Ναι, μαγκιά του, αλλά με αυτό που λέω μετατρέπεται το περιεχόμενο σε «ο καπιταλισμός δικαίωσε την προσπάθειά του να βγάλει χρήματα εκμεταλλευόμενος μια κατάσταση», που είναι διαφορετικό απ' αυτό που γράφεις για για αγώνες και δικαιώματα.Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 12:58Μαγκιά του. Το μήνυμά του πέρασε και έβγαλε φράγκα. 2-0 υπέρ του. Δες και τι λέω παραπάνω στον χουργιάτ.hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2020, 12:55Δεν βλέπω να έκανε κανέναν ιδιαίτερο αγώνα. Ήταν ένας μέτριος παίκτης που μάλλον προσπάθησε να αυτοπροβληθεί με την κίνησή του, η οποία γύρισε εναντίον του. Η ομάδα του δεν τον έδιωξε, μόνος του ζήτησε λύση του συμβολαίου του.Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 12:40 Συνειδητοποιείτε ότι ο καπιταλισμός δικαίωσε τον αγώνα του αθλητή για τα δικαιώματα των μαύρων, έτσι;
Ίσως βέβαια να είναι πιο ευχαριστημένος ως σελέμπριτι και να βγάζει περισσότερα λεφτά κι αυτό να ήταν που ήθελε.
Σίγουρα πάντως θα ήταν διαφορετικό το σκηνικό αν ήταν κορυφαίος παίκτης. Τέτοιου είδους κινήσεις από μέτριους παίκτες πάντα πρέπει να σε βάζουν σε υποψίες σχετικά με τα κίνητρά τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να πουμε εδω οτι ο "μετριος" καπερνικ ειχε το 2014 το μεγαλυτερο εγγυημενο συμβολαιο του NFL συμφωνα με το forbes
επισης επιπλεον ντορος δημιουργησε και μια δηλωση του τραμπ οτι οποιος κανει αυτο που εκανε ο καπερνικ κατα την ανακρουση του εθνικου υμνου θα πρεπει να απολυεται απο το NFL
επισης επιπλεον ντορος δημιουργησε και μια δηλωση του τραμπ οτι οποιος κανει αυτο που εκανε ο καπερνικ κατα την ανακρουση του εθνικου υμνου θα πρεπει να απολυεται απο το NFL
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Είναι επίσης πιθανό να θέλησε να κάνει τη διαμαρτυρία του γιατί το πίστευε πραγματικά (όχι για να τα κονομήσει) και αργότερα ο ιδιώτης να εκμεταλλεύτηκε αυτή τη κίνηση για να βγει κερδισμένος, τόσο αυτός, όσο και ο αθλητής.hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:06Ναι, μαγκιά του, αλλά με αυτό που λέω μετατρέπεται το περιεχόμενο σε «ο καπιταλισμός δικαίωσε την προσπάθειά του να βγάλει χρήματα εκμεταλλευόμενος μια κατάσταση», που είναι διαφορετικό απ' αυτό που γράφεις για για αγώνες και δικαιώματα.Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 12:58Μαγκιά του. Το μήνυμά του πέρασε και έβγαλε φράγκα. 2-0 υπέρ του. Δες και τι λέω παραπάνω στον χουργιάτ.hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2020, 12:55
Δεν βλέπω να έκανε κανέναν ιδιαίτερο αγώνα. Ήταν ένας μέτριος παίκτης που μάλλον προσπάθησε να αυτοπροβληθεί με την κίνησή του, η οποία γύρισε εναντίον του. Η ομάδα του δεν τον έδιωξε, μόνος του ζήτησε λύση του συμβολαίου του.
Ίσως βέβαια να είναι πιο ευχαριστημένος ως σελέμπριτι και να βγάζει περισσότερα λεφτά κι αυτό να ήταν που ήθελε.
Σίγουρα πάντως θα ήταν διαφορετικό το σκηνικό αν ήταν κορυφαίος παίκτης. Τέτοιου είδους κινήσεις από μέτριους παίκτες πάντα πρέπει να σε βάζουν σε υποψίες σχετικά με τα κίνητρά τους.
Αρα όλα έχουν να κάνουν με το κατά πόσο ήταν προσχεδιασμένη ως κερδοφόρα μια τέτοια κίνηση. Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Οι άλλοι δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του. Ρίσκαρε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Μαλακίες είναι τα παπούτσια, μου έστειλε 3 ζευγάρια το Αφεντικό, ένα για δικά μου και άλλα δύο για δώρα. Τα φόρεσα για ένα τρεξιματάκι και μου ξεπετσιαστηκε η φτέρνα. Ντράπηκα να τα κάνω δώρο τα άλλα, ακόμα στο ντουλάπι είναι.
οπως τα βλέπω εγω δεν μοιάζουν για παπούτσια τρεξίματος, πιο πολύ με casual sneakers μοιάζουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιαν 2020, 19:04 Μαλακίες είναι τα παπούτσια, μου έστειλε 3 ζευγάρια το Αφεντικό, ένα για δικά μου και άλλα δύο για δώρα. Τα φόρεσα για ένα τρεξιματάκι και μου ξεπετσιαστηκε η φτέρνα. Ντράπηκα να τα κάνω δώρο τα άλλα, ακόμα στο ντουλάπι είναι.
- hellegennes
Η ομάδα τον υποστήριξε. Αυτός ζήτησε λύση συμβολαίου. Εγώ λέω ότι η κίνηση ήταν προσχεδιασμένη είτε γιατί επιζητούσε προσοχή είτε γιατί προσέβλεπε σε κέρδος.Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 18:20 Είναι επίσης πιθανό να θέλησε να κάνει τη διαμαρτυρία του γιατί το πίστευε πραγματικά (όχι για να τα κονομήσει) και αργότερα ο ιδιώτης να εκμεταλλεύτηκε αυτή τη κίνηση για να βγει κερδισμένος, τόσο αυτός, όσο και ο αθλητής.
Αρα όλα έχουν να κάνουν με το κατά πόσο ήταν προσχεδιασμένη ως κερδοφόρα μια τέτοια κίνηση. Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Οι άλλοι δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του. Ρίσκαρε.
Ας πούμε, τελείως διαφορετικό ήταν για τον Race Imboden που το έκανε αυτό αμέσως αφού κέρδισε χρυσό μετάλλιο και έχοντας πλήρη επίγνωση ότι πολιτικές διαμαρτυρίες απαγορεύονται από τις ολυμπιακές επιτροπές, πράγμα για το οποίο φυσικά κέρδισε έναν ωραιότατο αποκλεισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 12:28 Το ότι οι κοινωνικοί "επαναστάτες" παίζουν σταθερά ως καπιταλιστικά σύμβολα που αποφέρουν τεράστια κέρδη, δεν αποτελεί πλέον στοιχείο έκπληξης.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Από τη στιγμή που δεν έχουμε στοιχεία για τα κίνητρά του, για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Οτι επιζητούσε τη προσοχή, είναι δεδομένο. Αν δεν επιζητούσε την προσοχή, δεν θα το έκανε.hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2020, 19:18Η ομάδα τον υποστήριξε. Αυτός ζήτησε λύση συμβολαίου. Εγώ λέω ότι η κίνηση ήταν προσχεδιασμένη είτε γιατί επιζητούσε προσοχή είτε γιατί προσέβλεπε σε κέρδος.Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 18:20 Είναι επίσης πιθανό να θέλησε να κάνει τη διαμαρτυρία του γιατί το πίστευε πραγματικά (όχι για να τα κονομήσει) και αργότερα ο ιδιώτης να εκμεταλλεύτηκε αυτή τη κίνηση για να βγει κερδισμένος, τόσο αυτός, όσο και ο αθλητής.
Ας πούμε, τελείως διαφορετικό ήταν για τον Race Imboden που το έκανε αυτό αμέσως αφού κέρδισε χρυσό μετάλλιο και έχοντας πλήρη επίγνωση ότι πολιτικές διαμαρτυρίες απαγορεύονται από τις ολυμπιακές επιτροπές, πράγμα για το οποίο φυσικά κέρδισε έναν ωραιότατο αποκλεισμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να που βρηκαμε κι εναν μαυρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 12:37 Σου διαφεύγει κάτι βασικό.
Οι αντιρατσιστές, αντιφά κλπ σε όλα τα πεδία της πολιτικής, καλλιτεχνικής και κοινωνικής ζωής, λευκοί είναι.
Για να το παω ενα βημα παραπερα, το χρημα που υπαρχει πισω απο καθε αντι..τετοιους, δεν εχει χρωμα.
Δεν θα την ελεγα και τοσο ελευθερη χωρα.
Ή μαλλον εξαρταται για ποια ελευθερια μιλας.
Αν μιλας γι αυτην του χρηματος, (ελευθερια κινησης κεφαλαιων, δευτερογενης αγορα παραγωγων, και τα συναφη),
τοτε ναι, μιλαμε για ελευθερη χωρα.
Δεν ξερω ομως κατα ποσο αυτο βοηθα ή συμφερει τον απλο κοσμο.
- hellegennes
Το ότι η Αμερική είναι ελεύθερη χώρα είναι ψιλοανέκδοτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εδω ειναι ολο το ζουμι.alekhine έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:51 επισης επιπλεον ντορος δημιουργησε και μια δηλωση του τραμπ οτι οποιος κανει αυτο που εκανε ο καπερνικ κατα την ανακρουση του εθνικου υμνου θα πρεπει να απολυεται απο το NFL
Ο,τι δικιο εχει, (αν εχει), το χανει απο τη στιγμη που γονατισε στην ανακρουση του εθνικου υμνου.
Γιατι ο εθνικος υμνος, (οποιασδηποτε χωρας), αντιπροσωπευει τον κοινο αγωνα ολων των πολιτων.
Ειναι αυτος που τους ενωνει σαν εθνος.
Βεβαια ο πλανηταρχης Τραμπ, το χοντρυνε πολυ, ζητωντας τιμωριες κλπ.
Αν δεν το νιωθεις απο μονος σου, να σταθεις σουζα στο ακουσμα του εθνικου υμνου,
τοτε κατι παει στραβα.
Ιδιως αν εισαι και προτυπο για τους νεαρους σε ηλικια ανθρωπους.
Ο Καπερνικ εχει δικιο για την αστυνομικη βια.
Ακραια περιπτωση η υποθεση του Ερικ Γκαρνερ, που ειναι γνωστη ως αι καντ μπριθ.
Πεντε χρονια μετα το τραγικο γεγονος, η αστυνομια της Ν.Υ. απελυσε τον αστυνομικο, που εκανε το κεφαλοκλειδωμα.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-49399302
Δικαιολογουν ομως τις ενεργειες του, γεγονοτα σαν αυτο του Γκαρνερ ?
Σε σημειο να δημιουργησει δικη του ιστοσελιδα και να πουλα μπλουζακια ?
https://www.shoepalace.com/search/?q=ka ... %22&per=14
Ακραια περιπτωση η υποθεση του Ερικ Γκαρνερ, που ειναι γνωστη ως αι καντ μπριθ.
Πεντε χρονια μετα το τραγικο γεγονος, η αστυνομια της Ν.Υ. απελυσε τον αστυνομικο, που εκανε το κεφαλοκλειδωμα.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-49399302
Δικαιολογουν ομως τις ενεργειες του, γεγονοτα σαν αυτο του Γκαρνερ ?
Σε σημειο να δημιουργησει δικη του ιστοσελιδα και να πουλα μπλουζακια ?
https://www.shoepalace.com/search/?q=ka ... %22&per=14
Μιλάω για καθε είδους ελευθερία εκτός από το να κάνεις έκνομες ενέργειες.Πάολο έγραψε: 03 Ιαν 2020, 07:47Δεν θα την ελεγα και τοσο ελευθερη χωρα.
Ή μαλλον εξαρταται για ποια ελευθερια μιλας.
Αν μιλας γι αυτην του χρηματος, (ελευθερια κινησης κεφαλαιων, δευτερογενης αγορα παραγωγων, και τα συναφη),
τοτε ναι, μιλαμε για ελευθερη χωρα.
Δεν ξερω ομως κατα ποσο αυτο βοηθα ή συμφερει τον απλο κοσμο.
Να εκφραστεις όπως θέλεις, να υποστηριξεις ότι πιστεύεις, να κριτικάρεις ότι θέλεις, να προσπαθήσεις να κερδισεις χρήματα, να πολιτεθτείς, να απέχεις, τα πάντα όλα.
Δεν είναι ένας ο μαύρος ακτιβιστής, χιλιάδες είναι. Και μεταξύ αυτών και διάσημοι σε όλα τα εργασιακά πεδία, που δεν χάνουν ευκαιρία να αναφερθούν στις "διακρίσεις" λόγω χρώματος, θρησκείας κλπ καταλήγοντας πολλές φορές σε υπερβολή και γελοιότητες.Πάολο έγραψε: 03 Ιαν 2020, 07:41Να που βρηκαμε κι εναν μαυρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 12:37 Σου διαφεύγει κάτι βασικό.
Οι αντιρατσιστές, αντιφά κλπ σε όλα τα πεδία της πολιτικής, καλλιτεχνικής και κοινωνικής ζωής, λευκοί είναι.
Για να το παω ενα βημα παραπερα, το χρημα που υπαρχει πισω απο καθε αντι..τετοιους, δεν εχει χρωμα.
Και ακριβώς αυτή η υπερβολή είναι που προκαλεί πλέον τη μεγαλύτερη αντίδραση που οδηγεί σε απαξίωση αυτών των κινημάτων.
Οι περισσότεροι φόλοουερς υποστηρίζουν λόγω τρεντίλας και όχι λόγω πεποίθησης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kostbill
-