Ότι σε αυτούς βαζει ολους τους αλβανοφωνους ορθοδοξους κι ας λέγανε ότι ήταν Σκιπεταροι γλωσσικά. Επειδή εσυ το είπες για να αποδείξεις ότι επειδή τους λέει έτσι ότι δε λέγανε Σκιπεταρ στη Λιουντζη.
τρολλλλλλλλλλλλλλλλ
Δεν μου λες τους Λουντζιωτες που τους εντασει;;;
Τους Αλβανους πως αλλιως τους ονομαζει;;;
Ερωτηματα που θα σε βοηθησουν να κατανοησεις τι διαβαζεις
Ότι σε αυτούς βαζει ολους τους αλβανοφωνους ορθοδοξους κι ας λέγανε ότι ήταν Σκιπεταροι γλωσσικά. Επειδή εσυ το είπες για να αποδείξεις ότι επειδή τους λέει έτσι ότι δε λέγανε Σκιπεταρ στη Λιουντζη.
τρολλλλλλλλλλλλλλλλ
Τρολ είσαι εσυ που αλλάζεις τα λεγόμενα του...
Και τους κορυτσαιους, τους μπερατινούς κλπ τους εντασει στους γραικοαλβανους και μια χαρά λέγανε Σκιπετάροι οπότε τι διαφορα έχουν αυτοί στη Λιουντζη;
τρολλλλλλλλλλλλλλλλ
Τρολ είσαι εσυ που αλλάζεις τα λεγόμενα του...
Και τους κορυτσαιους, τους μπερατινούς κλπ τους εντασει στους γραικοαλβανους και μια χαρά λέγανε Σκιπετάροι οπότε τι διαφορα έχουν αυτοί στη Λιουντζη;
Μαλιστα λέει ότι στην Κορυτσά αυτοί είναι οι μόνοι Έλληνες κι ας λέγανε οτι είναι Σκιπεταροι γλωσσικά.
Τρολλ ...επισης εκει εντασει και τους Αρβανιτοφωνους Χειμαριωτες...
Οπως βλεπεις και στο χω ξαναμανατονισει ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
Δεν είδα πουθενά να λέει για Χειμάρρα.
Το θέμα είναι ότι για τη Λιουντζη αφού σε αυτή την περίπτωση την εντασει στην ίδια κατηγορία με Κορυτσά και αλλου δεν αποδεικνυει τίποτα για το αν λέγανε οτι είναι Σκιπεταροι ή όχι. Αυτό ήταν δίκη σου θεωρία.
Οσο πιο ακριβη πηγη παραθετω οχι οτι βρω μπροστα μου
Δηλαδη κατ εσε τα 4 χωρια της Χειμαρας ηταν Αλβανοι αρα Σκιπεταρ
Ρε Γιωργη γινε λιγο κριτικος απεναντι στις πηγες
Απλά όπως παίρνεις εσυ μια πηγή, την ερμηνεύεις όπως θες και λες δεν ήταν απλά χριστιανοί Αλβανοί αλλά γραικοαλβανοι, Αρβανίτες που δεν είχαν καμια σχέση με Σκιπετάρους και άλλα ρατσιστικά έτσι μπορώ και εγώ παίρνοντας αυτή την πηγή να πω ότι ήταν απλώς Αλβανοί χριστιανοί
Δευτερον βλεπεις οτι το επιχειρημα σου
''λεγανε Σκιπεταρ γιατι το λεγανε και οι Κορυτσαιοι ''
δεν εχει ισχυει γιατι δεν το λεγανε οι Χειμαριωτες
Ουτε αυτό που έλεγες εσυ όμως ότι επειδή τους λέει γραικοαλβανους στη Λιουντζη δεν ήταν Σκιπεταροι αποδεικνύεται. Αυτό ήταν εντελώς δικό σου συμπερασμα αφού ως Γραικοαλβανους υπολογίζει και τους Κορυτσαιους και αλλους.
Εγω πάντα για τους Λουντζιωτες μιλαγα
Αυτο ΜΑΖΙ με αλλα στοιχεια με εκανε να υποστηριζω αυτο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΝΤΖΙΩΤΣ δεν νομιζω να ειπα κατι για Κορυτσαιους]
Θα με κατηγορησεις για ρατσισμο εσυ που εχεις πει για σκατοφατσες;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σου εχω θεσει 4 ενδειξεις προφανεις
και δεν τις εχεις αντικρουσει παρα μου λες οτι ΄΄ήξερε τον ορο και του αλλους ως ομοεθνεις του''
Αφηγηματα ..
Επιχειρηματα;;
Γιατί πολύ απλά λέει οτι ολοι αυτοί είναι Αλβανοί/Αυλωνιτες, διάβασε το από την αρχή επιτέλους στο λέω για εκατοστή φορά.
Εγω πάντα για τους Λουντζιωτες μιλαγα
Αυτο ΜΑΖΙ με αλλα στοιχεια με εκανε να υποστηριζω αυτο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΝΤΖΙΩΤΣ δεν νομιζω να ειπα κατι για Κορυτσαιους]
Μα δεν είπε κανεις ότι μίλησες για τους Κορυτσαιους. Εσυ είπες ότι επειδή η πηγή αυτή τους λέει γραικοαλβανούς δε λέγανε ότι ήταν Σκιπεταροι, κάτι που φυσικά δεν έχει καμία βάση γιατί και έτσι λέει και αυτούς της Κορυτσάς και άλλους. Οπότε δεν αποδεικνυει τίποτα ο Αρβαντινος σχετικά με αυτό το θέμα.