Ασχολείσαι με πράγματα που σε ξεπερνάνε κατά πολύ. Προσπαθείς να καταλάβεις, αν υποθέσουμε πως δεν είσαι εδώ απλώς για να κάνεις ντόρο, το τι μπορεί να ενώνει η να χωρίζει τους αυθεντικούς Αρβανίτες από τους σημερινούς Σκυπετάρους. Αυτό ποτέ δεν θα μπορέσεις να το καταλάβεις ψάχνοντας το τι έχει γραφτεί τα τελευταία χρόνια. Οι απαντήσεις βρίσκονται στην Αλβανία και πάνε πίσω περισσότερο από 1000 χρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
- Hector Buas
Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
-
Giorgos 574
Τεσπα θέλω να ρωτήσω για τους Σουλιώτες κάποια πράγματα ακόμη. Γιατί πιστευεις ότι σε επιστολή του 1793 ο Μπότσαρης υπογράφει ως "Των Αρβανιτών επιτροπικος"; Εγώ σκέφτηκα ότι το Αρβανίτες/Αλβανοί εδώ έχει γεωγραφική έννοια όχι γλωσσική γιατί η επιστολή απευθύνεται σε κάποιον που ηρθε στην ευρύτερη περιοχή για να στρατολογήσει.Hector Buas έγραψε: 31 Δεκ 2019, 03:12Ασχολείσαι με πράγματα που σε ξεπερνάνε κατά πολύ. Προσπαθείς να καταλάβεις, αν υποθέσουμε πως δεν είσαι εδώ απλώς για να κάνεις ντόρο, το τι μπορεί να ενώνει η να χωρίζει τους αυθεντικούς Αρβανίτες από τους σημερινούς Σκυπετάρους. Αυτό ποτέ δεν θα μπορέσεις να το καταλάβεις ψάχνοντας το τι έχει γραφτεί τα τελευταία χρόνια. Οι απαντήσεις βρίσκονται στην Αλβανία και πάνε πίσω περισσότερο από 1000 χρόνια.
Δηλαδή βρε ΓκιοργκοςGiorgos 574 έγραψε: 31 Δεκ 2019, 03:27
Τεσπα θέλω να ρωτήσω για τους Σουλιώτες κάποια πράγματα ακόμη. Γιατί πιστευεις ότι σε επιστολή του 1793 ο Μπότσαρης υπογράφει ως "Των Αρβανιτών επιτροπικος"; Εγώ σκέφτηκα ότι το Αρβανίτες/Αλβανοί εδώ έχει γεωγραφική έννοια όχι γλωσσική γιατί η επιστολή απευθύνεται σε κάποιον που ηρθε στην ευρύτερη περιοχή για να στρατολογήσει.
από κει που μας ελεγες οτι όχι μονο οι Αλβανοτσαμηδες αλλά ακόμα οι Σουλιωτες αυτοπροσδιοριζονταν ως ...Σκιπεταρ
τωρα μας λες οτι ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕς ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ''''ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ'''' χρησιμοποιουσανε ως αυτοπροσδιορισμό;;;
Πλάκα μας κάνεις και συ;;;
Τι ρωτάω;;;
-
Giorgos 574
Ότι να ναι ποτέ δεν είπα ότι για τους Σουλιώτες είναι σίγουρο απλά παραθέτω πηγές καλοπροαίρετα προς συζήτηση...
Και τώρα ακόμη λέω τι σκέφτομαι όχι ότι κάτι είναι σίγουρο
Οταν εγώ ελεγα την αποψη μου εσυ μου εριχνες μπολικο κράξιμοGiorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:44
Ότι να ναι ποτέ δεν είπα ότι για τους Σουλιώτες είναι σίγουρο απλά παραθέτω πηγές καλοπροαίρετα προς συζήτηση...
Γιατί;;
Αφου οπως λες τιποτα δεν είναι σίγουρο, θ έπρεπε να είσαι πιο επιεικής
Γκιόργκο εσυ ειχες ρωτησει για Πληθωνα;;Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:44Ότι να ναι ποτέ δεν είπα ότι για τους Σουλιώτες είναι σίγουρο απλά παραθέτω πηγές καλοπροαίρετα προς συζήτηση...
-
Giorgos 574
Τα λέγανε οι Τουρκαλβανοι και οι λίγοι αλβανιζοντες χριστιανοί (πχ Μιτκο, Γερμένης, Χοτζι κλπ)...Ρουμ έγραψε: 30 Δεκ 2019, 16:05Ο Αλβανικος εθνικισμος τοτε δεν προυπέθετε ουτε υποστήριζε συνεργασια Αλβανων και ΕλληνωνGiorgos 574 έγραψε: 30 Δεκ 2019, 16:01
Ναι γιατί ανέπτυξε παράλληλα και τον αλβανικό εθνικισμό και επισης αυτος ο ορος είχε επικρατισει στην περιοχή δες το λινκ που έστειλα.
Αυτα τα λέγανε μονο οι Ελληνες.
Οι Αλβανοι και οι πρακτορες [ πχ Κουλουριωτης] λέγανε τα ακριβως αντίθετα.![]()
Η συντριπτική πλειοψηφια έλεγε ότι ακριβώς λέγανε και οι Έλληνες. Σκιπεταροι ήταν μόνο γλωσσικά εθνοτικά αυτοπροσδιορίζονταν ως Έλληνες Ηπειρώτες.
-
Giorgos 574
Πότε;Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:57Γκιόργκο εσυ ειχες ρωτησει για Πληθωνα;;Giorgos 574 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:44Ότι να ναι ποτέ δεν είπα ότι για τους Σουλιώτες είναι σίγουρο απλά παραθέτω πηγές καλοπροαίρετα προς συζήτηση...
Κάτσε λιγάκι
α] Ο Πυκαίος που φαινεται να λεει οτι ηταν Σκιπεταρ;;;;
β]Ο Μεξη να ξερεις ηταν και αυτος της Βrιτιση society
Και να ξεκαθαρίσουμε ποιοι ηταν πράκτορες και ποιοι απλά Αλβανοι -Σκιπεταρ χριστιανοι ιδεολόγοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παραπίσω..
-
Giorgos 574
Ποιος Μέξη αυτός του 1821;; Αδύνατον
-
Giorgos 574
Ρουμ έγραψε: 03 Ιαν 2020, 15:15Κάτσε lig;aki
α] Ο Πυκαίος που φαινεται να λεει οτι ηταν Σκιπεταρ;;;;
Σου είπα ότι το ελεγαν αλλά χωρίς εθνοτικο περιεχόμενο. Εθνοτικά το λέγανε πχ ο Σουλι απο το ίδιο χωριο ή ο Χοτζι.
Βρε ο Πυκαίος που φαινεται να το λεέι;;
Μια μια περιπτωση
-
Giorgos 574
Επειδή δε το αναφέρει σημαίνει ότι δε το λεγε
Αυτό βλέπω και σε ρωτάω που το λεέι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 03 Ιαν 2020, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση