perseus έγραψε: 04 Ιαν 2020, 22:04
και η πλακα ειναι οτι σχεδον ετσι παιζουμε καθε φορα εκτος απο την αποτελεσματικοτητα και τις πολυ χειροτερες διαιτησιες.
και στο επομενο θα χασετε απο τον πανιωνιο
αυτος ειναι ο αρης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
και η πλακα ειναι οτι σχεδον ετσι παιζουμε καθε φορα εκτος απο την αποτελεσματικοτητα και τις πολυ χειροτερες διαιτησιες.
αυτος ειναι ο αρης
Ε φιλικά είναι αυτά, άγχος ο βαγγελας
Να βάλω το ένα πουτανακι μου πλέι οφ ή να σώσω το άλλο
No bet είναι, όπως του ξημερώσει
αυτος ειναι ο αρης
Ε φιλικά είναι αυτά, άγχος ο βαγγελας
Να βάλω το ένα πουτανακι μου πλέι οφ ή να σώσω το άλλο
No bet είναι, όπως του ξημερώσει
αλλος παιζει φιλικα κοροιιιιιδο,σου εφτασε η πουτσα λαρυγγι καημενεεεεεε...
jason έγραψε: 04 Ιαν 2020, 23:29
Φιλικά παίζει στο Χαριλάου ο νταβας σου γαυροπουτανακι
Πονάς jason;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Πήραν δουλειά για το σπίτι (αυνανισμό) για τα επόμενα 20 χρόνια οι σκωληκες.
Εμένα μου άρεσε ο Παοκ. Ο αρουλης είχε 4 τελικές και όλες πηγαν μέσα μετά βεβαια από αστεία λάθη δώρα της αμυνας του ΠΑΟΚ.
Πέραν της αρειανιδικης κωλοφαρδίας (λόγω γκαιη) εμένα μου άρεσε ο Παοκ και επίσης μου άρεσε αυτή η ήττα ώστε να χαμηλώσουν τα κεφάλια και να σηκωθούν τα μανίκια.
Όσοι έβριζαν αδικαιολογητα τον Πασχαλακη σήμερα πήραν τις απαντήσεις τους.
Ο γάβρος Θεσνικης απόψε έδειξε ότι έπιασαν τόπο οι τόσες προσφορές από την μητρική ομάδα του Πειραιά. Όμως ο γάβρος Θεσνικης θα πάρει και πάλι τα Ποτσακια που αξίζει στα πλεη οφ.