Ε και ο Χοτζι και ο Σοτίρι ήταν από τη Λιουντζη. Ότι εθνικιστές έβγαλε η Κορυτσά έβγαλε και η περιοχή του Αργυροκάστρου μη λέμε τα ίδια.
Καθε περιπτωση πρεπει να τη δεις ξεχωριστα στοι εχω ξαναπει...
Δευτερον υπάρχει μια μεγάλη διαφορά που θα έπρεπε να σε προβληματισει...
Στη Κορυτσα ενταχθηκαν παραπολλοι στο αλβανικο εθνικο κινημα ενω στη Λουντζη κατι ελάχιστοι ''λογιοι''και συμφεροντολογοι τύπου Ντιλιος
Ε και ο Χοτζι και ο Σοτίρι ήταν από τη Λιουντζη. Ότι εθνικιστές έβγαλε η Κορυτσά έβγαλε και η περιοχή του Αργυροκάστρου μη λέμε τα ίδια.
Στη Κορυτσα ενταχθηκαν παραπολλοι στο αλβανικο εθνικο κινημα ενω στη Λουντζη κατι ελάχιστοι ''λογιοι''και συμφεροντολογοι τύπου Ντιλιος
Και στην Κορυτσά ελάχιστοι ήταν οι αλβανιζοντες σε σχέση με τους ελληνοψυχους δεν είχε καμία διαφορα σαν αυτό το Ντιλιο που λες ήταν.
Η συντριπτική πλειοψηφια πολέμησε στο πλευρό των Ελλήνων.
Κανεις λάθος
Υπηρξαν ολοκληρα χωριά [ Προγγι ,Τρεν ] που ενταχθηκαν ολες οι οικογένιες στην αλβανικη λέσχη
Κορτυσα και Κολωνεια δεν ηταν οπως Λουντζη και Χειμάρα το 1913 ....
Σου κανω ολοκληρη αναλυση αν θελεις
Κανεις λάθος
Υπηρξαν ολοκληρα χωριά που ενταχθηκαν ολες οι οικογένιες στην αλβανικη λέσχη
Κορτυσα και Κολωνεια δεν ηταν οπως Λουντζη και Χειμάρα το 1913 ....
Σου κανω ολοκληρη αναλυση αν θελεις
Δεν ισχύει παρέθεσα πηγές για το Βυθκουκι και την ίδια την Κορυτσά και οι ελληνίζοντες ήταν πάνω από δεκαπλάσιοι...
Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 17:03
Δεν ισχύει παρέθεσα πηγές για το Βυθκουκι και την ίδια την Κορυτσά και οι ελληνίζοντες ήταν πάνω από δεκαπλάσιοι...
Αυτο σου λέω κι εγώ
Μπομποστιτσα,Νταρδα,Βιθκουκι Πολιανη
ειχαν τελειως αντιθετη συμπεριφορα από Προγγι ,Τρεν κλπ
Επισης εσυ δεν ειχες ρωτησει τη γνωμη του Πληθωνα;;;
Η οχι ;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσης παρατέθηκε και ξεκάθαρη πηγή από τον ίδιο τον πρόξενο του Αργυροκάστρου δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις ακομη ότι δε λέγανε και Σκιπεταρ.
Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 17:06
Επίσης παρατέθηκε και ξεκάθαρη πηγή από τον ίδιο τον πρόξενο του Αργυροκάστρου δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις ακομη ότι δε λέγανε και Σκιπεταρ.
Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 17:03
Αυτο σου λέω κι εγώ
Μπομποστιτσα,Νταρδα,Βιθκουκι Πολιανη
ειχαν τελειως αντιθετη συμπεριφορα από Προγγι ,Τρεν κλπ
Ε και στο Βυθκουκι και στην Κορυτσά Σκιπεταρ ήταν το έχουμε ξαναπει. Και νομίζω και για αυτα τα χωρια που λες υπερβάλεις.
Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 17:06
Παλι τα ιδια βρε
Γιατί λες πάλι ότι δε το λέγαμε αφού την προηγούμενη φορά το ειχες παραδεχτει έστειλα και πηγή
Γιατί λες πάλι ότι δε το λέγαμε αφού την προηγούμενη φορά το ειχες παραδεχτει έστειλα και πηγή
Ειχα παραδεχτει [ και εγω κι εσύ] οτι αν το λέγανε θα το λέγανε απλά γλωσσικα [ αν και με τον Πυκαιο μου φαινεται χλωμο να το λεγανε οι ντοπιοι ]
πχ οπως οι Εβραιοι λέγανε οτι μιλάνε τα Ρωμανιοτ χωρις να ειναι Ρωμιοι στην εθνοτητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειχα παραδεχτει [ και εγω κι εσύ] οτι αν το λέγανε θα το λέγανε απλά γλωσσικα [ αν και με τον Πυκαιο μου φαινεται χλωμο να το λεγανε οι ντοπιοι ]
Γλωσσικά λέω και εγώ οτι το λέγανε όπως ολοι σχεδόν οι χριστιανοί.
«Προ ετών, και σήμερον έτι, ο αλβανόφωνος Χριστιανός, λέγων «είμαι Αλβανός» έλεγε και λέγει τούτο απλώς και μόνον ένεκα της μητρικής του γλώσσης... ο πρώην ελληνικώτατος Αλβανόφωνος δέον να λέγη μόνον ότι είναι Έλλην, ή, αν τω ζητηθή η ιδιαιτέρα πατρίς, ότι είναι Ηπειρώτης»