!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο
Εγώ πάλι πειράζει που διαβάζω και σκέφτομαι τι ©=•π×|°$^°•°°•{${`✓•°=$ είναι αυτές πάλι;;paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:13Οχι αιρεση, η λεξη αυτη υπονοει πως υπαρχει καποιο ορθοδοξο πιστευω και αυτοι παρεκλινουν απο αυτο. Απλα ειναι ενα καινουργιο πιστευω.Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:09Αυτό λέμε οι βιγκαν έγιναν και επίσημα αίρεσηpaul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:07
Στην ουσια η αποφαση αυτη αναγνωριζει τον ηθικο βιγκανισμο ως θρησκευτικο πιστευω και θα πρεπει να χαιρουν την ιδιας προστασιας οι οπαδοι της οπως χαιρουν και οι οπαδοι θρησκειων σε φιλελευθερο κρατος που κυριαρχει η αρχη της ανεξιθρησκειας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Δημοκράτης
Κανονική αίρεση ειναιpaul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:13Οχι αιρεση, η λεξη αυτη υπονοει πως υπαρχει καποιο ορθοδοξο πιστευω και αυτοι παρεκλινουν απο αυτο. Απλα ειναι ενα καινουργιο πιστευω.Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:09Αυτό λέμε οι βιγκαν έγιναν και επίσημα αίρεσηpaul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:07
Στην ουσια η αποφαση αυτη αναγνωριζει τον ηθικο βιγκανισμο ως θρησκευτικο πιστευω και θα πρεπει να χαιρουν την ιδιας προστασιας οι οπαδοι της οπως χαιρουν και οι οπαδοι θρησκειων σε φιλελευθερο κρατος που κυριαρχει η αρχη της ανεξιθρησκειας.
Μα στο αρχικό ποστ γράφει "Μία σαφώς ιστορική απόφαση εξέδωσε εχθές, 3 Ιανουαρίου, το δικαστήριο του Νόργουιτς, 100 μίλια βορειοανατολικά του Λονδίνου : o ηθικός βιγκανισμός πρέπει να θεωρηθεί ως «φιλοσοφικό και όχι θρησκευτικό πρόταγμα»"paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:07 Στην ουσια η αποφαση αυτη αναγνωριζει τον ηθικο βιγκανισμο ως θρησκευτικο πιστευω και θα πρεπει να χαιρουν την ιδιας προστασιας οι οπαδοι της οπως χαιρουν και οι οπαδοι θρησκειων σε φιλελευθερο κρατος που κυριαρχει η αρχη της ανεξιθρησκειας.
Vegan επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια
https://www.taxydromos.gr/Ellada/331115 ... rxeia.html
Vegan επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο στην Κυψέλη.
Vegan επίθεση σε pet shop και κρεοπωλείο σε κερατσίνι και πέραμα.
Vegan θέλησαν να μπουκάρουν στη Βαρβάκειο και τους απώθησαν τα ματ
https://www.taxydromos.gr/Ellada/331115 ... rxeia.html
Vegan επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο στην Κυψέλη.
Vegan επίθεση σε pet shop και κρεοπωλείο σε κερατσίνι και πέραμα.
Vegan θέλησαν να μπουκάρουν στη Βαρβάκειο και τους απώθησαν τα ματ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα πειραματόζωα είναι όντως μία φρικιαστική από πολλές πλευρές πρακτική αλλά η μόνη εναλλακτική που υπάρχει είναι να γίνονται τα πειράματα σε ανθρώπους.ST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 14:48 Τι ακριβώς είναι ο ηθικός βιγκανισμός;
Edit.
Ethical vegans, like dietary vegans, eat a plant-based diet, but ethical vegans also try to avoid contact with products derived from any form of animal exploitation. It includes not wearing clothing made of wool or leather and not using products tested on animals.
Και αναρωτιέμαι πόσοι από τους ηθικούς βίγκαν θα δήλωναν εθελοντές σε μια τέτοια διαδικασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Θα μου αρεσε να κανω επιθεσεις.
Ναι! Εχεις δικιο, τωρα το προσεξα, ηταν μια ειδηση που διαβασα λιγο επιπολαια ομολογω και βιαστηκα να την ανεβασω λογω του οτι δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω περαιτερω ( να την βρω και σε αγγλικα ). Γιατι και εγω μετα οπως την σκεφτομουν αναρωτιομουν "μα καλα, γιατι να μην τον αναγνωρισουν ως απλη ιδεολογια;" επομενως λαθος μου.ST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:34Μα στο αρχικό ποστ γράφει "Μία σαφώς ιστορική απόφαση εξέδωσε εχθές, 3 Ιανουαρίου, το δικαστήριο του Νόργουιτς, 100 μίλια βορειοανατολικά του Λονδίνου : o ηθικός βιγκανισμός πρέπει να θεωρηθεί ως «φιλοσοφικό και όχι θρησκευτικό πρόταγμα»"paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:07 Στην ουσια η αποφαση αυτη αναγνωριζει τον ηθικο βιγκανισμο ως θρησκευτικο πιστευω και θα πρεπει να χαιρουν την ιδιας προστασιας οι οπαδοι της οπως χαιρουν και οι οπαδοι θρησκειων σε φιλελευθερο κρατος που κυριαρχει η αρχη της ανεξιθρησκειας.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άρα τι αναγνωρίζουν τελικά; Κάθε άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να πιστεύει σε ότι φιλοσοφικό ή θρησκευτικό ρεύμα θέλει, ακόμα και σε ανοησίες, αν δεν παρανομεί; Γιατί χρειάζεται να χαίρουν κάποιας προστασίας;paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:47Ναι! Εχεις δικιο, τωρα το προσεξα, ηταν μια ειδηση που διαβασα λιγο επιπολαια ομολογω και βιαστηκα να την ανεβασω λογω του οτι δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω περαιτερω ( να την βρω και σε αγγλικα ). Γιατι και εγω μετα οπως την σκεφτομουν αναρωτιομουν "μα καλα, γιατι να μην τον αναγνωρισουν ως απλη ιδεολογια;" επομενως λαθος μου.ST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:34Μα στο αρχικό ποστ γράφει "Μία σαφώς ιστορική απόφαση εξέδωσε εχθές, 3 Ιανουαρίου, το δικαστήριο του Νόργουιτς, 100 μίλια βορειοανατολικά του Λονδίνου : o ηθικός βιγκανισμός πρέπει να θεωρηθεί ως «φιλοσοφικό και όχι θρησκευτικό πρόταγμα»"paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:07 Στην ουσια η αποφαση αυτη αναγνωριζει τον ηθικο βιγκανισμο ως θρησκευτικο πιστευω και θα πρεπει να χαιρουν την ιδιας προστασιας οι οπαδοι της οπως χαιρουν και οι οπαδοι θρησκειων σε φιλελευθερο κρατος που κυριαρχει η αρχη της ανεξιθρησκειας.
Το ότι αν δεν γινόντουσαν πειράματα σε ζώα θα πεθαίναμε ακόμα 40 ετών, τους λένε κάτι; Μας έχουν πρήξει οι παλαβιάρηδες. Ας αγωνιστούν για την ζωή των Ανθρώπων, που ξευτελίστηκε, αν είναι τόσο ευαίσθητοι.
Ordem e Progresso.
Είναι λες και είπανε σε κάθε Βρετανό λιμπταρντ "μη σταματάς αν δεν πάει 95% ο Μπόρις"
Παραπάνω έβαλα λίγα δείγματα vegan επιθέσεων από την χώρα μας.
Στην αγγλία (όπου ψηφίστηκε το νομοσχέδιο) οι ακραίοι vegan τραμπουκίζουν κτηνοτρόφους.
Στη Γαλλία περιλούζουν τα κρέατα των κρεοπωλείων με μπογιά
(Σε εμάς όπως είδαμε προηγουμένως, πυρπολούν όλο το κρεοπωλείο μαζί. Στα @@ τους).
Προσωπικά έχω γνωρίσει Γερμανίδες vegan που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη διατροφή σαν προσωπική επιλογή και δεν πρήζουν τις μπάλες κανενός. Εχω συμφάγει κιόλας μαζί τους, εγώ να τρώω το κρέας μου κι αυτές τις σαλάτες τους. Κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους την προσωπική επιλογή.
Στην αγγλία (όπου ψηφίστηκε το νομοσχέδιο) οι ακραίοι vegan τραμπουκίζουν κτηνοτρόφους.
Στη Γαλλία περιλούζουν τα κρέατα των κρεοπωλείων με μπογιά
(Σε εμάς όπως είδαμε προηγουμένως, πυρπολούν όλο το κρεοπωλείο μαζί. Στα @@ τους).
Προσωπικά έχω γνωρίσει Γερμανίδες vegan που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη διατροφή σαν προσωπική επιλογή και δεν πρήζουν τις μπάλες κανενός. Εχω συμφάγει κιόλας μαζί τους, εγώ να τρώω το κρέας μου κι αυτές τις σαλάτες τους. Κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους την προσωπική επιλογή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό παλιά το λέγανε "+1% η ΧΑ μόνο από αυτό το ποστ".foscilis έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:56 Είναι λες και είπανε σε κάθε Βρετανό λιμπταρντ "μη σταματάς αν δεν πάει 95% ο Μπόρις"
Μαλλον αυτο επιβεβαιωσαν οτι δεν ειναι παρανομο ενα τετοιο πιστευω εφοσον δεν ερχεται σε συγκρουση με αλλα δικαιωματα του ανθρωπου. Ποιος ξερει τι γινεται στην Βρετανια; Σε μια χωρα με προφορικο Συνταγμα;ST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:50 Άρα τι αναγνωρίζουν τελικά; Κάθε άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να πιστεύει σε ότι φιλοσοφικό ή θρησκευτικό ρεύμα θέλει, ακόμα και σε ανοησίες, αν δεν παρανομεί; Γιατί χρειάζεται να χαίρουν κάποιας προστασίας;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Πάντως έχω καιρό να ακούσω ένα καλό νέο από την Βρετανία. Όλο ανοησίες τα τελευταία χρόνια. Από το κακό στο χειρότερο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση