Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
και οι μωαμεθανοι του 21 ου αιωνα ακολουθουν το κορανι
Αληθεια? Ενας στους τεσσερις ανθρωπους στον πλανητη Γη, σφαζει και βιαζει? Και γιατι τοτε η χριστιανικη Αμερικη εχει περισσοτερους φονους και βιασμους απο τις μουσουλμανικες χωρες?
τον αφελη καμνεις??το κορανι γι τους απιστους μιλα
και οπου οι πιστοι εχουν το πανω χερι στο ιρακ και στη συρια κτεσφαγησαν οι χριστιανοι και οι γιεζιντι
ντακσ ?????????????????????????????
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Αληθεια? Ενας στους τεσσερις ανθρωπους στον πλανητη Γη, σφαζει και βιαζει? Και γιατι τοτε η χριστιανικη Αμερικη εχει περισσοτερους φονους και βιασμους απο τις μουσουλμανικες χωρες?
Η Αμρίκα δεν είναι χριστιανική, είναι προτεσταντική. Τεράστια διαφορά.
Γιατί στις μουσουλμανικές χώρες ο βιασμός και η γυναικοκτονία πρακτικά δεν τιμωρείται.
Μη σου πώ οτι τιμωρείται η γυναίκα που τον υπέστη (αν ζήσει).
Γιατί πολύ απλά στις μουσουλμανικές χώρες μέχρι πρόσφατα σκότωναν τους βιαστές και τους φονιάδες...
Μήπως ξέρεις τι κάνουν στους κλέφτες στην Σαουδική Αραβία;;;
Θέλεις να το εφαρμόσουμε και εδώ;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εγώ πάλι νομίζω ότι κάτι τέτοια δημιουργούν μεγαλύτερες αναστολές στη μεγάλη μάζα των μουσουλμάνων.
Ο μικρότερος κίνδυνος για εξάρσεις υπάρχει στις φερόμενες ως "συντηρητικές" χώρες. Στις προοδευτικές δεν παίζουν ούτε ως είδηση για να μη δημιουργούν μισαλλόδοξες εντυπώσεις.
Τώρα αν το δούμε ψυχρά και ορθολογικά το θέμα , ένας βσρεμενος Αλγερινός έκανε κάποιες χαζές δηλώσεις ..
Εδώ στα καφενεία κάποιοι Έλληνες ..φοβεριζουν και σφάζουν τους πάντες
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 18:39
Εγώ πάλι νομίζω ότι κάτι τέτοια δημιουργούν μεγαλύτερες αναστολές στη μεγάλη μάζα των μουσουλμάνων.
Ο μικρότερος κίνδυνος για εξάρσεις υπάρχει στις φερόμενες ως "συντηρητικές" χώρες. Στις προοδευτικές δεν παίζουν ούτε ως είδηση για να μη δημιουργούν μισαλλόδοξες εντυπώσεις.
χανεται η γη κατω απο τα ποδια σας,ομολογειστε το
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Όπως πιστεύω και ότι όλοι οι ινσελιάρηδες ασπάζονται απολύτως τον ακραίο ισλαμικό τρόπο σ' αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Όπως πιστεύω και ότι όλοι οι ινσελιάρηδες ασπάζονται απολύτως τον ακραίο ισλαμικό τρόπο σ' αυτό το θέμα.
οι συντηρητικοι καπιταλιστες προς το παρον φτωχοποιουν τους αυτοθονες χριστιανικους πληθυσμους
οταν θα αναλαβουμε τα ηνια θα δουμε τι θα συμβει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Το θλιβερό βεβαια είναι πως η διαχείριση αφήνει τέτοια Φαίδρα φεικ νιουζ.
Επίσης για να αναγκάζεσαι να βγάζεις συνέχεια φεικ νιουζ για μουσουλμάνους μεταναστες, καταλαβαίνεις πόσο δεν αποτελούν απειλή για τον ελληνικό λαό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.