Πρώτον, αν αρχίσουμε τα κοσμητικά επίθετα σε έχω. Οπότε τουμπεκί. Δεύτερον, αν πεις σε ευρωπαϊκή χώρα ότι το 2020 ζεσταίνεσαι από σόμπα με καυσόξυλα θα σε ρωτάνε αν είσαι Βόσνιος ή Κοσσοβάρος. Κατά τα άλλα το παίζεις περίφανος ...Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:53Πανύβλακα, κυρίως μένω στο χωριό μου πλέον και ζεσταίνομαι με σόμπα και καυσόξυλα όπως και όλοι σχεδόν στα χωριά.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 12:26Είναι τουλάχιστον εμετικό οι νεοδημοκράτες και οι συριζαίοι ορχεογλείφτες να μην αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν του φτάνουν για καλοριφέρ. Και αν βάλουν πετρέλαιο το ανάβουν κατά διαστήματα...Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 12:01 Δεν εχω δει ακόμα σόμπες και μαγγάλια κι ανησυχω, θα περάσει ο χειμώνας ανεξμετάλλευτος, θα πάει χαμένη η σεζόν κι είναι κρίμα.![]()
Εμετική είναι η βλακεία σου, γιατί το σχόλιο μου ειρωνεύεται την εκμετάλλευση που έκανε ο σύριζα στους θανάτους από μαγκάλια και σόμπες όταν ήταν αντιπολίτευση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντί να έρθει η ανάπτυξη, γονάτισε η αγορά!
-
Εμπεδοκλής
Re: Αντί να έρθει η ανάπτυξη, γονάτισε η αγορά!
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Χρωστάτε και τα σώβρακά σας σε ΕΕ ΕΚΤ κτλ και θέλετε και ρευστότητα? Να την ψάξετε σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΠ κτλ..
Έβλεπαν το χρέος χρόνια ολόκληρα να γιγαντώνεται και δεν είχαν τα @@ να το πουν στα ίσα στο λαό και να πάρουν μέτρα έγκαιρα.
Έβλεπαν το χρέος χρόνια ολόκληρα να γιγαντώνεται και δεν είχαν τα @@ να το πουν στα ίσα στο λαό και να πάρουν μέτρα έγκαιρα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- περαστικος
Μα δεν σε εβρισε.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:36Πρώτον, αν αρχίσουμε τα κοσμητικά επίθετα σε έχω. Οπότε τουμπεκί. Δεύτερον, αν πεις σε ευρωπαϊκή χώρα ότι το 2020 ζεσταίνεσαι από σόμπα με καυσόξυλα θα σε ρωτάνε αν είσαι Βόσνιος ή Κοσσοβάρος. Κατά τα άλλα το παίζεις περίφανος ...Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:53Πανύβλακα, κυρίως μένω στο χωριό μου πλέον και ζεσταίνομαι με σόμπα και καυσόξυλα όπως και όλοι σχεδόν στα χωριά.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 12:26
Είναι τουλάχιστον εμετικό οι νεοδημοκράτες και οι συριζαίοι ορχεογλείφτες να μην αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν του φτάνουν για καλοριφέρ. Και αν βάλουν πετρέλαιο το ανάβουν κατά διαστήματα...
Εμετική είναι η βλακεία σου, γιατί το σχόλιο μου ειρωνεύεται την εκμετάλλευση που έκανε ο σύριζα στους θανάτους από μαγκάλια και σόμπες όταν ήταν αντιπολίτευση.
Την ιδιοτητα σου ανεφερε.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
...σπίτι χωρίς παράθυρα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φίλε μο, δίκαιο έχεις, αλλά τί να το κάνεις; Τουλάχιστον με το τρισάγιο ζωογόνο μνημόνιο εμπεδώθηκε σε όλους βιωματικά τί σημαίνει ισοσκελισμένος προϋπολογισμόςlonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:43 Χρωστάτε και τα σώβρακά σας σε ΕΕ ΕΚΤ κτλ και θέλετε και ρευστότητα? Να την ψάξετε σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΠ κτλ..
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και εγώ είχα αρχίσει να ανησυχώΗράκλειτος έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:22OK, παροδικό ήταν, ο γνωστός Daje επανέρχεται στην προτεραία κατάσταση.Daje έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:17...Τι θα γινει οταν τελειωσει το καρβελι? Τι θα σου δινω στο στομα? Για σκεψου το.
Τα αρχισες, είπες οτι ειμαι εμετικός, εκτός αν (πολύ πιθανό) δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:36Πρώτον, αν αρχίσουμε τα κοσμητικά επίθετα σε έχω. Οπότε τουμπεκί. Δεύτερον, αν πεις σε ευρωπαϊκή χώρα ότι το 2020 ζεσταίνεσαι από σόμπα με καυσόξυλα θα σε ρωτάνε αν είσαι Βόσνιος ή Κοσσοβάρος. Κατά τα άλλα το παίζεις περίφανος ...Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:53Πανύβλακα, κυρίως μένω στο χωριό μου πλέον και ζεσταίνομαι με σόμπα και καυσόξυλα όπως και όλοι σχεδόν στα χωριά.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 12:26
Είναι τουλάχιστον εμετικό οι νεοδημοκράτες και οι συριζαίοι ορχεογλείφτες να μην αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν του φτάνουν για καλοριφέρ. Και αν βάλουν πετρέλαιο το ανάβουν κατά διαστήματα...
Σου απάντησα οπως μου απευθυνθηκες.
Χεστηκα για την άποψη του οποιουδήποτε για τον τρόπο που ζεσταίνομαι αφού εμένα με εξυπηρετεί.
Το σπίτι έχει και καλοριφέρ που έχω να το ανάψω χρονια, ξύλα δεν αγοράζω γιατί αποθηκεύω τα χοντρά απο τις ελιές που κλαδεύω, κόστος θέρμαννσης μηδέν λοιπόν και σ όποιον αρέσουμε.
-
Εμπεδοκλής
Έχεις καλοριφέρ αλλά ανάβει σόμπα με ξύλα. Να το πεις σε Ευρωπαίο να σου δίνει από ελεημοσύνη.
Δεν σε είπα εμετικό, ανέφερα τι συναίσθημα προκαλείς. Έχει μία μικρή διαφορά...
-
Εμπεδοκλής
Ντάξει ρε συ. Δείξε κατανόηση. Ο κακόμοιρος δεν έχει ούτε για καλοριφέρ αλλά αισθάνεται πλούσιος.περαστικος έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:46Μα δεν σε εβρισε.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:36Πρώτον, αν αρχίσουμε τα κοσμητικά επίθετα σε έχω. Οπότε τουμπεκί. Δεύτερον, αν πεις σε ευρωπαϊκή χώρα ότι το 2020 ζεσταίνεσαι από σόμπα με καυσόξυλα θα σε ρωτάνε αν είσαι Βόσνιος ή Κοσσοβάρος. Κατά τα άλλα το παίζεις περίφανος ...Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:53
Πανύβλακα, κυρίως μένω στο χωριό μου πλέον και ζεσταίνομαι με σόμπα και καυσόξυλα όπως και όλοι σχεδόν στα χωριά.
Την ιδιοτητα σου ανεφερε.![]()
Επειδή σε χαλάει δεν θα σε καλέσω σπίτι μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:59 Έχεις καλοριφέρ αλλά ανάβει σόμπα με ξύλα. Να το πεις σε Ευρωπαίο να σου δίνει από ελεημοσύνη.
Εγώ αντιθέτως σε είπα ευθέως βλάκα.
Το αποδεικνύεις σε κάθε ποστ.
-
Εμπεδοκλής
Αυτό δεν αλλάζει ότι το 2020 υπάρχουν άνθρωποι που ξεσταίνονται με σόμπες. Ευτυχώς δεν βγήκαμε από το ευρώ και έχει πετρέλαιο ο κόσμος λέμε...Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:13Επειδή σε χαλάει δεν θα σε καλέσω σπίτι μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:59 Έχεις καλοριφέρ αλλά ανάβει σόμπα με ξύλα. Να το πεις σε Ευρωπαίο να σου δίνει από ελεημοσύνη.
Το αποδεικνύεις σε κάθε ποστ.
Πέφτεις από τα σύννεφα ε;Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:18Αυτό δεν αλλάζει ότι το 2020 υπάρχουν άνθρωποι που ξεσταίνονται με σόμπες. Ευτυχώς δεν βγήκαμε από το ευρώ και έχει πετρέλαιο ο κόσμος λέμε...Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:13Επειδή σε χαλάει δεν θα σε καλέσω σπίτι μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:59 Έχεις καλοριφέρ αλλά ανάβει σόμπα με ξύλα. Να το πεις σε Ευρωπαίο να σου δίνει από ελεημοσύνη.
Το αποδεικνύεις σε κάθε ποστ.![]()
Και το 2030 θα υπάρχουν.
Όλη η επαρχία στα χωριά έτσι ζεσταίνεται τον χειμώνα και έτσι ήταν και προ κρίσης.
Τα περισσότερα σπιτια εχουν αυτές τις μεγάλες σόμπες που μαγειρεύουν κιόλας ή ψήνουν στον φούρνο της και έχουν μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.
Άστα, πρωτόγονες καταστάσεις μαντάμ Σουσού, παρακατιανοί όλοι!
-
Εμπεδοκλής
Αυτό το "προ κρίσης" γιατί το λες; Υποτίθεται ότι προ κρίσης όλα ήταν καλά;Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:26Πέφτεις από τα σύννεφα ε;Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:18Αυτό δεν αλλάζει ότι το 2020 υπάρχουν άνθρωποι που ξεσταίνονται με σόμπες. Ευτυχώς δεν βγήκαμε από το ευρώ και έχει πετρέλαιο ο κόσμος λέμε...Χαϊνης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:13
Επειδή σε χαλάει δεν θα σε καλέσω σπίτι μου.
Το αποδεικνύεις σε κάθε ποστ.![]()
![]()
Και το 2030 θα υπάρχουν.
Όλη η επαρχία στα χωριά έτσι ζεσταίνεται τον χειμώνα και έτσι ήταν και προ κρίσης.
Τα περισσότερα σπιτια εχουν αυτές τις μεγάλες σόμπες που μαγειρεύουν κιόλας ή ψήνουν στον φούρνο της και έχουν μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.
Άστα, πρωτόγονες καταστάσεις μαντάμ Σουσού, παρακατιανοί όλοι!![]()
Επίσης ότι μαγειρεύουν χωρίς ρεύμα για οικονομία το αναφέρεις για καλό; Μήπως να βάλουμε και καντίλια για να μην καίνε οι λαμπες;
Μέχρι τώρα βλάκα νεόδουλε κλάινε τα ΑΜΕΑ, κλαίνε οι κατώτερες κοινωνικές ομάδες και οι χαμηλοσυνταξιούχοι που τους κόπηκε το κοιν. μέρισμα και είδαν αύξηση στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Και δυστυχώς με τα καθάρματα που μας χρεοκόπησαν έρχονται κι άλλα δεινα με το νέο χρόνο. Θα έλεγα καλα να πάθουν που ψήφισαν τους νεκροθάφτες τους, αλλά είναι κρίμα γιά έναν ολόκληρο κόσμο που τους γύρισε τη πλάτη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 10:39 Κλαίτε ζάιοι;Θα κλαίτε και το είκοσι, και το εικοσιένα
![]()
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Όλοι κλαίνε ναι.Πιο πολύ κλαίνε οι υπάλληλοι που τους κόπηκαν τα εξηντάλεπταNoor1 έγραψε: 05 Ιαν 2020, 09:25Μέχρι τώρα βλάκα νεόδουλε κλάινε τα ΑΜΕΑ, κλαίνε οι κατώτερες κοινωνικές ομάδες και οι χαμηλοσυνταξιούχοι που τους κόπηκε το κοιν. μέρισμα και είδαν αύξηση στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Και δυστυχώς με τα καθάρματα που μας χρεοκόπησαν έρχονται κι άλλα δεινα με το νέο χρόνο. Θα έλεγα καλα να πάθουν που ψήφισαν τους νεκροθάφτες τους, αλλά είναι κρίμα γιά έναν ολόκληρο κόσμο που τους γύρισε τη πλάτη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 10:39 Κλαίτε ζάιοι;Θα κλαίτε και το είκοσι, και το εικοσιένα
![]()
(by the way τα ΑΜΕΑ πήραν μέρισμα αλλά η προπαγάνδα να γίνεται)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 155 Απαντήσεις
- 2832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 5 Απαντήσεις