Παιδί μου πριν πας το παραδεχεσαι ότι εκτος από Έλληνες λέγανε και Σκιπεταροι χωρίς κάποιο εθνοτικο περιεχομενο; Με βάση την πηγή που παρατέθηκε και τον Μέξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
-
Giorgos 574
Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 574
-
Giorgos 574
Δεν απαντάς...
Μέχρι και ότι ήταν προτεσταντική προπαγάνδα είπες
Γιατι βιαζεσαι να αποφυγεις το θέμα;;;Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:33
Για να σε προλάβω ο Πληθων δε νομίζω να έγραψε τίποτα για τους Αρβανίτες μάλλον τον μπερδεύεις με άλλον.
Το Βritish society τι ηταν;;Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:34
Δεν απαντάς...
Μέχρι και ότι ήταν προτεσταντική προπαγάνδα είπες![]()
Αφου δεν ξερεις ηγ δεν εισαι σιγουρος γιατι παλι ειρωνευεσαι;;;
Για να εκτεθεις παλι;;
-
Giorgos 574
Δεν έχω κανένα πρόβλημαΡουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:36Γιατι βιαζεσαι να αποφυγεις το θέμα;;;Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:33
Για να σε προλάβω ο Πληθων δε νομίζω να έγραψε τίποτα για τους Αρβανίτες μάλλον τον μπερδεύεις με άλλον.![]()
Το έχω ψάξει το θέμα και δε νομίζω να είπε κάτι για τους Αρβανίτες στο λέω για να μην κανεις λάθος.
-
Giorgos 574
Για τον πρόξενο γιατί απέφυγες να απαντησεις;Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:36Το Βritish society τι ηταν;;Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:34
Δεν απαντάς...
Μέχρι και ότι ήταν προτεσταντική προπαγάνδα είπες![]()
Αφου δεν ξερεις ηγ δεν εισαι σιγουρος γιατι παλι ειρωνευεσαι;;;
Για να εκτεθεις παλι;;![]()
Αυτό που λες δεν έχει καμια μα καμια λογική γιατί δηαλδη να κάνουν προπαγάνδα με τον όρο σκιπεταρτζε για να τους πουν ότι είναι προτεστάντες;;
Απλά δε γινόταν αυτό τότε ούτε με σφαίρες μου φαίνεται ότι το λες για να μην παραδεχτείς το αυτονόητο.
Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:40
Αυτό που λες δεν έχει καμια μα καμια λογική γιατί δηαλδη να κάνουν προπαγάνδα με τον όρο σκιπεταρτζε για να τους πουν ότι είναι προτεστάντες;;
ο Προξενος μιλαει για τους Αλβανους χριστιανους
Ο Πυκαιος συγκεκριμενα για τη Λουντζη
Παλι συγκρινεις ανομοια πραγματα
Αν δεν ξερεις τι ηταν το british society ψαξε βρες και μετα ειρωνεψου οσο θελεις
-
Giorgos 574
Αποστομοτικος και πάλι...Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:41Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:40
![]()
![]()
![]()
Ο συγκεκριμένος πέθανε στη ελλνικη επανάσταση και επίσης δεν υπήρχαν τέτοιες σκέψεις τότε πως να το πω δεν εχει καμια μα καμια βάση αυτό απλά το λες για να μην παραδεχτείς αυτό που αποδεικνυει.
Παλι συγκρινεις ανομοια πραγματα
Αν δεν ξερεις τι ηταν το british society ψαξε βρες και μετα ειρωνεψου οσο θελεις
Εν τω μεταξυ αυτά που ελεγε ο Αραβαντινος και ο Θεσπρωτος και ο Κουτσονικας επιβαιβεωνοντε και απο εναν Λεκλιωτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Giorgos 574
Μα ΔΕΝ μιλάει μόνο για τη Λουντζη τους βάζει ολους στους αυλωνιτες/αλβανιτεςΡουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:41Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:40
![]()
![]()
Παλι συγκρινεις ανομοια πραγματα![]()
Ο πρόξενος μιλάει για τους χριστιανους του Αργυροκάστρου όχι για ολους...
-
Giorgos 574
Σου λέω κανεις δε θα σκέφτονταν να κάνει προπαγάνδα με το συγκεκριμένο όρο ούτε με σφαίρες αυτα είναι στη σφαίρα της φαντασίας κανεις τότε δε σκέφτονταν έτσι.Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:43Αν δεν ξερεις τι ηταν το british society ψαξε βρες και μετα ειρωνεψου οσο θελεις![]()
![]()
Παω παρακατω στον ΠληθωναGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 18:45
Μα ΔΕΝ μιλάει μόνο για τη Λουντζη τους βάζει ολους στους αυλωνιτες/αλβανιτες
Η Μπτιτιση σοσιετυ εκανε προτεσταντικη προπαγανδα
Ψαξου διαβασε και μετα ξανασυζηταμε
ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές