Εγώ έχω ακούσει παρόμοιες ιστορίες που βούιξε κανονικά ο τόπος.Alien666 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:31Οτι αναφέρεται σε κάτι που έγινε στην ελληνική κοινωνία και δεν έχει ακουστεί τιποτα τέτοιο -που αν ακουγόταν θα βούιζε ο τόπος και θα γραφόταν στην ιστορία του αστυνομικού ρεπορτάζ. Επίσης θα παρέθετε το περιστατικό με το όνομά του.Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:24Εγώ το πιστεύω όχι ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τι δεδομένα έχεις εσύ που περνάς και στον χλευασμό;Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 13:29 Ως προς το σκέλος της δικαιολόγησης και της ανοχής του βιασμού, υπάρχουν όντως αυτά που περιγράφεις (κυρίως σε παλιά έργα αλλά και σε κύκλους που διέπονται από έλλειψη παιδείας).
Η θεωρία της κουλτούρας βιασμού όμως, λέει κι άλλα.
Το παρακάτω σενάριο επιστημονικής φαντασίας για παράδειγμα, εγώ δεν το πιστεύω.
Και μη μου πεις ότι "βιασμοί γίνονται". Οι λεπτομέρειες του συγκεκριμένου αφηγήματος είναι που ουδέποτε ακούστηκαν πουθενά. Και επειδή έχω ψάξει αρκετά τη "κουλτούρα βιασμού" έχει παραθέσει σε αυτό όλες τις παραμέτρους της![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΟΥΛΤΟΎΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ .
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΚΟΥΛΤΟΎΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ .
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πες μου. Περιμένω λινκ, ή έστω, λεπτομέρειες για να διασταυρώσω.Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:33Εγώ έχω ακούσει παρόμοιες ιστορίες που βούιξε κανονικά ο τόπος.Alien666 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:31Οτι αναφέρεται σε κάτι που έγινε στην ελληνική κοινωνία και δεν έχει ακουστεί τιποτα τέτοιο -που αν ακουγόταν θα βούιζε ο τόπος και θα γραφόταν στην ιστορία του αστυνομικού ρεπορτάζ. Επίσης θα παρέθετε το περιστατικό με το όνομά του.Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:24
Εγώ το πιστεύω όχι ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τι δεδομένα έχεις εσύ που περνάς και στον χλευασμό;
Και μη μου πεις ότι "βιασμοί γίνονται". Οι λεπτομέρειες του συγκεκριμένου αφηγήματος είναι που ουδέποτε ακούστηκαν πουθενά. Και επειδή έχω ψάξει αρκετά τη "κουλτούρα βιασμού" έχει παραθέσει σε αυτό όλες τις παραμέτρους της![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ένα είναι το σκηνικό στη Ρόδο κι ένα άλλο πριν κάνα δυο χρόνια που αθωώθηκαν κάποιοι και τους έλεγαν τριγύρω καλά παιδιά. Είχε γίνει θέμα αυτό και συζητήθηκε. Τελευταία είχαμε και ένα τρίτο θέμα που είχε να κάνει με διάδοση φωτογραφιών και νομίζω μια αυτοκτονία.
Όλα αυτά τα θέματα τα άγγιξε η κοπέλα.
- Οργισμένος
Ποιος μικροαστικος εθνικισμος ρε μονό νούμερο;;;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 13:29 Ο μικροαστικός εθνικισμός το κατεξοχήν πρόβλημα του ελληνικού λαού
Η νοοτροπία ότι αγοράζω τα πάντα με το στάτους μου ως σις στρέιτ άνδρα ελληνοαίματο
Αυτό θέλουμε να καταστρέψουμε για να αναδυθεί το προλεταριατό σαν πρωτοπόρα δύναμη επαναδόμησης του έθνους
Ένα έθνος που γαμάει τα πάντα
Όλες οι φίλες μου έχουν πέσει θύμα σις στρέιτ κουλτούρας βιασμού ακόμα και από αναρχικούς!
γελανε ολα τα παραλληλα συμπαντα ρε κατσίκοκλέφτη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στη Ρόδο αν θυμάμαι καλά είχαμε δολοφονία χωρίς να προλάβει να γίνει βιασμός.Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:40 Ένα είναι το σκηνικό στη Ρόδο κι ένα άλλο πριν κάνα δυο χρόνια που αθωώθηκαν κάποιοι και τους έλεγαν τριγύρω καλά παιδιά. Είχε γίνει θέμα αυτό και συζητήθηκε. Τελευταία είχαμε και ένα τρίτο θέμα που είχε να κάνει με διάδοση φωτογραφιών και νομίζω μια αυτοκτονία.
Είμαι σίγουρος ότι αν στα υπόλοιπα περιστατικά που έρχονται κατά καιρούς στο φως, υπήρχαν λεπτομέρειες όπως ότι οι δράστες λέγανε αστεία βιασμού μεταξύ τους, ότι βλέπανε βίαιες τσοντες κλπ, θα τις ανακοίνωναν τα κανάλια και η αστυνομία με κλειστά τα μάτια.
Αυτό με τη διάδοση φωτογραφιών το ξέρω κι εγώ, ήταν εκβιασμός και μπούλινγκ από πρώην, πάλι, χωρίς βιασμό.
Αυτό που λες ότι κάποιοι αθωώθηκαν, θέλει ανάλυση, γιατί αν αθωώθηκαν από τη δικαιοσύνη, τότε εμείς δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω.
Το τελευταίο που ακούστηκε με αθώωση ήταν στην Αγία Νάπα, όπου είχαμε συναινετικό σεξ σε παρτούζα, αλλά το δήλωσε η κοπέλα σαν βιασμό γιατί την βιντεοσκόπησαν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Tους γάμους με μεγαλύτερο πάντως δεν μπορούμε να τους εντάξουμε σε αυτή την συζήτηση. Ο Μακρόν παντρεύτηκε μια πολύ μεγαλύτερή του (αν και αυτό δεν είναι σύνηθες για τους άνδρες). Αν ο καθένας είναι άνω των 18 τουλάχιστον, έχει μια ωριμότητα για να επιλέξει και να αξιολογήσει.
Τότε που τα βλέπαμε εμείς μας φαίνονταν κάπως περίεργα, συνήθως γίνονταν από τους γονείς και επέλεγαν φυσικά άτομα με χρήμα, δεν θα έδιναν την κόρη σε φτωχό και 40 ετών. Τώρα γίνεται από επιλογή, αλλά το χρήμα παραμένει πάντα βασικός παράγοντας.
Τότε που τα βλέπαμε εμείς μας φαίνονταν κάπως περίεργα, συνήθως γίνονταν από τους γονείς και επέλεγαν φυσικά άτομα με χρήμα, δεν θα έδιναν την κόρη σε φτωχό και 40 ετών. Τώρα γίνεται από επιλογή, αλλά το χρήμα παραμένει πάντα βασικός παράγοντας.
Όταν παντρεύεται η ανήλικη νυφη χωρίς την θέληση της έναν άντρα συνήθως μεγαλύτερος της και ο οποίος εκτελεί μαζί της τα συζυγικά του καθήκοντα χωρίς την συναίνεση της , αυτό είναι βιασμος η όχι ;Antares έγραψε: 03 Ιαν 2020, 09:20 Tους γάμους με μεγαλύτερο πάντως δεν μπορούμε να τους εντάξουμε σε αυτή την συζήτηση. Ο Μακρόν παντρεύτηκε μια πολύ μεγαλύτερή του (αν και αυτό δεν είναι σύνηθες για τους άνδρες). Αν ο καθένας είναι άνω των 18 τουλάχιστον, έχει μια ωριμότητα για να επιλέξει και να αξιολογήσει.
Υπάρχει και το αληθινό σενάριο στην ζωή όπου το σεξ γίνεται το όπλο της γυναίκας να εξουσιάσει καταστάσεις
Συνήθως χωρίς την θέλησή τους ήταν, προξενιό. Θυμάμαι στο σχολείο να έχουν παντρευτεί έτσι από τα 16. Αλλά μπορεί να τους προξένευαν ένα άνδρα στα 36, εμφανίσιμο και με περιουσία, οπότε κάπως μετριαζόταν η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σ΄αυτό. Ήταν μια νοοτροπία τότε που επικρατούσε ακόμη, μαζί με όλα τα άλλα. Άλλοι και άλλες ήταν πιο ελεύθεροι και τα έφτιαχναν, όπως λέμε σήμερα, από το Λύκειο, άλλες και άλλοι περίμεναν το πανεπιστήμιο ή να πάνε σε μια πόλη για σπουδές ή εργασία, για να ανοιχθούν σε ερωτικές σχέσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 09:30 Όταν παντρεύεται η ανήλικη νυφη χωρίς την θέληση της έναν άντρα συνήθως μεγαλύτερος της και ο οποίος εκτελεί μαζί της τα συζυγικά του καθήκοντα χωρίς την συναίνεση της , αυτό είναι βιασμος η όχι ;
Θυμάμαι μια ξαδέρφη μου η οποία στα 18 της τα έφτιαξε με κάποιον στα 23. Με το που έγινε αντιληπτό κατευθείαν να τους παντρέψουν. Μια μεταβατική κατάσταση. Οι νεαροί και οι νεαρές πάντα οι ίδιοι είναι. Το περιβάλλον αλλάζει. Σήμερα δεν υπάρχουν αυτά τα προξενιά και ο γάμος μετά βίας, αλλά υπάρχουν άλλα βλαβερά για την ερωτική υγεία.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ε ναι αλλά δεν ψάχνουμε σώνει και καλά την συγκεκριμένη συνταγή που λες. Λέμε ότι όλα αυτά που λέει γίνονται. Το ότι δεν μάθαμε από την αστυνομία ότι γίνονται αστεία βιασμού, ότι λένε κάποοοι άνθρωποι πως είναι καλά παιδιά κάποιοι κατηγορούμενοι για βιασμό και όλα τα άλλα, προσωπικά τα έχω ακούσει και δεν είναι η πρώτη φορά που τα βλέπω εδώ. Αμέσως κάνω συνειρμούς με παλιοτερες εικόνες που έχω, για ότι έλεγε η κοπέλα στο βίντεο.Alien666 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:49Στη Ρόδο αν θυμάμαι καλά είχαμε δολοφονία χωρίς να προλάβει να γίνει βιασμός.Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:40 Ένα είναι το σκηνικό στη Ρόδο κι ένα άλλο πριν κάνα δυο χρόνια που αθωώθηκαν κάποιοι και τους έλεγαν τριγύρω καλά παιδιά. Είχε γίνει θέμα αυτό και συζητήθηκε. Τελευταία είχαμε και ένα τρίτο θέμα που είχε να κάνει με διάδοση φωτογραφιών και νομίζω μια αυτοκτονία.
Είμαι σίγουρος ότι αν στα υπόλοιπα περιστατικά που έρχονται κατά καιρούς στο φως, υπήρχαν λεπτομέρειες όπως ότι οι δράστες λέγανε αστεία βιασμού μεταξύ τους, ότι βλέπανε βίαιες τσοντες κλπ, θα τις ανακοίνωναν τα κανάλια και η αστυνομία με κλειστά τα μάτια.
Αυτό με τη διάδοση φωτογραφιών το ξέρω κι εγώ, ήταν εκβιασμός και μπούλινγκ από πρώην, πάλι, χωρίς βιασμό.
Αυτό που λες ότι κάποιοι αθωώθηκαν, θέλει ανάλυση, γιατί αν αθωώθηκαν από τη δικαιοσύνη, τότε εμείς δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω.
Το τελευταίο που ακούστηκε με αθώωση ήταν στην Αγία Νάπα, όπου είχαμε συναινετικό σεξ σε παρτούζα, αλλά το δήλωσε η κοπέλα σαν βιασμό γιατί την βιντεοσκόπησαν.
Το θέμα είναι γιατί θες να βγάλεις την κοπέλα ότι λέει επιστημονικής φαντασίας πράγματα; Με άλλα λόγια γιατί σου βγαίνει να την ξεφτιλίσεις; Επειδή ας πούμε (λέω εγώ) βγαίνει και κάνει αυτό που γουστάρει στο ίντερνετ (όπου "γουστάρω" θα βάλεις χίλια δυο που κουβαλάμε στην ψυχή μας και η ψυχή μας μας σπρώχνει κάτι να κάνουμε)
Πως το βλέπεις εσύ; Ανάπτυξέ το λίγο.
Το έχω πει παραπάνω. Η θεωρία της κουλτούρας βιασμού, υποστηρίζει ότι το κυρίως αίτιο των βιασμών είναι ο εθισμός στο σεξ και η σεξουαλική στέρηση. Ενώ στην πράξη διαπιστώνουμε ότι οι βιαστές έχουν χαλασμένο μηχανισμό σεξουαλικής διέγερσης.Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2020, 23:45Ε ναι αλλά δεν ψάχνουμε σώνει και καλά την συγκεκριμένη συνταγή που λες. Λέμε ότι όλα αυτά που λέει γίνονται. Το ότι δεν μάθαμε από την αστυνομία ότι γίνονται αστεία βιασμού, ότι λένε κάποοοι άνθρωποι πως είναι καλά παιδιά κάποιοι κατηγορούμενοι για βιασμό και όλα τα άλλα, προσωπικά τα έχω ακούσει και δεν είναι η πρώτη φορά που τα βλέπω εδώ. Αμέσως κάνω συνειρμούς με παλιοτερες εικόνες που έχω, για ότι έλεγε η κοπέλα στο βίντεο.Alien666 έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:49Στη Ρόδο αν θυμάμαι καλά είχαμε δολοφονία χωρίς να προλάβει να γίνει βιασμός.Χαοτικός έγραψε: 03 Ιαν 2020, 01:40 Ένα είναι το σκηνικό στη Ρόδο κι ένα άλλο πριν κάνα δυο χρόνια που αθωώθηκαν κάποιοι και τους έλεγαν τριγύρω καλά παιδιά. Είχε γίνει θέμα αυτό και συζητήθηκε. Τελευταία είχαμε και ένα τρίτο θέμα που είχε να κάνει με διάδοση φωτογραφιών και νομίζω μια αυτοκτονία.
Το θέμα είναι γιατί θες να βγάλεις την κοπέλα ότι λέει επιστημονικής φαντασίας πράγματα; Με άλλα λόγια γιατί σου βγαίνει να την ξεφτιλίσεις; Επειδή ας πούμε (λέω εγώ) βγαίνει και κάνει αυτό που γουστάρει στο ίντερνετ (όπου "γουστάρω" θα βάλεις χίλια δυο που κουβαλάμε στην ψυχή μας και η ψυχή μας μας σπρώχνει κάτι να κάνουμε)
Πως το βλέπεις εσύ; Ανάπτυξέ το λίγο.
Επίσης -κάτι πολύ σημαντικό- δεν έχω καμία πρόθεση να ξεφτιλίσω την Καλογεροπούλου. Διαφωνώ μαζί της σε πολλά (για την ακρίβεια συμφωνώ μόνο σε κάτι θέσεις της για τα ζώα) αλλά τη σέβομαι πολύ περισσότερο απ' όσους την βρίζουν στη σελίδα της.
Και μόνο που βγαίνει και τα λέει έτσι χύμα, μπράβο της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το πρόβλημα θα ήταν μικρότερο αν δεν υπήρχε έντονη τάση απόδοσης της κύριας ευθύνης στο άλλο φύλο. Αυτό δημιουργεί εκ των πραγμάτων μηχανιστικές αντιδράσεις και ισοπεδώσεις.
Το σίγουρο είναι ότι δεν σκέφτονται -και συνεπαγόμενα δεν αντιδρούν- όλοι οι άντρες και όλες οι γυναίκες με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και αν ζουν στην ίδια χώρα.
Το σίγουρο είναι ότι δεν σκέφτονται -και συνεπαγόμενα δεν αντιδρούν- όλοι οι άντρες και όλες οι γυναίκες με τον ίδιο τρόπο, ακόμη και αν ζουν στην ίδια χώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γι' αυτό και οι περισσότεροι βιασμοί δεν καταγγέλλονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 11:32 Το πρόβλημα θα ήταν μικρότερο αν δεν υπήρχε έντονη τάση απόδοσης της κύριας ευθύνης στο άλλο φύλο. Αυτό δημιουργεί εκ των πραγμάτων μηχανιστικές αντιδράσεις και ισοπεδώσεις.
Μάλιστα προκειμένου να το καλύψουν είναι δυνατό να κάνουν διάφορα εναντίον του θύματος για να κάμψουν τις αντιστάσεις.
Κάπου είχα διαβάσει (δεν το έχω σώσει και δεν θυμάμαι που), ότι αν για παράδειγμα ένα αντικείμενο ανασύρει μνήμες στο θύμα, μια κάλτσα π.χ., κάνουν διάφορα, όπως το θύμα να βλέπει μια κάλτσα πολλές φορές, εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, διάφορα τέτοια, ανατριχιαστικά.
Γαλη τι επαγγελεσαι; (αν επιτρεπεται…)ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2020, 11:32 Το πρόβλημα θα ήταν μικρότερο αν δεν υπήρχε έντονη τάση απόδοσης της κύριας ευθύνης στο άλλο φύλο. Αυτό δημιουργεί εκ των πραγμάτων μηχανιστικές αντιδράσεις και ισοπεδώσεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-
- 114 Απαντήσεις