Ποια θεωρείς ότι είναι η μεγαλύτερη αιτία της εγκληματικότητας;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:06Φίλε δε λύνονται έτσι τα κοινωνικά προβλήματαΟρέστης 35 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:02 Συμφωνουν οι νεοδημοκρατες να απελασουμε ολους τους ξενους συμπεριλαμβανομενων οσων εχουν γεννηθει εδω;
1ον τα περισσότερα εγκλήματα είναι ταξικά
2ον το πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια την κοινωνία, πάντα θα γεννάει εγκληματίες, οι εγκληματίες είναι κομμάτι της κοινωνίας όχι ξένοι
επίσης υπάρχουν ανθρώπινα δικαιωματα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η μικροαστική ιδεολογίαAlien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:17Ποια θεωρείς ότι είναι η μεγαλύτερη αιτία της εγκληματικότητας;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:06Φίλε δε λύνονται έτσι τα κοινωνικά προβλήματαΟρέστης 35 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:02 Συμφωνουν οι νεοδημοκρατες να απελασουμε ολους τους ξενους συμπεριλαμβανομενων οσων εχουν γεννηθει εδω;
2ον το πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια την κοινωνία, πάντα θα γεννάει εγκληματίες, οι εγκληματίες είναι κομμάτι της κοινωνίας όχι ξένοι
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ποια είναι αυτή και ποιος πολιτικός χωρος την εκφράζειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:18Η μικροαστική ιδεολογίαAlien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:17Ποια θεωρείς ότι είναι η μεγαλύτερη αιτία της εγκληματικότητας;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:06
Φίλε δε λύνονται έτσι τα κοινωνικά προβλήματα
Τον ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξαν οι πρώην ΠΑΣΟΚ μικροαστοί οι οποίοι ήθελαν να αποφύγουν τα μνημόνια
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η "πατριωτική" Αριστερά είναι ένα κόλπο που εφηύραν διάφοροι τύποι σαν το Καραμπελία
προκειμένου να κάνουν τη κωλοτούμπα τους πιο εύκολα. Μεταγραφή στη Δεξιά ήθελαν
οι άνθρωποι έπρεπε να τη δικαιολογήσουν κάπως.
σταλινικοι ηταν μαοικοι ηταν χοτζικοι ηταν περιβολι ηταν ολοκληρο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Η πραγματική αριστερά ήταν πάντοτε πατριωτικήΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:30 Η "πατριωτική" Αριστερά είναι ένα κόλπο που εφηύραν διάφοροι τύποι σαν το Καραμπελία
Από την εποχή του ΕΑΜ ΕΛΑΣ έως την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Μαγκιά τους. Όπως το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών στηρίζει τις ιεραποστολές της Ορθόδοξης
Εκκλησίας, έτσι κάνουν και αυτοί. Τώρα αν είναι περισότερο ή λιγότερο οπισθοδρομικοί οι "δικοί
μας" ή οι "δικοί τους" δε με νοιάζει, ανταγωνισμός μεταξυ θρησκειών με ευνοεί ως άθεο.Εξάλλου
και οι χριστιανοί παπάδες το παίζουν ανεκτικοί επειδή δε τους παίρνει. Ας τους έπαιρνε και θα
σου έλεγα εγω τι πάτερ Αντώνιους και Κιβωτούς της Κόσμους θα έβλεπες. Χωροφύλακες να
μετρούν φούστες θα έβλεπες.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η πραγματική Αριστερά ΔΕΝ είναι πατριωτική. Το έθνος είναι ιστορικόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:32Η πραγματική αριστερά ήταν πάντοτε πατριωτικήΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:30 Η "πατριωτική" Αριστερά είναι ένα κόλπο που εφηύραν διάφοροι τύποι σαν το Καραμπελία
κατασκεύασμα έλεγε ο Μάρξ. Σωστά ή λανθασμένα η μαρξιστική ιδεολογία
υποστηρίζει το διεθνισμό, τιν να κάνουμε τώρα. Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ήταν ένα μέτωπο
που προσπαθούσε θεωρητικά τουλάχιστον να προσεταιριστεί μη αριστερό κόσμο.
Δε δήλωσε ποτέ μαρξιστικό. Το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα κόμμα που προέκυψε από το
πάλαι ποτέ Κέντρο και υιοθέτησε αριστερά συνθήματα,τώρα βέβαια είναι ένα
θέμα και τι εφάρμοσε εν τέλει καθώς μιλάμε για κυβενρητικό κόμμα οπότε
μπαίνει και ο παράγοντας "πράξη" στην εξίσωση.
Αλλο πράγμα ο εθνικισμός και άλλο ο πατριωτισμόςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:38Η πραγματική Αριστερά ΔΕΝ είναι πατριωτική. Το έθνος είναι ιστορικόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:32Η πραγματική αριστερά ήταν πάντοτε πατριωτικήΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:30 Η "πατριωτική" Αριστερά είναι ένα κόλπο που εφηύραν διάφοροι τύποι σαν το Καραμπελία
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Ιαν 2020, 19:48O αριθμός τους ως μετανάστες στην χώρα/πολη όπου βρίσκονται, όχι ο πληθυσμός της πατρίδας τους.foscilis έγραψε: 02 Ιαν 2020, 18:56Οι πιο πολυπληθείς μουσουλμανικές χώρες (Ινδονησία, Μαλαισία) είναι σαφώς πιο δυτικότροπες από κάτι Πακιστάν και τέτοια. Η Μαλαισία είναι πρακτικά στα ίδια ακριβώς επίπεδα με την Ελλάδα, με το ισλάμ να παίζει τον ρόλο της ορθοδοξίας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Ιαν 2020, 18:14 Οι λογοι έχουν να κάνουν με τον αριθμό τους και με την σύγχρονη διαδικτυωμένη πραγματικότητα. Η αφομοίωση τελείωσε πριν μερικές δεκαετίες το αργότερο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αφομοίωση στον σύγχρονο κόσμο.
Επίσης αν ίσχυε αυτό που λες δε θα αφομοιώνονταν κανένας πουθενά, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ο Πολωνός ξερωγω στην Αγγλία να εκαταλείπει τη γλώσσα του ενώ ο Μπαγκλαντεσιανός όχι.
Η πραγματικότητα είναι ότι η προβληματική εκδοχή του ισλάμ έχει ατελείωτα πετροδόλλαρα από πίσω της και είναι κάτι καινούριο που επεκτείνεται (ακόμα και σε δυτικούς), όχι κάτι πατρογονικό που διατηρείται.
Τι νόμιζες μόνο εσείς οι μαλάκες θα στρεφόσασταν ενάντια στις φιλελεύθερες αξίες; Αυτά τα λένε κι άλλοι που την έχουν πιο μεγάλη φίλος.
Ένας μετανάστης, ή ξερω γω μια οικογένεια που θα μεταναστεύσει σε μία νέα χώρα όπου υπάρχει ήδη μια μεγάλη κοινότητα μεταναστών από την δική του περιοχή προέλευσης και που η τεχνολογία του επιτρέπει να έχει καθημερινή επαφή με την πατρίδα του και την κουλτούρα της, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να «ενσωματωθεί» σε οτιδήποτε.
Ούτε ο Πολωνός στην Αγγλία δεν εγκαταλείπει την γλώσσα του ούτε τίποτα, πόσο μάλλον κάποιος που έχει εντελώς διαφορετική και ξένη κουλτούρα (+θρησκεία). Αυτά γίνονταν κάποτε σε κάποιον μεγάλο ή μικρό βαθμό, ανάλογα με τις συνθήκες, την απόσταση, την αποκοπή κτλ.
Αυτά με τα πετροδόλαρα ισχύουν, αλλά παίζουν πάνω στο υπόλοιπο σκηνικό.
Ποιοι είμαστε «εμείς οι μαλάκες», ω φιλελεύθερε Τάλω;
καλα λεω για το αραβικον χρυσιον
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το εθνικό ζήτημα - Ιωσήφ ΣτάλινΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:38Η πραγματική Αριστερά ΔΕΝ είναι πατριωτική. Το έθνος είναι ιστορικόΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:32Η πραγματική αριστερά ήταν πάντοτε πατριωτικήΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:30 Η "πατριωτική" Αριστερά είναι ένα κόλπο που εφηύραν διάφοροι τύποι σαν το Καραμπελία
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Γιατί; Πώς τεκμηριώνεται αυτό;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:18Η μικροαστική ιδεολογίαAlien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:17Ποια θεωρείς ότι είναι η μεγαλύτερη αιτία της εγκληματικότητας;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:06
Φίλε δε λύνονται έτσι τα κοινωνικά προβλήματα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 02 Ιαν 2020, 20:33Μαγκιά τους. Όπως το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών στηρίζει τις ιεραποστολές της Ορθόδοξης
Εκκλησίας, έτσι κάνουν και αυτοί. Τώρα αν είναι περισότερο ή λιγότερο οπισθοδρομικοί οι "δικοί
μας" ή οι "δικοί τους" δε με νοιάζει, ανταγωνισμός μεταξυ θρησκειών με ευνοεί ως άθεο.Εξάλλου
και οι χριστιανοί παπάδες το παίζουν ανεκτικοί επειδή δε τους παίρνει. Ας τους έπαιρνε και θα
σου έλεγα εγω τι πάτερ Αντώνιους και Κιβωτούς της Κόσμους θα έβλεπες. Χωροφύλακες να
μετρούν φούστες θα έβλεπες.
Γιατί έχεις πρόβλημα με όσους δε θέλουν να τον παίρνει ούτε τον Σαούντ κανείς δεν κατάλαβε.
Ή μάλλον εσύ δεν κατάλαβες.
Ανάμεσα στον πατριωτισμό και στον διεθνισμό, υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται "κοινή λογική".
Ε, η κυρία που έκανε τη δήλωση, διαθέτει από αυτό. Ολοι οι υπόλοιποι τη βρίσκουμε μπερδεμένη γιατί δεν μπορούμε να την εντάξουμε στις σύγχρονες ιδεολογίες.
Ε, η κυρία που έκανε τη δήλωση, διαθέτει από αυτό. Ολοι οι υπόλοιποι τη βρίσκουμε μπερδεμένη γιατί δεν μπορούμε να την εντάξουμε στις σύγχρονες ιδεολογίες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Η Αφροδιτη Μανου δεν εχει προβλημα με το γεγονος οτι καθε χρονο ερχονται εκατομμυρια τουριστες φανταζομαι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-