Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για Κορυτσά και άλλες περιοχές λίγοι ήταν οι αλβανιζοντεςΡουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:26Και πολλοι περισσοτεροι Ελληνες εθνικιστες...Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:23Ναι, βγήκαν τόσοι ονομαστοι Αλβανοί εθνικιστές και δεν ήταν ντόπιοι αλλά ήρθαν όλοι από αλλου.Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:17
Δευτερον ξερεις το γενεαλογικο δεντρο του Σουλιου;;;
Και ο Αλη πασας ηταν ντόπιος Τεπελενιωτης ειχε ομως τουρκικη καταγωγη![]()
![]()
κάποιοι από αυτούς ολόκληρα έργα έγραψαν για την περιοχή τους
![]()
Οι ''''τοσοι ονομαστοι Αλβανοι εθνικιστες'''' μετριουντε στα δαχτυλα των 2 χεριων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
-
Giorgos 574
Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
Οτινα ναι λες στη Κορυτσα ηταν αρκετοι και οχι μετρημενοι στα δαχτυλα μην λεω παλι τα ιδιαGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:35
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για Κορυτσά και άλλες περιοχές λίγοι ήταν οι αλβανιζοντες
Προγγι Τρεν αναφορες Σπυρομηλιου για ''εξαλους Κορυτσαιους'''
Μαθε να συγκρινεις ομοιες καταστασεις και οχι ανομοιες
Δεν εχω χρονο την επομενη φορα με περισοτερα στοιχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 574
Τι λες μωρε τι είπα;; Είπε ότι πολέμησαν για την Ελλάδα δεν είπε κάτι αλλο.Ρομ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:35Αυτους που παρεθεσες και μου λεγες ''καμια σχεση οι Χορμοβιτες με Σουλιωτες'''
και σου δειξα τι εγραψε για αυτους ο Κουτσονικας για αυτους κλπ
Δεν αναπαρήγαγα τίποτα σου δείχνω μια πηγή εδώ και τοσες ώρες και εξακολουθείς να την παρερμηνευειςΓενικα γιατι συνεχως αναπαρηγαγες οτι λαλακια λεει ο ''μετριοπαθης''' αλβανικος εθνικισμος;;;
Καμια σχεση λες με αυτους που τους καλιεργηθηκε ελληνικο ςεθνικισμος λογω εξισλαμισμενων ΑλβανωνGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:37Τι λες μωρε τι είπα;; Είπε ότι πολέμησαν για την Ελλάδα δεν είπε κάτι αλλο.Ρομ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:35Αυτους που παρεθεσες και μου λεγες ''καμια σχεση οι Χορμοβιτες με Σουλιωτες'''
Δεν αναπαρήγαγα τίποτα σου δείχνω μια πηγή εδώ και τοσες ώρες και εξακολουθείς να την παρερμηνευειςΓενικα γιατι συνεχως αναπαρηγαγες οτι λαλακια λεει ο ''μετριοπαθης''' αλβανικος εθνικισμος;;;
Ετσι ελεγες;;;
Στο 1821 αναφεροσουν
-
Giorgos 574
Η συντριπτική πλειοψηφια στο πλευρό των Ελλήνων πολέμησε δεν ισχύει αυτό. Και αν θες και εγώ έχω ολόκληρη λίστα με πεσόντες το τι έγινε σε ένα χωριο μεμονωμένα δεν εχει καμια σημασία.Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:36Οτινα ναι λες στη Κορυτσα ηταν αρκετοι και οχι μετρημενοι στα δαχτυλα μην λεω παλι τα ιδιαGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:35
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για Κορυτσά και άλλες περιοχές λίγοι ήταν οι αλβανιζοντες![]()
![]()
![]()
Προγγι Τρεν αναφορες Σπυρομηλιου για ''εξαλους Κορυτσαιους'''
![]()
Μαθε να συγκρινεις ομοιες καταστασεις και οχι ανομοιες
Δεν εχω χρονο την επομενη φορα με περισοτερα στοιχεια![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos 574 την 03 Ιαν 2020, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την επομενη φορα τα περισσοτεραGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:37
Δεν αναπαρήγαγα τίποτα σου δείχνω μια πηγή εδώ και τοσες ώρες και εξακολουθείς να την παρερμηνευεις
-
Giorgos 574
Αυτα που έλεγες να τα κάνω αναφορά ή θα τα βγαλεις μόνος σου;;Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:39Την επομενη φορα τα περισσοτεραGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:37
Δεν αναπαρήγαγα τίποτα σου δείχνω μια πηγή εδώ και τοσες ώρες και εξακολουθείς να την παρερμηνευεις
Ποια;Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:41
Αυτα που έλεγες να τα κάνω αναφορά ή θα τα βγαλεις μόνος σου;;
Εσυ δεν απαντησες γιατι συνεχως αναπαραγεις τα οσα λεει ο μετριοπαθης αλβανικος εθνικισμος ;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 574
Θεωρώ ότι στην περιοχή εκείνη λέγανε ότι ήταν Σκιπεταροι χωρίς εθνοτικο περιεχόμενο κατι που λογικά δεν ισχυε για τους Σουλιώτες δεν είπα κάτι που να είναι αλβανικός εθνικισμος.Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:38Καμια σχεση λες με αυτους που τους καλιεργηθηκε ελληνικο ςεθνικισμος λογω εξισλαμισμενων ΑλβανωνGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:37Τι λες μωρε τι είπα;; Είπε ότι πολέμησαν για την Ελλάδα δεν είπε κάτι αλλο.Ρομ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:35
Αυτους που παρεθεσες και μου λεγες ''καμια σχεση οι Χορμοβιτες με Σουλιωτες'''
Ετσι ελεγες;;;
Στο 1821 αναφεροσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos 574 την 03 Ιαν 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 574
Σου είπα δεν αναπαραγω τι λέει και ούτε ξερω τι λέει ούτε με ενδιαφέρει εγω παραθέτω πηγές για ότι λέω.Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:41Ποια;Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:41
Αυτα που έλεγες να τα κάνω αναφορά ή θα τα βγαλεις μόνος σου;;
Εσυ δεν απαντησες γιατι συνεχως αναπαραγεις τα οσα λεει ο μετριποαθης αλβανικος εθνικισμος ;;
Την αλλη φορά ολα μαζι ...
Απο τον μετριοπαθη αλβανικο εθνικισμο ουτε σε μια ανω τελεια δεν ξεφευγεις
Την αλλη φορα ομως γιατι τωρα ειμαι ...εξοδουχος
-
Giorgos 574
Ότι να ναι τα λες αυτα γιατί δε σου αρέσουν αυτα που λέω δεν είπα τίποτα κακό ή εθνικιστικόΡουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:44Την αλλη φορά ολα μαζι ...
Απο τον μετριπαθη αλβανικο εθνικισμο ουτε σε μια ανω τελεια δεν ξεφευγεις
Την αλλη φορα ομως γιατι τωρα εχω νυχτοκαματο
Θα ρωτήσω και το Ζαπο και αλλους μα δούμε τι θα πουν...
-
Giorgos 574
Σε προειδοποιώ όμως αν δε τα βγάλεις αυτα που λες θα κάνω αναφορά και μπορεί να διαγραφεί όλο το νημα
Ποια ;;
Κανε οτι θες
Εγω δεν εθιξα κανενα αλλωστε
ουτε για σκατοφατσες εχω πει ουτε για μπουρδελα σπιτια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 574
Καμια σχέση αυτα που λέω με εθνικισμό, εσυ το έκανες αυτό που έκανες κοπτροραμενη προπαγάνδα σε όλο το διαδύκτιο...Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 21:44Την αλλη φορά ολα μαζι ...
Απο τον μετριοπαθη αλβανικο εθνικισμο ουτε σε μια ανω τελεια δεν ξεφευγεις![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos 574 την 03 Ιαν 2020, 21:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση