Απασχολείς Αλβανούς ή πήρες αλβανέζα επειδή δεν σε άντεχε Ελληνίδα;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:15 Πάντως πρέπει να σε έχουν γαμήσει Αλβανοί πολύ άσχημα. Σου πήραν τίποτα δουλειές μέσα απ' τα χέρια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη
-
Εμπεδοκλής
Πετάγεσαι σαν το πέος σε στύση ετεροχρονισμένα και μιλάς για αρρώστια; Σοβαρά; Ζωή δεν έχεις;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:14Ε, τόση ώρα για σένα δεν μιλάμε, μωρή αρρώστια;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:10 Επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι μαζί του, πες του ότι ριγέ φοράνε οι φυλακισμένοι μόνο στα καρτούν
- hellegennes
Τίποτα απ' τα δυο. Όχι ότι θα είχα πρόβλημα με κάποιο απ' τα δυο.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:17Απασχολείς Αλβανούς ή πήρες αλβανέζα επειδή δεν σε άντεχε Ελληνίδα;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:15 Πάντως πρέπει να σε έχουν γαμήσει Αλβανοί πολύ άσχημα. Σου πήραν τίποτα δουλειές μέσα απ' τα χέρια;
Λέξη «Αλβανέζα» δεν υπάρχει. Ένας Έλληνας θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έχω και είναι καλύτερη απ' την δική σου. Επίσης το πέος μου έχει άψογη μηχανική ανταπόκριση, όντως, σε αντίθεση, απ' ό,τι καταλαβαίνω, με κάποιους που διαρκώς βγάζουν μιζέρια, χολή και αίσθημα κατωτερότητας.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:18 Πετάγεσαι σαν το πέος σε στύση ετεροχρονισμένα και μιλάς για αρρώστια; Σοβαρά; Ζωή δεν έχεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς θα έπρεπε να τους αναφέρουμε ως σκιπτάρια. Τράβα κοιμήσου τώρα.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:22Τίποτα απ' τα δυο. Όχι ότι θα είχα πρόβλημα με κάποιο απ' τα δυο.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:17Απασχολείς Αλβανούς ή πήρες αλβανέζα επειδή δεν σε άντεχε Ελληνίδα;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:15 Πάντως πρέπει να σε έχουν γαμήσει Αλβανοί πολύ άσχημα. Σου πήραν τίποτα δουλειές μέσα απ' τα χέρια;
-
Εμπεδοκλής
Σοβαρά; Εσύ τα γράφεις αυτά; Που συνεχώς ξεκατινιάζεσαι με το άλτερ έγκο σου; Σου λείπει και ψάχνεις να ξεκατιανστείς με άλλον;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:24Έχω και είναι καλύτερη απ' την δική σου. Επίσης το πέος μου έχει άψογη μηχανική ανταπόκριση, όντως, σε αντίθεση, απ' ό,τι καταλαβαίνω, με κάποιους που διαρκώς βγάζουν μιζέρια, χολή και αίσθημα κατωτερότητας.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:18 Πετάγεσαι σαν το πέος σε στύση ετεροχρονισμένα και μιλάς για αρρώστια; Σοβαρά; Ζωή δεν έχεις;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ως προσβολή το λες αυτό? Το να σε αποκαλούν αετό/αετόπουλο ουσιαστικά (άτομο με καταγωγή από τη Χώρα των Αετών δηλαδή), δεν νομιζω να ειναι και πολύ προσβλητικό.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:26Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς θα έπρεπε να τους αναφέρουμε ως σκιπτάρια. Τράβα κοιμήσου τώρα.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:22Τίποτα απ' τα δυο. Όχι ότι θα είχα πρόβλημα με κάποιο απ' τα δυο.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:17
Απασχολείς Αλβανούς ή πήρες αλβανέζα επειδή δεν σε άντεχε Ελληνίδα;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπεδόκλα, είχα ενα φίλο αλβανό κάποτε που ειχε γλεντήσει ταυτόχρονα, τριφασικά και πριονοκορδελιάρικα δυο Τσετσένους ρουπού μπροστά στα μάτια μου. Αν θες να κανω κονέ να κλείσετε ραντεβού σε κανενα παρκινγκ ΟΑΚΑ, πες μου 
-
Εμπεδοκλής
Δεν είμαι προσβλητικός αγαπητέ μου. Όσο και αν θίγονται κάτι τύποι. Δεν αυτοαποκαλούνται Αλβανοί αλλά Σκιπτάρια. Έτσι λέγεται και η χώρα τους στη γλώσσα τους. Και αυτό αποτελεί απάντηση στον τύπο που του κακοφάνηκε όταν ανέφερα τις γυναίκες ως αλβανέζες. Πιθανόν στο χωριό του αποκαλεί και τις γυναίκες της Δανίας ως δανίδες και της Ουγγαρίας ως ουγγρίδες...vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:28Ως προσβολή το λες αυτό? Το να σε αποκαλούν αετό/αετόπουλο ουσιαστικά (άτομο με καταγωγή από τη Χώρα των Αετών δηλαδή), δεν νομιζω να ειναι και πολύ προσβλητικό.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:26Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς θα έπρεπε να τους αναφέρουμε ως σκιπτάρια. Τράβα κοιμήσου τώρα.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:22
Τίποτα απ' τα δυο. Όχι ότι θα είχα πρόβλημα με κάποιο απ' τα δυο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εμπεδοκλής την 03 Ιαν 2020, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Και στο τελευταίο μακελειό στις φυλακές Κορυδαλλού οι καυκάσιοι ρουπού είχαν χάσει τον αγώνα από τους Αλβανούς με ένα νεκρό διαφορά. Βέβαια οι Αλβανοί έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Συμβαίνουν αυτά.vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:30 Μπεδόκλα, είχα ενα φίλο αλβανό κάποτε που ειχε γλεντήσει ταυτόχρονα, τριφασικά και πριονοκορδελιάρικα δυο Τσετσένους ρουπού μπροστά στα μάτια μου. Αν θες να κανω κονέ να κλείσετε ραντεβού σε κανενα παρκινγκ ΟΑΚΑ, πες μου![]()
- hellegennes
Προφανώς διδάχτηκες κάποια εκδοχή των ελληνικών που υπάρχει μόνο μία κατάληξη για όλα. Οπότε Ελληνέζες και Γαλλέζες, λοιπόν, στο μυαλό του Εμπεδοκλή.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:33 Δεν είμαι προσβλητικός αγαπητέ μου. Όσο και αν θίγονται κάτι τύποι. Δεν αυτοαποκαλούνται Αλβανοί αλλά Σκιπτάρια. Έτσι λέγεται και η χώρα τους στη γλώσσα τους. Και αυτό αποτελεί απάντηση στον τύπο που του κακοφάνηκε όταν ανέφερα τις γυναίκες ως αλβανέζες. Πιθανόν στο χωριό του αποκαλεί και τις γυναίκες της Δανίας ως δανίδες και της Ουγγαρίας ως ουγγρίδες...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Θα έχεις ακούσει τον όρο Φραντσέζοι στην ελληνική ιστοριογραφία και λογοτεχνία. Κάνε τους μήνυση για ρατσισμό ή αγραμματοσύνη. Ξέρεις πόσοι ημίτρελοι πάνε καθημερινά στις εισαγγελείες για τέτοιους είδους μηνύσεις; Τράβα και εσύ.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:39Προφανώς διδάχτηκες κάποια εκδοχή των ελληνικών που υπάρχει μόνο μία κατάληξη για όλα. Οπότε Ελληνέζες και Γαλλέζες, λοιπόν, στο μυαλό του Εμπεδοκλή.Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:33 Δεν είμαι προσβλητικός αγαπητέ μου. Όσο και αν θίγονται κάτι τύποι. Δεν αυτοαποκαλούνται Αλβανοί αλλά Σκιπτάρια. Έτσι λέγεται και η χώρα τους στη γλώσσα τους. Και αυτό αποτελεί απάντηση στον τύπο που του κακοφάνηκε όταν ανέφερα τις γυναίκες ως αλβανέζες. Πιθανόν στο χωριό του αποκαλεί και τις γυναίκες της Δανίας ως δανίδες και της Ουγγαρίας ως ουγγρίδες...
Ξεφούσκωσε το θέμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Οργισμένος
Μπάτσοι γουρούνια δοοοοοολοοοφοοονοι!!!!foscilis έγραψε: 03 Ιαν 2020, 09:48 Μπουχουχου πάει με σαραντα σε περιοχή με όριο πενήντα και δε σε αφήνει να πας με εκατό.
Να σου πω ποιος είναι Καραγκιόζης φίλε: ο μπάτσος που δε σε μαζεύει κατευθείαν να φτάσεις τρεις ώρες μετά με εφτακόσια ευρώ προστιμο στο τάξις.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Λέξη «Αλβανέζα» δεν υπάρχει. Ένας Έλληνας θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό. (hellegennes)
Ο πολύς Σαραντάκος δηλ. δεν είναι Έλληνας;
«Τα θηλυκά των εθνωνυμίων συχνά είναι προβληματικά και τις περισσότερες φορές τα βρίσκουμε σε δυο και τρεις τύπους, επειδή ακριβώς είναι άτριφτα, σε αντίθεση με το αρσενικό, όπου επικρατεί ένας τύπος. Για παράδειγμα, έχουμε τον Αλβανό, αλλά για τη γυναίκα του έχουμε και Αλβανή, και Αλβανίδα, και Αλβανέζα, το ίδιο και με τη γυναίκα του Ουκρανού»
https://sarantakos.wordpress.com/2015/10/29/arabissa/
Ο πολύς Σαραντάκος δηλ. δεν είναι Έλληνας;
«Τα θηλυκά των εθνωνυμίων συχνά είναι προβληματικά και τις περισσότερες φορές τα βρίσκουμε σε δυο και τρεις τύπους, επειδή ακριβώς είναι άτριφτα, σε αντίθεση με το αρσενικό, όπου επικρατεί ένας τύπος. Για παράδειγμα, έχουμε τον Αλβανό, αλλά για τη γυναίκα του έχουμε και Αλβανή, και Αλβανίδα, και Αλβανέζα, το ίδιο και με τη γυναίκα του Ουκρανού»
https://sarantakos.wordpress.com/2015/10/29/arabissa/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση