Nero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:22
Orion22 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:14
Nero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:06
όταν ψηφίζανε να καθαιρέσουν τον μουρλόγερο, ήταν "παρούσα" όμως
Τι σχέση έχει αυτό;
Από την αρχή κατέβηκε με συνθημα το τέλος στους αιώνιους πολέμους, όπως ακριβως και ο όραντζ το 16.
Το τι μεσολάβησε μέχρι σήμερα (χθες), και πήγε φουλ μπολτον/μακεην ο οραντζ, μόνο εικασίες.
Επιπροσθέτως άλλη έκανε ζαιιλίκια και "θα το ρισκάρουμε" και όχι με τους ιρανους, αλλά με τους ρως.
πως δεν έχει; Δεν έγινε ξαφνικά χτες ένας επικίνδυνος τρελός που παίζει τις τύχες του κόσμου στα ζάρια και σπουπίζει τον πισινό του με το σύνταγμα. Αυτό ήταν πάντα και η καθαίρεση έχει στόχο να σταματήσει το τραινάκι του τρόμου. Δεν μπορείς να λες ότι γράφει στα παπάρια του το σύνταγμα και παράλληλα να κάνει την πάπια όταν ψηφίζουν για να τον σουτάρουν.
Να σου θυμίζω ότι ο Μπόλτον τα μάζεψε και έφυγε όταν είδε τι μαγείρευαν στην Ουκρανία. Ακόμα και ο Μπολτον δεν άντεξε τη βορθρίλα που επικρατεί εκεί μέσα...
Ο μπόλτον τα μάζεψε και έφυγε αλλά αν θυμάμαι καλά όταν του ζήτησαν τα σούργελα (σιφ κλπ )να καταθέσει, τους έγραψε κανονικότατα.
Όσο για το σύνταγμα που λές των ΗΠΑ, χωρις την παντογνωσία του πίθηκα, δεν μπορώ να ξέρω αν και που το γράφει (σσ ο όραντζ).
Το αλλοπρόσαλλο του χαρακτήρα ήταν γνωστό από την πρώτη στιγμή, oσον αφορά δε εμένα, προτιμότερο από το we came, we saw, he died πασπαλισμένο με slave trade reemergence και άλλα μεσαιωνικά της εναλλακτικής.
Οσο για το ζήτημα Ιραν, η θέση μου ήταν από την πρώτη στιγμή υπέρ της συμφωνίας Ομπάμα. Την οποία και είχα χαιρετίσει στο παλιό ως την πιο σημαντική στιγμή του, στο νημα εκείνο του Νάνου που σβήστηκε -μετα από παρέμβαση του καθυστερημένου-.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Orion22 την 03 Ιαν 2020, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.