σε τι ειναι ανελευθερη, και ποσες χωρες ειναι περισσοτερο ελευθερες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Σχεδόν στα πάντα που δεν αφορούν άμεσα το χρήμα. Καμμιά 50αριά χώρες της Δύσης είναι πιο ελεύθερες.Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:11σε τι ειναι ανελευθερη, και ποσες χωρες ειναι περισσοτερο ελευθερες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν μπορω να σκεφτω διαφορες ουσιας αναμεσα στο τι μπορεις να κανεις στην αμερικη και στην ευρωπη.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:29Σχεδόν στα πάντα που δεν αφορούν άμεσα το χρήμα. Καμμιά 50αριά χώρες της Δύσης είναι πιο ελεύθερες.Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:11σε τι ειναι ανελευθερη, και ποσες χωρες ειναι περισσοτερο ελευθερες;
μπορεις να μου πεις μερικες;
- hellegennes
Ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις αλκοόλ πριν τα 21. Σχεδόν πουθενά στις ΗΠΑ δεν υπάρχει πληρωμένη άδεια μητρότητας, δωρεάν νοσηλεία, μπορεί να είναι αδύνατον να νοικιάσεις σπίτι ή να αγοράσεις αυτοκίνητο στα 18 σου ή ακόμη και να κάνεις συμβόλαιο κινητής, επειδή δεν έχεις credit. Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές, στο μέγεθος μικρής χώρας, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση.
Τι άλλο θες; Αυτά είναι μερικά πρόχειρα που μου ήρθαν στο μυαλό. Θες να μιλήσουμε για λογοκρισία; Για μακαρθισμό;
Τι άλλο θες; Αυτά είναι μερικά πρόχειρα που μου ήρθαν στο μυαλό. Θες να μιλήσουμε για λογοκρισία; Για μακαρθισμό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χαιρετιζουμε τετοιου ειδους ενεργεις που καταδικασουν πασης φυσεως ρατσιστικες ενεργειες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Είναι η γνώμη σου και τα πιστεύω σου. Κάποιος μπορεί να διαφωνεί μαζί σου. Το τι είναι η ελευθερία, είναι φιλοσοφικό ερώτημα.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:45 Ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις αλκοόλ πριν τα 21. Σχεδόν πουθενά στις ΗΠΑ δεν υπάρχει πληρωμένη άδεια μητρότητας, δωρεάν νοσηλεία, μπορεί να είναι αδύνατον να νοικιάσεις σπίτι ή να αγοράσεις αυτοκίνητο στα 18 σου ή ακόμη και να κάνεις συμβόλαιο κινητής, επειδή δεν έχεις credit. Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές, στο μέγεθος μικρής χώρας, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση.
- hellegennes
Ναι, εντάξει. Και το τι είναι η ζωή είναι φιλοσοφικό ερώτημα άρα είναι άποψή μου ότι ζω. Και το τι είναι αλήθεια είναι φιλοσοφικό ερώτημα άρα το ότι αυτήν την στιγμή έχει ηλιοφάνεια είναι η άποψή μου και κάποιος μπορεί να διαφωνεί μαζί μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άκυρος συσχετισμός. Αν η καρδιά σου χτυπάει, ζεις.
- hellegennes
Πού το ξέρω ότι ζω και δεν είναι όλα μέσα στο μυαλό μου που παράγει εικόνες την στιγμή του θανάτου μου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:08 Ναι, εντάξει. Και το τι είναι η ζωή είναι φιλοσοφικό ερώτημα άρα είναι άποψή μου ότι ζω. Και το τι είναι αλήθεια είναι φιλοσοφικό ερώτημα άρα το ότι αυτήν την στιγμή έχει ηλιοφάνεια είναι η άποψή μου και κάποιος μπορεί να διαφωνεί μαζί μου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μην υπερβαλεις και χανεις σε αξιοπιστια.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:45 Ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις αλκοόλ πριν τα 21. Σχεδόν πουθενά στις ΗΠΑ δεν υπάρχει πληρωμένη άδεια μητρότητας, δωρεάν νοσηλεία, μπορεί να είναι αδύνατον να νοικιάσεις σπίτι ή να αγοράσεις αυτοκίνητο στα 18 σου ή ακόμη και να κάνεις συμβόλαιο κινητής, επειδή δεν έχεις credit. Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές, στο μέγεθος μικρής χώρας, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση.
Υπαρχουν πολλα στραβα στις ΗΠΑ, αλλά υπαρχουν και πραγματα που ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με αλλες χωρες.
- hellegennes
Πες μου ένα.Πάολο έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:49Μην υπερβαλεις και χανεις σε αξιοπιστια.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:45 Ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις αλκοόλ πριν τα 21. Σχεδόν πουθενά στις ΗΠΑ δεν υπάρχει πληρωμένη άδεια μητρότητας, δωρεάν νοσηλεία, μπορεί να είναι αδύνατον να νοικιάσεις σπίτι ή να αγοράσεις αυτοκίνητο στα 18 σου ή ακόμη και να κάνεις συμβόλαιο κινητής, επειδή δεν έχεις credit. Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές, στο μέγεθος μικρής χώρας, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση.
Υπαρχουν πολλα στραβα στις ΗΠΑ, αλλά υπαρχουν και πραγματα που ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με αλλες χωρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αν ειναι ετσι να πουμε και οτι πουθενα δεν εισαι ελευθερος να οδηγεις με πανω απο 60 μιλια.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:45 Ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις αλκοόλ πριν τα 21. Σχεδόν πουθενά στις ΗΠΑ δεν υπάρχει πληρωμένη άδεια μητρότητας, δωρεάν νοσηλεία, μπορεί να είναι αδύνατον να νοικιάσεις σπίτι ή να αγοράσεις αυτοκίνητο στα 18 σου ή ακόμη και να κάνεις συμβόλαιο κινητής, επειδή δεν έχεις credit. Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές, στο μέγεθος μικρής χώρας, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση.
δεν θεωρω κατι απο αυτα ζητημα ουσιας, και μπορω να σου βρω αναλογες ελευθεριες που δεν εχει η ευρωπη, οπως να οδηγεις απο τα 16, να κανεις home schooling, να πηδας ταξεις στο σχολειο αν εισαι καλος, και διαφορα τετοια μικρα.
για να μιλησουμε λιγο για λογοκρισια. βλεπεις να υπαρχει σημερα στην αμερικη;
Daje έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:58 Χαιρετιζουμε τετοιου ειδους ενεργεις που καταδικασουν πασης φυσεως ρατσιστικες ενεργειες.
στους μη λευκούς, γιατί δεν τα πουλάει φθηνότερα όμως
Χαιρετιζουμε πασης φυσεως χαιρετισμο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kostbill
-
- 1 Απαντήσεις