θέλω ο παππούς μου να είναι καλά στην υγεία του μετά από όλη αυτή την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που πέρασε στη φυλακή. Τώρα είναι στο νοσοκομείο και θέλουμε να γίνει καλά. Τον αγαπώ πολύ και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό, τι κι αν γίνει».
Το κοριτσάκι δίκιο έχει. Δεν έφταιγε αυτό για του παππουλη της τα πεπραγμένα.Nero έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:16ιεεεπ...αυτό δεν το είδες; Μη γίνεσαι μπούλης![]()
Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου απέφυγε να μιλήσει στους συμμαθητές της για τη συμμετοχή της στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια για ευνόητους λόγους. «Ζούμε σε μια χώρα και σε μια εποχή όπου κανένας δεν χρωστάει καλό λόγο για κανέναν», θα πει με όλη της την εφηβική ειλικρίνεια. Εξάλλου, λόγω της δικαστικής περιπέτειας του παππού της η Κιάρα βρέθηκε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση, δέχτηκε bulling στο σχολείο και αναγκάστηκε να απαντάει σε κακοπροαίρετη κριτική. «Όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου μού έδειξαν τους πραγματικούς φίλους. Ειπώθηκαν πολλά για την οικογένειά μου. Καλό λόγο δεν άκουσα», παραδέχεται σε συνέντευξή της.
«Στο σχολείο τα πράγματα για μένα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου», προσθέτει. Η Κιάρα μιλάει για τον Άκη Τσοχατζόπουλο με λόγια τρυφερά όπως θα μιλούσε κάθε 17χρονο κορίτσι για τον παππού του. Λίγο μετά την αποφυλάκισή του δήλωνε, «θέλω ο παππούς μου να είναι καλά στην υγεία του μετά από όλη αυτή την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που πέρασε στη φυλακή. Τώρα είναι στο νοσοκομείο και θέλουμε να γίνει καλά. Τον αγαπώ πολύ και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό, τι κι αν γίνει».
Άλλο αυτό κι άλλο η χαμένη αίγλη της ελίτ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Η αλήθεια είναι ότι δεν φταίει αυτή για τον παππού της.
Θα πρέπει να κρίνεται για τις δικές της επιλογές, στις οποίες πιθανόν να βοήθησε η οικογένειά της
ΥΓ. Το ίδιο γράφαμε
Θα πρέπει να κρίνεται για τις δικές της επιλογές, στις οποίες πιθανόν να βοήθησε η οικογένειά της
ΥΓ. Το ίδιο γράφαμε
Τα μεγάλα πνεύματαdon't speak έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:26 Η αλήθεια είναι ότι δεν φταίει αυτή για τον παππού της.
ΥΓ. Το ίδιο γράφαμε![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν φταίει αλλά δεν φαίνεται από τα λεγόμενά της να καταδικάζει κάτι. Για τον καλό και αγαθό παππούλη της μιλάει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για αυτή παππούς της είναι. Σαν παππού της τον κρίνει και η σχέση που έχουν υπερβαίνει την δυνατότητα κριτικής σαν άνθρωπο.hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:34 Δεν φταίει αλλά δεν φαίνεται από τα λεγόμενά της να καταδικάζει κάτι. Για τον καλό και αγαθό παππούλη της μιλάει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
αυτό θα έγραφα. 0 αυτοκριτική και κράξιμο στην κακούργα την κοινωνία που δεν καταλαβαίνει και κρίνει χωρίς να ξέρειhellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:34 Δεν φταίει αλλά δεν φαίνεται από τα λεγόμενά της να καταδικάζει κάτι. Για τον καλό και αγαθό παππούλη της μιλάει.
. Το κλασικό παραμυθάκι του πλούσιου λαμόγιου δηλαδή. Τα ίδια λέει και η Ιβάνκα και η Πάρις για το δράμα του να έχεις πλούσιο μπαμπά και να μην σε κρίνει κανένας αξιοκρατικά
- hellegennes
Έλα, τώρα. Και πατέρας μου να ήταν θα διαχώριζα την θέση μου. Μπορεί να έλεγα ότι τον αγαπάω σαν πατέρα μου, αλλά τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:37Για αυτή παππούς της είναι. Σαν παππού της τον κρίνει και η σχέση που έχουν υπερβαίνει την δυνατότητα κριτικής σαν άνθρωπο.hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:34 Δεν φταίει αλλά δεν φαίνεται από τα λεγόμενά της να καταδικάζει κάτι. Για τον καλό και αγαθό παππούλη της μιλάει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εντάξει μωρέ Χέλη,μικρή κοπέλα είναι. Δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει κριτική για το τι έκανε ο Άκης πολιτικά. Θα μπορούσε αλλά έχει το δεσμό της οικογένειας στην μέση. Δεν λέω είναι σωστο αλλά το κατανοώ.hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:43Έλα, τώρα. Και πατέρας μου να ήταν θα διαχώριζα την θέση μου. Μπορεί να έλεγα ότι τον αγαπάω σαν πατέρα μου, αλλά τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:37Για αυτή παππούς της είναι. Σαν παππού της τον κρίνει και η σχέση που έχουν υπερβαίνει την δυνατότητα κριτικής σαν άνθρωπο.hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 09:34 Δεν φταίει αλλά δεν φαίνεται από τα λεγόμενά της να καταδικάζει κάτι. Για τον καλό και αγαθό παππούλη της μιλάει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν της ζήτησε κανείς να κάνει πολιτική κριτική στον παππού της. Κατάδικος είναι. Για πολλαπλά αδικήματα δωροδοκίας, φορολογικής απάτης και τα ρέστα.
Και λέει ότι της έκαναν μπούλινγκ για τον παππού της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι και έχει δίκιο αν της έκαναν μπουλινγκ για τον παππού της. Δεν φέρει ευθύνη.hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 10:06 Δεν της ζήτησε κανείς να κάνει πολιτική κριτική στον παππού της. Κατάδικος είναι. Για πολλαπλά αδικήματα δωροδοκίας, φορολογικής απάτης και τα ρέστα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Σήμερα δουλεύεις με μπαταρίες. Μπες στην πρίζα, σε εκλιπαρώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
αθώα είσαιNaida έγραψε: 06 Ιαν 2020, 10:24Ναι και έχει δίκιο αν της έκαναν μπουλινγκ για τον παππού της. Δεν φέρει ευθύνη.hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 10:06 Δεν της ζήτησε κανείς να κάνει πολιτική κριτική στον παππού της. Κατάδικος είναι. Για πολλαπλά αδικήματα δωροδοκίας, φορολογικής απάτης και τα ρέστα.
Ισχύει είμαι οφ τελείως
Φέρει ευθύνη; Καλά.Nero έγραψε: 06 Ιαν 2020, 10:27αθώα είσαιNaida έγραψε: 06 Ιαν 2020, 10:24Ναι και έχει δίκιο αν της έκαναν μπουλινγκ για τον παππού της. Δεν φέρει ευθύνη.hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2020, 10:06 Δεν της ζήτησε κανείς να κάνει πολιτική κριτική στον παππού της. Κατάδικος είναι. Για πολλαπλά αδικήματα δωροδοκίας, φορολογικής απάτης και τα ρέστα.
Και λέει ότι της έκαναν μπούλινγκ για τον παππού της.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-