τι σε νοιάζει, αφου εκεί που είσαι δε χιονίζει. Επίσης θα έπρεπε να ξέρεις οτι για τον αγρότη καλύτερα να ρίξει χιόνι παρά να έχει ξαστεριά και να ρίξει πάγο.Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2020, 16:12 Ρε δεν γαμιέσται;
Να δουλεύουν μέσα στο κρύο οι οικοδόμοι, οι αγρότες, και ένα σωρό άλλοι άνθρωποι γισ να δείτε εσείς χιόνι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
aspergillus
Ενώ το καλοκαίρι με τον ήλιο και τα 33αρια δουλεύουν ωραιότατα όλοι αυτοί......Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2020, 16:12 Ρε δεν γαμιέσται;
Να δουλεύουν μέσα στο κρύο οι οικοδόμοι, οι αγρότες, και ένα σωρό άλλοι άνθρωποι γισ να δείτε εσείς χιόνι.![]()
-
User_601
Μα αφου σημερα και αυριο δεν δουλευουν.Αργια γαρ.Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2020, 16:12 Ρε δεν γαμιέσται;
-
User_601
Τον καιρο μου μεσα.Λιγοτερο χιονισε απο την προηγουμενη φορα,αλλα το κρυο δεν παιζεται.Απαπαπαπαπα
καπως ετσι νιωθω.

καπως ετσι νιωθω.

Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάρε μια ηλεκτρική κουβέρτα να κοιμάσαι σε κρεβάτι φούρνο με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:25 Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.
μια γυναικα αμα θελει, ποτε δεν μενει ανεργηNaida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:25 Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.
Τις φοβάμαι αυτές πολύ.Μηχανικός έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:32Πάρε μια ηλεκτρική κουβέρτα να κοιμάσαι σε κρεβάτι φούρνο με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:25 Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.
Είπα εγώ θα μείνω άνεργη; Δάγκωσε τη γλώσσα σου ανθρωπε μου.bolek έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:33μια γυναικα αμα θελει, ποτε δεν μενει ανεργηNaida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:25 Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Τα ιδια και εγωεχω ξυλιασει γμτ.Στο σαλονι ειμαι με το κλιματιστικο στο 28,πυτζαμες ΚΑΙ πουλοβερ,και μολις εβαλα και σου γτραφω με αυτα τα κομμενα γαντακια διοτι τα χερια μου δεν λενε να ζεσταθουν με τιποτα.Πω γμτ....τοσο κρυο και μια νιφαδα δεν μας επεσε στη μουρη.Τν καιρο μου μεσα.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:25 Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.
Έλεος.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:36Τις φοβάμαι αυτές πολύ.Μηχανικός έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:32Πάρε μια ηλεκτρική κουβέρτα να κοιμάσαι σε κρεβάτι φούρνο με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:25 Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.
Πάρε και άσε τις βλακείες, 20 ευρώ θα δώσεις και θα γλιτώσεις εκατοντάδες.
-
User_601
Οταν πεσουμε κρεββατι μετα απο λιγο φουρνος γινεται ουτως η αλλως ρε συ.Μηχανικός έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:32Πάρε μια ηλεκτρική κουβέρτα να κοιμάσαι σε κρεβάτι φούρνο με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:25 Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.
Στον υπνο ολοι ζεσταινομαστε.Μονο για οτα πεφτεις ειναι,σιγα.Βαζω και το αεροθερμο,.Το ζητουμενο ειναι οταν εισαι σπιτι και δεν εισαι κρεββατι ,να ζεσταθεις.
Δηλαδη ολη μερα στο κρεββατι θα την βγαζουμε;Δεν λεει.
Ε είπα θα δώσω το νεφρό μου, τι άλλο να δώσω; Να δώσω και λίγη σπλήνα; Δεν βγαίνω μάνα μου παραπάνω. Πρέπει να ζήσω κι εγω.
Ναι και να σηκωθώ καμιά μέρα και να καπνίζει το κεφάλι μου.Μηχανικός έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:40Έλεος.
Πάρε και άσε τις βλακείες, 20 ευρώ θα δώσεις και θα γλιτώσεις εκατοντάδες.
Έλα βρε, να χιονιζε και λίγο να το φάμε το κρύο.Εσθήρ έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:40Τα ιδια και εγωεχω ξυλιασει γμτ.Στο σαλονι ειμαι με το κλιματιστικο στο 28,πυτζαμες ΚΑΙ πουλοβερ,και μολις εβαλα και σου γτραφω με αυτα τα κομμενα γαντακια διοτι τα χερια μου δεν λενε να ζεσταθουν με τιποτα.Πω γμτ....τοσο κρυο και μια νιφαδα δεν μας επεσε στη μουρη.Τν καιρο μου μεσα.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2020, 20:25 Πολύ,πολύ κρύο σήμερα. Νιώθω τελείως οφ. Έχω το καλοριφέρ στο 24 και έβαλα τώρα και το κλιματιστικό στο 28 μήπως και ζεσταθώ. Και τέλος του μήνα λέω να δώσω κανένα νεφρό να πληρώσω λογαριασμούς.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσθήρ έγραψε: 07 Ιαν 2020, 19:50 Τον καιρο μου μεσα.Λιγοτερο χιονισε απο την προηγουμενη φορα,αλλα το κρυο δεν παιζεται.Απαπαπαπαπα
καπως ετσι νιωθω.
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχει ψοφόκρυο.
Έχουν σκιστεί τα χέρια μου και πονάνε.
Έχουν σκιστεί τα χέρια μου και πονάνε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις