Ειναι αραγε ο κανονικος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Πήρε το άνιουαλ λήβ του, δες το σχετικό νήμα του Γιόχι.Μηχανικός έγραψε: 08 Ιουν 2018, 19:42 Που είναι ο Συριζαίος, τον απέλυσαν ή μάχεται από άλλο μετερίζι;
Χρειαζοταν ξεκούραση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ναι βασικά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλάβαινα να μπω αυτές τις μέρες.[42] έγραψε: 08 Ιουν 2018, 09:59 bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli![]()
Αλλά ειδικά χθες δεν μπορούσα κιόλας να μπω.
Δεν μου άνοιγε καθόλου τη σελίδα.Μου έβγαζε "404 page not found" μετά "Η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική, σφάλμα σύνδεσης, ότι η σύνδεση στον ιστότοπο δεν είναι ασφαλής" και τέτοια.
Είχα και κάποια τεχνικής φύσεως θέματα εκτός των άλλων.
- Βινόσαυρος
θα έκλεισαν οι γειτονες το ίντερνετ που τους κλέβειςbizeli έγραψε: 08 Ιουν 2018, 21:47Ναι βασικά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλάβαινα να μπω αυτές τις μέρες.[42] έγραψε: 08 Ιουν 2018, 09:59 bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli bizeli![]()
Αλλά ειδικά χθες δεν μπορούσα κιόλας να μπω.
Δεν μου άνοιγε καθόλου τη σελίδα.Μου έβγαζε "404 page not found" μετά "Η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική, σφάλμα σύνδεσης, ότι η σύνδεση στον ιστότοπο δεν είναι ασφαλής" και τέτοια.
Είχα και κάποια τεχνικής φύσεως θέματα εκτός των άλλων.
![]()
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Διατηρώ επιφυλάξεις, δεν έχω πειστεί
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- shrike
Γι' αυτό και είπα "μοιάζει".
Από την άλλη βέβαια, αν δεν είναι αυτός, πιστεύω ότι ο ορίτζιναλ ήδη θα είχε ενημερώσει (είτε μέσω "αντιπροσώπου" είτε με κάποιο μήνυμα στην διαχείριση) ότι παίζει πλαστοπροσωπία. Γιατί είμαι 99,99999% σίγουρος ότι πολλοί απ' αυτούς που δεν έχουν έρθει ακόμα, παρακολουθούν το παρόν forum σε καθημερινή βάση.
Τώρα είδα πως και ο Λεγεών λέει πως δεν είναι αυτόςshrike έγραψε: 09 Ιουν 2018, 12:01 Γι' αυτό και είπα "μοιάζει".
Από την άλλη βέβαια, αν δεν είναι αυτός, πιστεύω ότι ο ορίτζιναλ ήδη θα είχε ενημερώσει (είτε μέσω "αντιπροσώπου" είτε με κάποιο μήνυμα στην διαχείριση) ότι παίζει πλαστοπροσωπία. Γιατί είμαι 99,99999% σίγουρος ότι πολλοί απ' αυτούς που δεν έχουν έρθει ακόμα, παρακολουθούν το παρόν forum σε καθημερινή βάση.
Δεν ξέρω έχω την εντύπωση πως δεν πολυασχολείται, εχει αραιωσει γενικως ο κανονικός, οπότε ίσως δεν το εχει καταλάβει ακόμη.
Τέσπα αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια. Εγω δεν πιστοποιώ πάντως
Το ότι κάποιοι μας παρακολουθούν είναι βέβαιο
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Εμένα από κάτι φράσεις μου κάνει γιά ΑΩ.
Να καλωσωρίσουμε τον Απολλόδωρο από τα βαζελοκρατούμενας Βρυξέλλας !!
Να καλωσωρίσουμε τον Απολλόδωρο από τα βαζελοκρατούμενας Βρυξέλλας !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- shrike
Αίγαγρε, όπως είπα και πριν, εγώ δεν είμαι σίγουρος ούτε για το ένα ούτε και για το άλλο.
Σε τελική ανάλυση, ο Αρίστος σίγουρα βλέπει τι γίνεται εδώ, ας στείλει ένα μήνυμα να μας διαβεβαιώσει ότι δεν είναι αυτός, να το λήξουμε το θέμα.
shrike έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:29 Σε τελική ανάλυση, ο Αρίστος σίγουρα βλέπει τι γίνεται εδώ, ας στείλει ένα μήνυμα να μας διαβεβαιώσει ότι δεν είναι αυτός, να το λήξουμε το θέμα.
viewtopic.php?p=101957#p101957
υ.γ. λείπει και η μεγαλειώδης υπογραφή στο τέλος κάθε ποστ, με την τελεία:
.<------
- shrike
Α, μάλιστα. Όχι, αυτό δεν το 'χα δει, για να πω την αλήθεια δεν τρέχω να διαβάσω και κάθε ποστ του, μόνο σε όσα πέσω κατά λάθος πάνω τους.Αίγαγρος έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:36shrike έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:29 Σε τελική ανάλυση, ο Αρίστος σίγουρα βλέπει τι γίνεται εδώ, ας στείλει ένα μήνυμα να μας διαβεβαιώσει ότι δεν είναι αυτός, να το λήξουμε το θέμα.
viewtopic.php?p=101957#p101957
υ.γ. λείπει και η μεγαλειώδης υπογραφή στο τέλος κάθε ποστ, με την τελεία:
.<------
Ωραία, το λύσαμε λοιπόν κι αυτό. Παμ' παρακάτ'.
Για επαλήθευση, ο ΑΡΙΣΤΟΣ του Φόρουμ Τζιάρ είχε δύο "Πιστεύω":shrike έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:29Αίγαγρε, όπως είπα και πριν, εγώ δεν είμαι σίγουρος ούτε για το ένα ούτε και για το άλλο.
Σε τελική ανάλυση, ο Αρίστος σίγουρα βλέπει τι γίνεται εδώ, ας στείλει ένα μήνυμα να μας διαβεβαιώσει ότι δεν είναι αυτός, να το λήξουμε το θέμα.
α) ΣΥΡΙΖΑ μέχρι αηδίας
β) Πίστη στον αόρατο δικτάτορα Ιωαννίδη ότι ήταν "πατριώτης" και "αγωνίστηκε για την Ένωση της Κύπρου".

Πέστε του κάτι για τον Ιωαννίδη, να δείτε πως θα αντιδράσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikosVy την 09 Ιουν 2018, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις