Και στο Αγιο Ορος οι γυναικες απαγορευονται. Δεν βλεπω να σε εκνευριζει αυτο ομως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: "να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ίσως να 'χει να κάνει με το οτι κανείς δεν πρόκειται να λιθοβολήσει μια γυναίκα επειδή παραβιάζει αυτόν τον κανόνα, αντίθετα με τη χιτζάμπ.Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:32Και στο Αγιο Ορος οι γυναικες απαγορευονται. Δεν βλεπω να σε εκνευριζει αυτο ομως
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Feindflug, θέλω την επαγγελματική σου γνώμη εδώ, τι λες; φλάντζα;Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:47 Η Αφροδιτη Μανου δεν εχει προβλημα με το γεγονος οτι καθε χρονο ερχονται εκατομμυρια τουριστες φανταζομαι
Α και happy new gear!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλή Χρονιά σύντροφε!Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:34Ίσως να 'χει να κάνει με το οτι κανείς δεν πρόκειται να λιθοβολήσει μια γυναίκα επειδή παραβιάζει αυτόν τον κανόνα, αντίθετα με τη χιτζάμπ.Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:32Και στο Αγιο Ορος οι γυναικες απαγορευονται. Δεν βλεπω να σε εκνευριζει αυτο ομως
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Κάθε κοινωνία είναι πολυσυλλεκτική και πρέπει να είναι. Υπάρχουν μουσουλμάνοι και χριστιανοί,foscilis έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:15 Λες ότι αν τους έπαιρνε τους παπάδες θα έκαναν τα ίδια.
Συμφωνώ ότι δεν τους παιρνει και καλώς δεν τους παίρνει.
Για ποιο λόγο να ανεχτούμε τους μουσουλμάνους παπαδες; Αν το κάνει μουσουλμάνος είναι λιγότερο μαύρη θεοκρατία του κώλου και "μαγκιά του";
Πριτς. Θα γίνει άνθρωπος ή θα πάρει πούλο πίσω στο μπουργκανισταν να κάνει ο,τι θέλει να είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Και φυσικά δεν ισχύει ότι σαν άθεοι είμαστε ουδέτεροι. Πρώτον δεν είναι όλοι οι θρησκευόμενοι ίδιοι, φυσικά και έχει σημασία αν πιστεύει ότι θα πας στην κόλαση vs να πιστεύει ότι πρέπει να σε κάψει ζωντανό και δεύτερον δεν πρόκειται για zero sum game απέναντι σε χριστιανισμό και ισλάμ, ίσα ίσα ο ισλαμιστής θεωρεί περισσότερο εχθρό του εσένα παρά τον χριστιανό.
Οπότε το ερώτημα μου αν έχεις καταλάβει γιατί υπερασπιζεσαι -και μάλιστα με παιδαριωδη λογικά και πράγματολογικα σφάλματα που δεν στεκουν σε σοβαρή αναλυση- μια κατάμαυρη φασιστική θεοκρατική ιδεολογία που εξαπλώνεται με λεφτά ζαπλουτων μοναρχων (!).
Για πες τώρα.
δεξιοί και αριστεροί,ολυμπιακοί και πανθηναικοί. Δε μπορεί κανείς να το εμποδίσει εκτός και αν
καταφύγει σε ολοκληρωτικές λογικές.Η απαγόρευση της πολυσυλλεκτικότητας δίκην προθέσεων
και εδω βλέπω ότι δικάζεις προθέσεις και όχι συμπεριφορές(συμφωνώ απόλυτα με τον ένοπλο
σοσιαλμπαχαλάκη σε αυτό) είναι η βάση των θεοκρατικών καθεστώτων. Καταδικάζεις τα θεοκρατικά
καθεστώτα αλλά θες να διαχωρίζεις τις θρησκείες σε "αποδεκτές" και "μη αποδεκτές".
Τώρα αφού φαντάζομαι θέλεις να μιλήσουμε πιο πρακτικά, η παρουσία πολλών θρησκειών και δογμάτων
στη χώρα δημιουργεί εντάσεις. Ναι και λοιπόν? Η σύγκρουση αυτή με ωφελεί σαν άθεο γιατί καμία
θρησκεία δεν παίρνει το πάνω χέρι, επιλέγουν το κοσμικό μοντέλο σαν σημείο ισορροπίας και έτσι
επωφελούμαι σαν άθεος.
Μα θα μου πεις ότι πρόκειται να γίνουμε σαν το Λίβανο. Όπως γράφει πολύ σωστά ο Αινείαν η ύπαρξη
ισχυρής κρατικής εξουσίας είναι αυτή που αποτρέπει τον πόλεμο και η ανύπαρξία της αντίστοιχα τον
επιτρέπει. Αν το κράτος μας γίνει μπάχαλο κάποια στιγμή θα ξεσπάσει πόλεμος που τα ιδεολογικά του κίνητρα
έχουν ελάχιστη σημασία. Εξάλλου το 40 που οι περισσότεροι Έλληνες ήταν χριστιανοί έγινε πόλεμος
μεταξύ Ελλήνων.
Τελειώνοντας, να αναφερθώ στο επιχείρημα της Κόλασης που το παρουσιάζεις σαν να είναι κάτι το
αθώο. Η επίκληση της Κόλασης λειτουργεί εκφοβιστικά και σε περιπτώσεις του παρελθόντος λειτούργησε
και εκφοβιστικά. Μην κάνεις αυτό γιατί είναι του Διαβόλου, διώξτε τη μοιχαλίδα γιατί θα μας στείλει όλους
στη Κόλαση, Και το Ισλάμ, από τη μεριά του σε αυτή τη λογική στηρίζει τη καταπίεσή του.
-
the comet the course the tail
είδα λίγο το twitter της. old school χριστιανοεθνικοσοσιαλιστική αριστερά. λίγο πασοκ 80s, λίγο βελουχιώτης, λίγο σταλιν, λίγο ορθοδοξία. τρικυμία εν κρανίω. 
Θα κάνεις αναφορά;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η κοπελιά σου λέει ότι γουστάρει να φοράει τη μαντήλα και για αυτό τη φοράει.Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:18Εντόπισέ μου τη λογική στις παρακάτω δηλώσεις.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:56Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και να προτείνει ότι θέλει απλώς τηAlien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:46 Ανάμεσα στον πατριωτισμό και στον διεθνισμό, υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται "κοινή λογική".
Ε, η κυρία που έκανε τη δήλωση, διαθέτει από αυτό. Ολοι οι υπόλοιποι τη βρίσκουμε μπερδεμένη γιατί δεν μπορούμε να την εντάξουμε στις σύγχρονες ιδεολογίες.
κοινή λογική και την υπέρβαση των ιδεολογιών την επικαλούνται συνήθως κάτι
κόμματα σαν το Ποτάμι ή την Ένωση Κεντρώων που είναι σαν την κόκα κόλα.
Αρχηγοκεντρικά τηλεκόμματα που πάνε με όλους και με όλα δηλαδή.
Σαφώς πιο λογικό είναι αυτό που είπε η κυρία καλλιτέχνης
εθνικοσασιαλιστικηαριστερα
γκαααααααααααααααααααααααααααααπ μπρε
της αριστερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γκαααααααααααααααααααααααααααααπ μπρε
της αριστερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Η Μαρία ήταν η πιο συγκλονιστική φωνή της γενιάς της, γεμάτη τρυφερότητα και πάθος Η Τζούνο ακουει τραβεστί.
Και η Μάνου είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Από μικρή. Όταν μικρό παιδάκι άκουσα τραγούδι της πρώτη φορά, υποθέτω φάση Πολυτεχνείο, είπα στους γονείς μου "αυτή τραγουδάει σαν άντρας". Μικρή ήμουν, δεν ήξερα πώς να το περιγράψω.Beria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:55Η Μαρία ήταν η πιο συγκλονιστική φωνή της γενιάς της, γεμάτη τρυφερότητα και πάθος Η Τζούνο ακουει τραβεστί.
Και η Μάνου είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Στρακαστρουκας
Πως να την λιθοβολησει αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πατησει ποδι εκει περα. Βασικα τι σας μιλω. Στα αρχιδια σας για της μουσουλμανες γυναικες. Αυτο που σας ενδιαφερει ειναι να βριζεται τους μουσουλμανουςKauldron έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:34Ίσως να 'χει να κάνει με το οτι κανείς δεν πρόκειται να λιθοβολήσει μια γυναίκα επειδή παραβιάζει αυτόν τον κανόνα, αντίθετα με τη χιτζάμπ.Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:32Και στο Αγιο Ορος οι γυναικες απαγορευονται. Δεν βλεπω να σε εκνευριζει αυτο ομως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μήπως δεν μας ενδιαφέρει να πάμε στο άγιο όρος;Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 22:03Πως να την λιθοβολησει αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πατησει ποδι εκει περα. Βασικα τι σας μιλω. Στα αρχιδια σας για της μουσουλμανες γυναικες. Αυτο που σας ενδιαφερει ειναι να βριζεται τους μουσουλμανουςKauldron έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:34Ίσως να 'χει να κάνει με το οτι κανείς δεν πρόκειται να λιθοβολήσει μια γυναίκα επειδή παραβιάζει αυτόν τον κανόνα, αντίθετα με τη χιτζάμπ.Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 21:32
Και στο Αγιο Ορος οι γυναικες απαγορευονται. Δεν βλεπω να σε εκνευριζει αυτο ομως
Ενώ η συνύπαρξη με τους απιστους στις πόλεις μας είναι ανυπόφορη. Σύντομα και στην επαρχία.
-
Στρακαστρουκας
Να τους φας στην μαπα αφου θελετε η δυση να κανει αιωνιους πολεμους στον μουσουλμανικο κοσμο για χαρη του ΙσραηλJuno έγραψε: 02 Ιαν 2020, 22:09
Μήπως δεν μας ενδιαφέρει να πάμε στο άγιο όρος;![]()
Ενώ η συνύπαρξη με τους απιστους στις πόλεις μας είναι ανυπόφορη. Σύντομα και στην επαρχία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-