Ναι ρε καραγκιόζη, όλοι οι ΑΜΕΑ που βλέπεις είναι από ξύλο στο δρόμο... Ρε που πάνε και σας βρίσκουν;Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:17ειπα ενα ψεμμα, δεν εχω δει κανεναν σε καροτσακι. εχω δει στη φυλακη, και εχω δει και στον ταφο. φιλους.
και εχω δει και παρολιγο στον ταφο, και αφου τη γλυτωσε εγινε ανθρωπος. τον εαυτο μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι οδηγοί στην Ευρώπη
με το μήνα τους έχεις ή με το κομμάτι; ή μεικτά;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:18Πάλι λάθος. Οι δύο από την Αμπχαζία, ο ένας από το Κρασνοντάρ και ο τελευταίος από την αρχαία Κολχίδα...vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:09 Ρε αν μπανάρετε μπjεδόκλα ολάκερο το Νταγκεστάν θα σας την πέσει καταλαβαίνjεις?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Εμπεδοκλής
Έλα μου;Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:15εσυ είπες οτι ψήφισες σύριζα. Στο παλιό είχατε κάνει καλό παρεάκι με nrg, σαλεμένο -71 και αλαζωνΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:13Άντε κουρέψου υιέ της δεξιάς παλάμης και οπαδέ του Αυνάνα που θα με πεις και συριζαίο.
Έβγαλε όλος ο καρατζαφερικός απόπατος κώλο και έδεσε τον κόσμο όλο.
Δεν είμαστε συριζαίοι όσοι δεν έχουμε γλύψει έστω και μία φορά στη ζωή μας τα αρχίδια του Καρατζαφέρη...
Είστε όλοι σαλεμένοι οι πρώην καρατζαφερικοί που βλέπετε παντού συριζαιους;
Για αυτό δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, νόμιζα οτι το είχες γυρίσει σε τσιπράκος
Για πες τώρα πως τους πληρώνεις.
Ας πουμε για ένα απλό μακιγιάζ τι παίρνουν;
-
Εμπεδοκλής
Αορίστου χρόνου, πενθήμερο, το βασικό στην Ελλάδα και γύρω στα 850 σε ξένη τράπεζα μέσω offshore, αφορολόγητα.Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:21με το μήνα τους έχεις ή με το κομμάτι; ή μεικτά;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:18Πάλι λάθος. Οι δύο από την Αμπχαζία, ο ένας από το Κρασνοντάρ και ο τελευταίος από την αρχαία Κολχίδα...vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:09 Ρε αν μπανάρετε μπjεδόκλα ολάκερο το Νταγκεστάν θα σας την πέσει καταλαβαίνjεις?
-
Εμπεδοκλής
Βάλτο και στο παντελόνι σου, βάλτο και στον κώλο σου. Δεν με ενδιαφέρει. Αν όμως με προσβάλεις θα σε προσβάλλω.Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:24 Για αυτό δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, νόμιζα οτι το είχες γυρίσει σε τσιπράκος
Πολύ οικονομικοί.
Για ένα απλο μακιγιαζ τι παίρνουν; έξτρα ή είναι εντός του μηνιάτικου;
-
Εμπεδοκλής
Nostalgia έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:01Παιζει να ηταν Λεωφορο ΝΑΤΟ πηγαινοντας προς Ασπροπυργο, εκει δεν εχει σπιτια, αλλα η περιοχη εχει "Ρωσοποντιους", οπως συνηθιζεται να τους λεμε. Κολλαει και με τους φιλους γυφτους. Κατσε θα μας πει σιγα σιγα.Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:55η 20χρονη φοιτητριουλα, και η θειτσα στο μπαλκονι, και οσοι ηταν αναμεσα στους περαστικους, ξερουν να κανουν αναγνωριση απο που κραταει η σκουφια του καθενος;Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:41
Άκου να δεις. Όταν δεις τύπο περιτριγυρισμένο από Καυκάσιους Πόντιους δεν ανοίγεις κινητό.
Για την φυλαξη εταιρειας ειπε, μπορει μανδρα ανταλλακτικων αυτοκινητων/ανακυκλωσης, ταπητοκαθαριστηριο κλπ.
Μαρούσι. Αλλά το συμβάν έγινε σε άλλη περιοχή που για λόγους gdpr δεν θα αναφερθώ...
- περαστικος
Έπρεπε να τους φας και την γλώσσα, τύπε. Για να μην μπορεί να φωνάξει ούτε την κλούβα (κ).Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 12:57 Δεν ξέρω. Τον παράτησα εκεί. Αλλά εντατική δεν το λέει. Το "τ" είναι οδοντικό. Χρειάζεται δόντια για το πει...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Σε αυτα τα deal το μακιγιαζ ειναι εντος μισθου....Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:30 Πολύ οικονομικοί.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το ότι οι σημάνσεις στις πινακίδες όμως είναι ανεφάρμοστες κάποιους θα πρέπει να προβληματίσει ..foscilis έγραψε: 03 Ιαν 2020, 09:48 Μπουχουχου πάει με σαραντα σε περιοχή με όριο πενήντα και δε σε αφήνει να πας με εκατό.
Να σου πω ποιος είναι Καραγκιόζης φίλε: ο μπάτσος που δε σε μαζεύει κατευθείαν να φτάσεις τρεις ώρες μετά με εφτακόσια ευρώ προστιμο στο τάξις.
-
Εμπεδοκλής
[font][/font]
Μπα. Είμαστε φίλοι.Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:30 Πολύ οικονομικοί.
Οκ αν χρειαστώ ποτέ κάτι θα σου πώ. Τζάμπα οι δικοί σου. Χαλάνε την πιάτσα.
γιατί είναι ανεφάρμοστες; αν πας με 30 εκεί που λέει 30 πετάγεται ένα διαολάκι και σε αποκεφαλίζει;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:43Το ότι οι σημάνσεις στις πινακίδες όμως είναι ανεφάρμοστες κάποιους θα πρέπει να προβληματίσει ..foscilis έγραψε: 03 Ιαν 2020, 09:48 Μπουχουχου πάει με σαραντα σε περιοχή με όριο πενήντα και δε σε αφήνει να πας με εκατό.
Να σου πω ποιος είναι Καραγκιόζης φίλε: ο μπάτσος που δε σε μαζεύει κατευθείαν να φτάσεις τρεις ώρες μετά με εφτακόσια ευρώ προστιμο στο τάξις.
σκληρός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση