Οι πρόταση μου είναι να κάτσουν να τα βρουν με την Τουρκία για τελειώσει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Ας τους δώσουν και βραχονησίδες αν χρειαστεί. Πιο πολύ μας συμφέρει οικονομικά. Αν αργότερα οι Τούρκοι δεν τηρήσουν τα συμφωνηθέντα ή δεν γίνει συμβιβασμός προτείνω καταρρίψεις με την πρώτη πρόκληση. Να τελειώνουμε επιτέλους. Τόσα χρόνια μόνο λεφτά σε ξένους εξοπλισμούς δίνουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Τσαμπουκάδες και μαγκιές από την Τουρκία σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν περνάνε»
Re: «Τσαμπουκάδες και μαγκιές από την Τουρκία σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν περνάνε»
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Re: «Τσαμπουκάδες και μαγκιές από την Τουρκία σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν περνάνε»
Αν οι συμμαχίες τηρούνταν δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Τηρούνται όμως μόνο όταν πρόκειται να λειτουργήσουν εις βάρος μας.
Τηρούνται όμως μόνο όταν πρόκειται να λειτουργήσουν εις βάρος μας.
Είναι και ο πατσοκοιλιάς λαός που έχουμε. Τι να κάνουμε μόνοι μας δυο τρεις μάχιμοι ανάμεσα σε εκατομμύρια χλεχλέδες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Δεκ 2019, 22:27 το σίγουρο είναι ότι όταν λες μεγάλα λόγια θα πρέπει να είσαι και έτοιμος να τα υποστηρίξεις στη πράξη αν χρειαστεί
οπότε ας βουλώσουν καλύτερα γιατί δεν διοικούν σοβαρό κράτος αλλά κωλοχανείο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
nyxtovios έγραψε: 03 Ιαν 2020, 00:05Οι πρόταση μου είναι να κάτσουν να τα βρουν με την Τουρκία για τελειώσει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Ας τους δώσουν και βραχονησίδες αν χρειαστεί. Πιο πολύ μας συμφέρει οικονομικά. Αν αργότερα οι Τούρκοι δεν τηρήσουν τα συμφωνηθέντα ή δεν γίνει συμβιβασμός προτείνω καταρρίψεις με την πρώτη πρόκληση. Να τελειώνουμε επιτέλους. Τόσα χρόνια μόνο λεφτά σε ξένους εξοπλισμούς δίνουμε
Και μολις περασουν μερικα χρονακια , η Τουρκια θα ζητησει και κατι ακομα , γιατι οχι την αυτοδιοικηση της Θρακης ;;...
Οταν υποχωρησεις στις απαιτησεις του εκβιαστη σου την πρωτη φορα , αυτος θα ζητησει κι' αλλα ...
Να μου πεις οτι πρεπει να δημιουργησουμε πολεμικη βιομηχανια , να το καταλαβω ...Να μου πεις να κανουμε καταρριψη τωρα το καταλαβαινω ... αλλα...
Μας πηρε 400 χρονια για να σβυσουμε το ραγιας απο πανω μας ...
Ουτε εσυ , ουτε οι σαν και σενα θα μας το ξαναγραψετε στο κουτελο ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Σου αρέσει το οθωμανικό στα τέσσερα έτσι;;; Το λατρεύεις ε;;;nyxtovios έγραψε: 03 Ιαν 2020, 00:05Οι πρόταση μου είναι να κάτσουν να τα βρουν με την Τουρκία για τελειώσει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Ας τους δώσουν και βραχονησίδες αν χρειαστεί. Πιο πολύ μας συμφέρει οικονομικά. Αν αργότερα οι Τούρκοι δεν τηρήσουν τα συμφωνηθέντα ή δεν γίνει συμβιβασμός προτείνω καταρρίψεις με την πρώτη πρόκληση. Να τελειώνουμε επιτέλους. Τόσα χρόνια μόνο λεφτά σε ξένους εξοπλισμούς δίνουμε
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
aspergillus
Οι λεγόμενοι τσαμπουκάδες και μαγκιές της Τουρκίας είναι κυριολεκτικά για γέλια.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έπρεπε καν να ασχολείται με το απέναντι τσίρκο.
Από εκεί θα έπρεπε να αρχίσετε να σχολιάζετε.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έπρεπε καν να ασχολείται με το απέναντι τσίρκο.
Από εκεί θα έπρεπε να αρχίσετε να σχολιάζετε.
Ποιοί σαν και εμένα ρε γελοίε οπαδε του Κούλη. Τόσα χρόνια τι έχουν κάνει οι κυβερνήσεις σου για το θέμα της Τουρκίας;oldjedi έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:57nyxtovios έγραψε: 03 Ιαν 2020, 00:05Οι πρόταση μου είναι να κάτσουν να τα βρουν με την Τουρκία για τελειώσει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Ας τους δώσουν και βραχονησίδες αν χρειαστεί. Πιο πολύ μας συμφέρει οικονομικά. Αν αργότερα οι Τούρκοι δεν τηρήσουν τα συμφωνηθέντα ή δεν γίνει συμβιβασμός προτείνω καταρρίψεις με την πρώτη πρόκληση. Να τελειώνουμε επιτέλους. Τόσα χρόνια μόνο λεφτά σε ξένους εξοπλισμούς δίνουμεoldjedi έγραψε: 29 Δεκ 2019, 12:23
Μπραβο... Κα λα τα λες ...
Αρα τι πρεπει να κανουμε σχετικα με την Τουρκια ;; Ποιες ειναι οι προτασεις σου ;;
![]()
Και μολις περασουν μερικα χρονακια , η Τουρκια θα ζητησει και κατι ακομα , γιατι οχι την αυτοδιοικηση της Θρακης ;;...
Οταν υποχωρησεις στις απαιτησεις του εκβιαστη σου την πρωτη φορα , αυτος θα ζητησει κι' αλλα ...
Να μου πεις οτι πρεπει να δημιουργησουμε πολεμικη βιομηχανια , να το καταλαβω ...Να μου πεις να κανουμε καταρριψη τωρα το καταλαβαινω ... αλλα...
![]()
Να σου πω
1) αυστηρά μηνύματα (ακόμα και μετά την εισβολή στην Κύπρο)
2) παρελασεις
3) να κλαίγονται διεθνώς αναζητώντας νταβατζη
4) να αγοράζουν εξοπλισμούς που δεν χρησιμοποιούνται
Ντροπή του έθνους που έχεις το θράσος ή την ηλιθιότητα και μιλάς
Πάνε να κυνηγήσεις κάνα σκυλάκι και μην ανακατευεσαιOANNHSEA έγραψε: 04 Ιαν 2020, 08:51Σου αρέσει το οθωμανικό στα τέσσερα έτσι;;; Το λατρεύεις ε;;;nyxtovios έγραψε: 03 Ιαν 2020, 00:05Οι πρόταση μου είναι να κάτσουν να τα βρουν με την Τουρκία για τελειώσει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Ας τους δώσουν και βραχονησίδες αν χρειαστεί. Πιο πολύ μας συμφέρει οικονομικά. Αν αργότερα οι Τούρκοι δεν τηρήσουν τα συμφωνηθέντα ή δεν γίνει συμβιβασμός προτείνω καταρρίψεις με την πρώτη πρόκληση. Να τελειώνουμε επιτέλους. Τόσα χρόνια μόνο λεφτά σε ξένους εξοπλισμούς δίνουμεoldjedi έγραψε: 29 Δεκ 2019, 12:23
![]()
Μπραβο... Κα λα τα λες ...
Αρα τι πρεπει να κανουμε σχετικα με την Τουρκια ;; Ποιες ειναι οι προτασεις σου ;;
![]()
.
Αααα... Μάλιστα!!!
Είσαι της κοινότητας και για αυτό γράφεις ότι γράφεις!!!
.
Bellum omnium contra omnes
nyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2020, 13:55Ποιοί σαν και εμένα ρε γελοίε οπαδε του Κούλη. Τόσα χρόνια τι έχουν κάνει οι κυβερνήσεις σου για το θέμα της Τουρκίας;oldjedi έγραψε: 03 Ιαν 2020, 22:57Και μολις περασουν μερικα χρονακια , η Τουρκια θα ζητησει και κατι ακομα , γιατι οχι την αυτοδιοικηση της Θρακης ;;...nyxtovios έγραψε: 03 Ιαν 2020, 00:05
Οι πρόταση μου είναι να κάτσουν να τα βρουν με την Τουρκία για τελειώσει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Ας τους δώσουν και βραχονησίδες αν χρειαστεί. Πιο πολύ μας συμφέρει οικονομικά. Αν αργότερα οι Τούρκοι δεν τηρήσουν τα συμφωνηθέντα ή δεν γίνει συμβιβασμός προτείνω καταρρίψεις με την πρώτη πρόκληση. Να τελειώνουμε επιτέλους. Τόσα χρόνια μόνο λεφτά σε ξένους εξοπλισμούς δίνουμε
Να σου πω
1) αυστηρά μηνύματα (ακόμα και μετά την εισβολή στην Κύπρο)
2) παρελασεις
3) να κλαίγονται διεθνώς αναζητώντας νταβατζη
4) να αγοράζουν εξοπλισμούς που δεν χρησιμοποιούνται
Ντροπή του έθνους που έχεις το θράσος ή την ηλιθιότητα και μιλάς
Δεν ειμαι οπαδος του Κουλη ... Ουτε και της ΧΑ ...Οποτε δαγκασε την γλωσσα σου ...
Συμφωνω σε ολα οσα γραφεις ...
Ξερεις τι αποτελεσμα ειχαν ολα αυτα που γραφεις ;;
Να ειμαστε ακομα Ελληνες και οχι ραγιαδες οπως επιθυμει η φαρα σου ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 834 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-