Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Περισσότερο ευάλωτοι σε παραβάσεις είναι οι Άγγλοι (9%) και ακολουθούν οι Ολλανδοί (8%) και οι Βέλγοι (7%) με τους Ελληνες να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις (3%).
Wtf
Απλά, στην Αγγλία πιάνονται οι 5 στις 100 παραβάσεις και στην Ελλάδα οι 5 στις 1000.
Αν μπορούσαμε να κάνουμε δειγματοληπτικό έλεγχο θα βρίσκαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση έλληνας να μην κάνει μία παράβαση σε κάθε ημερήσια χρήση μέσου μεταφοράς. Πρόκειται για έναν κανονιστικό φετιχισμό κατά τον οποίο θέλουμε να έχουμε κανόνες απλά για να υπάρχουν.
Μπουρδες σε Αγγλία και Ολλανδία οη τήρηση του κοκ είναι ανεκδοτο
Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:16
btw κοίτα να χαλαρώσεις στο δρόμο μη μαζέψεις τίποτα καλες καμια μέρα. Δε ξέρεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, και ευχής έργον είναι να το διαπιστώνει γρήγορα και άπαξ διά παντός ο κάθε αδι-ανόητος που παίρνει τον νόμο στα χέρια του...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:01
Τρομαξε τόσο που ούτε τους αριθμούς σου δε κοίταξε να τους δώσει στην αστυνομία. Απο την άλλη μπορεί καμια δεκαριά χιλιάρικα να του βάραιναν την τσέπη και να ήταν παράλληλα καλός χριστιανός. Όλα παίζουν.
Έχω μέσο στην αστυνομία. Επίσης, και να το έκανε το πολύ πολύ να είχε και άλλο ατύχημα. Επίσης, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Σε 10 χρόνια που θα γινόταν το δικαστήριο άντε να έτρωγα ένα χρόνο με αναστολή. Ε, και; Λες να έψαχνα τότε καμία θέση στο δημόσιο και να δυσκολευόμουν;
δε μπορώ να διαχειριστώ τόσο πασοκ, η αλήθεια είναι.
btw κοίτα να χαλαρώσεις στο δρόμο μη μαζέψεις τίποτα καλες καμια μέρα. Δε ξέρεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω.
σιγα μην κανει τετοια. μια χαρα χαλαρος ειναι, οποιος δεν ειναι χαλαρος και κανει στ αληθεια τετοια τσιρκα, ειναι ηδη στη μπουζου η σε αναπηρικο καροτσακι.
γιατι αν πραγματι παιζεις ξυλο για τετοιο λογο, τοτε παιζεις ξυλο κατ ελαχιστον 2 φορες τη μερα. αρα μπουζου/καροτσακι
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:01
Τρομαξε τόσο που ούτε τους αριθμούς σου δε κοίταξε να τους δώσει στην αστυνομία. Απο την άλλη μπορεί καμια δεκαριά χιλιάρικα να του βάραιναν την τσέπη και να ήταν παράλληλα καλός χριστιανός. Όλα παίζουν.
οχι μονο αυτος. τρομαξαν και ολοι οι υπολοιποι, τρομαξαν και τα κινητα που τραβουσαν βιντεο, και οι καμερες κυκλοφοριας.
μαλλον ηταν μεγαλο και τρομαχτικο το ροντβαιλερ, απο οτι φαινεται αυτη η ρατσα σκυλου εχει μεγαλη περαση.
Άκου να δεις. Όταν δεις τύπο περιτριγυρισμένο από Καυκάσιους Πόντιους δεν ανοίγεις κινητό.
Όσο για τα σκυλιά, τα παιδιά έχουν κάτι καυκάσιους ποιμενικούς που μου λένε ότι είναι γύρω στα πενήντα κιλά βαρύτερα και με 3 πόντους μεγαλύτερα δόντια από τα ροντβάιλερ.
Εγώ πάντως έναν ελληνικό ποιμενικό στο χωριό έχω. Ο παππούς του σκυλιού είχε δαγκώσει πολλούς Αλβανούς που κατέβαιναν να κλεψουν όταν ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα.
Ετσι ρε, ξετυλιξε ολοκληρη την ιστορια, με το τσιγκελι θα στην βγαζουμε; Οποτε οταν πλακωσες τον αλλον ησουν στο αμαξι με αλλους 4-5-6 Γεωργιανους, κατεβηκατε ολοι απο το αυτοκινητο, σας ειδε ο τυπος, ειπε απο μεσα του: "απο το να με σφαξουν οι αλλοι, καλυτερα να φαω ξυλο". Σωστα τα λεω;
Οσο για τους καυκασιους ποιμενικους καλα σκυλια, αλλα εχω δει περο ντι πρεσα καναριο (τα μεγαλοσωμα, οχι τα κοντα) να το πηγαινει τοπι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Daje έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:40
Σεβομαστε και βοηθαμε οσο μπορουμε τις γυναικες οδηγους οι οποιες, κατα κανονα, δεν εχουν τις ιδιες με τους ανδρες επιδεξιοτητες.
Δεν τις βριζουμε και δεν τις κακολογουμε. Αντιθετως, τις βοηθαμε και τις διδασκουμε και εμεις με τη σειρα μας, διδασκομεθα οδηγικη παιδεια και σωστη συμπεριφορα.
ολες η μονο τις μουναρες;
Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:41
Άκου να δεις. Όταν δεις τύπο περιτριγυρισμένο από Καυκάσιους Πόντιους δεν ανοίγεις κινητό.
η 20χρονη φοιτητριουλα, και η θειτσα στο μπαλκονι, και οσοι ηταν αναμεσα στους περαστικους, ξερουν να κανουν αναγνωριση απο που κραταει η σκουφια του καθενος;
Daje έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:40
Σεβομαστε και βοηθαμε οσο μπορουμε τις γυναικες οδηγους οι οποιες, κατα κανονα, δεν εχουν τις ιδιες με τους ανδρες επιδεξιοτητες.
Δεν τις βριζουμε και δεν τις κακολογουμε. Αντιθετως, τις βοηθαμε και τις διδασκουμε και εμεις με τη σειρα μας, διδασκομεθα οδηγικη παιδεια και σωστη συμπεριφορα.
ολες η μονο τις μουναρες;
Θεωρω πως θα ηταν φρονιμο να μην κατατασσομε το γυναικειο πληθυσμο με βαση την εξωτερικη εμφανιση.
Αυτη ειναι η αποψη μου και απλα την εκφραζω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν ειναι γυναικειο ονομα, ειναι ουσιαστικο θηλυκου γενους και το εχω για να μου θυμιζει να μην λησμονω. Κατα τα λοιπα συνεχιζω να εχω την ιδια αποψη για σενα με πριν.
Και πάλι δεν το κάνει λιγότερο γυναικείο.
Καλα ΟΚ, απλα χαλαρωσε λιγο τωρα, γιατι σε περιπτωση που δεν το εχεις αντιληφθει, εχει αρχισει το ψιλο γαζι και οχι τιποτα αλλο αλλα οι γυφτοι φιλοι σου δεν ξερουν να βρισκουν ip να ερθεις να μας δειρεις ομαδικως, εκτος κι αν εχεις ακρες και γι αυτο....
Καλά ηρέμησε τώρα. Ένας γνωστός μου στα κεντρικά της ΓΑΔΑ μου διηγείται συνεχώς αστείες ιστορίες από κακομοίρηδες που πάνε και ζητάνε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος επειδή κάποιος τους έβρισε στο Facebook...
Έχω μέσο στην αστυνομία. Επίσης, και να το έκανε το πολύ πολύ να είχε και άλλο ατύχημα. Επίσης, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Σε 10 χρόνια που θα γινόταν το δικαστήριο άντε να έτρωγα ένα χρόνο με αναστολή. Ε, και; Λες να έψαχνα τότε καμία θέση στο δημόσιο και να δυσκολευόμουν;
δε μπορώ να διαχειριστώ τόσο πασοκ, η αλήθεια είναι.
σιγα μην κανει τετοια. μια χαρα χαλαρος ειναι, οποιος δεν ειναι χαλαρος και κανει στ αληθεια τετοια τσιρκα, ειναι ηδη στη μπουζου η σε αναπηρικο καροτσακι.
γιατι αν πραγματι παιζεις ξυλο για τετοιο λογο, τοτε παιζεις ξυλο κατ ελαχιστον 2 φορες τη μερα. αρα μπουζου/καροτσακι
Έχεις δει πολλούς στη μπουζού και σε καροτσάκι εσύ...
οχι μονο αυτος. τρομαξαν και ολοι οι υπολοιποι, τρομαξαν και τα κινητα που τραβουσαν βιντεο, και οι καμερες κυκλοφοριας.
μαλλον ηταν μεγαλο και τρομαχτικο το ροντβαιλερ, απο οτι φαινεται αυτη η ρατσα σκυλου εχει μεγαλη περαση.
Όσο για τα σκυλιά, τα παιδιά έχουν κάτι καυκάσιους ποιμενικούς που μου λένε ότι είναι γύρω στα πενήντα κιλά βαρύτερα και με 3 πόντους μεγαλύτερα δόντια από τα ροντβάιλερ.
Εγώ πάντως έναν ελληνικό ποιμενικό στο χωριό έχω. Ο παππούς του σκυλιού είχε δαγκώσει πολλούς Αλβανούς που κατέβαιναν να κλεψουν όταν ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα.
Ετσι ρε, ξετυλιξε ολοκληρη την ιστορια, με το τσιγκελι θα στην βγαζουμε; Οποτε οταν πλακωσες τον αλλον ησουν στο αμαξι με αλλους 4-5-6 Γεωργιανους, κατεβηκατε ολοι απο το αυτοκινητο, σας ειδε ο τυπος, ειπε απο μεσα του: "απο το να με σφαξουν οι αλλοι, καλυτερα να φαω ξυλο". Σωστα τα λεω;
Οσο για τους καυκασιους ποιμενικους καλα σκυλια, αλλα εχω δει περο ντι πρεσα καναριο (τα μεγαλοσωμα, οχι τα κοντα) να το πηγαινει τοπι.
Κάπως έτσι.
Να σε ρωτήσω. Έχουμε γνωριστεί σε κυνομαχία;