nowhere έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:38αντικειμενικά το δικό σου μοιαζει πιο πολύ με παραλήρημαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:21 Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
Δε λέω. Πολύ ζόρικη πρόταση, δε λέω όχι στα ριζοσπαστικά εγώ. Αλλά εδώ που τα λέμε, είναι ολίγον καφρίλα, άρα ας ανεχτουμε την ύπαρξη των οποίων συντηρητικων, και το δικαίωμα τους σε ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Απλά τις θρησκοληψιες τους και τους κοινωνικούς κανόνες που θέλουν να μας επιβάλουν, τους γράφουμε στα @@ μας.
Επίσης όπως έχω ξαναπεί, πως οι ακροδεξιοί υπερασπιζονται το φιλελεύθερο χαρακτήρα της δυσης, ενάντια στους συντηρητικός μουσουλμάνους, εκείνον δηλαδή που οι ακροδεξιοί πριν το μεταναστευτικο αποκαλούσαν παρακμή της δύσης, είναι για ζουρλομανδύα. Η καλύτερα, λαικιστικη ψηφοθηρια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
revegion enos atomou
Re: "να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Υπάρχει νομίζω μια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην κατάσταση των γυναικών στις ισλαμικές κοινωνίες της Μέσης Ανατολής και στην κατάσταση των γυναικών ακόμα και στα πιο ακραία όνειρα των συντηρητικών της Δύσης όπως και στο τι θεωρεί ο καθένας "ιδανική γυναίκα" σαν πολιτικό του στόχο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:21 Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Άρα εφόσον όλοι οι μουσουλμάνοι είναι συντηρητικοί άρα δεν πρέπει να δεχτούμε κανέναν, τότε πρέπει να εξορίζονται η να χάνουν πολιτικά δικαιώματα, και οι συντηρητικοί χριστιανοί, που είναι κατά του φεμινισμού, υπέρ της καταπίεσης των γυναικών, και όσοι Αντρες είναι αυταρχικοι, καταπιέζουν την γυναίκα τους, κάνουν σεξουαλικη παρενοχληση, βιάζουν, κλπ. Είπα, δεν είμαι εντελώς ενάντια στην ίδεα, αλλά πηγαίνουμε σε σταλινικες λογικές, και σε μια νέα καταπίεση με βάση φιλελεύθερες αρχές. Είμαι υπέρ του κάθε άνθρωπος να έχει τα βασικά να ζήσει, και οι οποία συντηρητικές οπισθοδρομικες ιδέες να μπαίνουν στην άκρη μέσα από αγώνες και κοινωνική πρόοδο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:38Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Εναντιωνόμαστε σε κάθε είδους καταπίεση. Στον 21 αιώνα ζούμε. Εσύ από ποιόν αιώνα κατρακύλησες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:21 Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
Δε λέω. Πολύ ζόρικη πρόταση, δε λέω όχι στα ριζοσπαστικά εγώ. Αλλά εδώ που τα λέμε, είναι ολίγον καφρίλα, άρα ας ανεχτουμε την ύπαρξη των οποίων συντηρητικων, και το δικαίωμα τους σε ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Απλά τις θρησκοληψιες τους και τους κοινωνικούς κανόνες που θέλουν να μας επιβάλουν, τους γράφουμε στα @@ μας.
Επίσης όπως έχω ξαναπεί, πως οι ακροδεξιοί υπερασπιζονται το φιλελεύθερο χαρακτήρα της δυσης, ενάντια στους συντηρητικός μουσουλμάνους, εκείνον δηλαδή που οι ακροδεξιοί πριν το μεταναστευτικο αποκαλούσαν παρακμή της δύσης, είναι για ζουρλομανδύα. Η καλύτερα, λαικιστικη ψηφοθηρια.
Τράβα να δεις τι γίνεται σε χωριά της Αγγλίας που ερημώνουν από ανθρώπους και ζωή. Χωρίς παμπ. Χωρίς ουίσκυ σόδα. Μας ζητάς στα αλήθεια να ανεχτούμε την απουσία της γυναίκας από τον κόσμο; Τελικά είσαι αναρχικός;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προσωπικά στηρίζω Στάλιν !!!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 17:09Άρα εφόσον όλοι οι μουσουλμάνοι είναι συντηρητικοί άρα δεν πρέπει να δεχτούμε κανέναν, τότε πρέπει να εξορίζονται η να χάνουν πολιτικά δικαιώματα, και οι συντηρητικοί χριστιανοί, που είναι κατά του φεμινισμού, υπέρ της καταπίεσης των γυναικών, και όσοι Αντρες είναι αυταρχικοι, καταπιέζουν την γυναίκα τους, κάνουν σεξουαλικη παρενοχληση, βιάζουν, κλπ. Είπα, δεν είμαι εντελώς ενάντια στην ίδεα, αλλά πηγαίνουμε σε σταλινικες λογικές, και σε μια νέα καταπίεση με βάση φιλελεύθερες αρχές. Είμαι υπέρ του κάθε άνθρωπος να έχει τα βασικά να ζήσει, και οι οποία συντηρητικές οπισθοδρομικες ιδέες να μπαίνουν στην άκρη μέσα από αγώνες και κοινωνική πρόοδο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:38Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Εναντιωνόμαστε σε κάθε είδους καταπίεση. Στον 21 αιώνα ζούμε. Εσύ από ποιόν αιώνα κατρακύλησες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:21 Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
Τράβα να δεις τι γίνεται σε χωριά της Αγγλίας που ερημώνουν από ανθρώπους και ζωή. Χωρίς παμπ. Χωρίς ουίσκυ σόδα. Μας ζητάς στα αλήθεια να ανεχτούμε την απουσία της γυναίκας από τον κόσμο; Τελικά είσαι αναρχικός;
Δε νομίζω ότι λέει κάποιος πως όλοι οι μουσουλμάνοι είναι συντηρητικοί ή δεν πρέπει να δεχτούμε κανέναν. (αυτά τα λες μόνο εσύ σαν αχυράνθρωπους)Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 17:09
Άρα εφόσον όλοι οι μουσουλμάνοι είναι συντηρητικοί άρα δεν πρέπει να δεχτούμε κανέναν
Ας πούμε πολύ λίγοι έχουν πρόβλημα να δεχτούμε γυναίκες (ή και άντρες) που τους κυνηγάνε τα θεοκρατικά καθεστώτα τους επειδή εξέφρασαν φιλελεύθερες/κοσμικές απόψεις.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ναι εντάξει. Ο μουσουλμάνος συντηρητικός την δέρνει κάθε μέρα, ενώ ο χριστιανός μισογυνης τις μονες. Σοβαρό επιχείρημα. Δεν λέω πως η κατάσταση είναι η ίδια παντού επειδή παντού υπάρχει πατριαρχια και τέτοιες μαλακιες, αλλά να αποκλείονται εκ των προτέρων άνθρωποι επειδή είναι θρησκευομενοι, η από χωριό που πήγαν στην πόλη, η γενικά από πιο καθυστερημένο συντηρητικό περιβάλλον όπως οι Έλληνες που πήγαν στις ηπα, βρωμάει σταλινισμο. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζουν, μετά οι συμπεριφορές τους κρίνονται από τους νόμους, και από την κοινωνία.foscilis έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:45Υπάρχει νομίζω μια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην κατάσταση των γυναικών στις ισλαμικές κοινωνίες της Μέσης Ανατολής και στην κατάσταση των γυναικών ακόμα και στα πιο ακραία όνειρα των συντηρητικών της Δύσης όπως και στο τι θεωρεί ο καθένας "ιδανική γυναίκα" σαν πολιτικό του στόχο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:21 Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
ότιναναι.βρες μια περίπτωση λιθοβολισμού γυναίκας από όχλοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 17:15 Ναι εντάξει. Ο μουσουλμάνος συντηρητικός την δέρνει κάθε μέρα, ενώ ο χριστιανός μισογυνης τις μονες. Σοβαρό επιχείρημα. Δεν λέω πως η κατάσταση είναι η ίδια παντού επειδή παντού υπάρχει πατριαρχια και τέτοιες μαλακιες, αλλά να αποκλείονται εκ των προτέρων άνθρωποι επειδή είναι θρησκευομενοι, η από χωριό που πήγαν στην πόλη, η γενικά από πιο καθυστερημένο συντηρητικό περιβάλλον όπως οι Έλληνες που πήγαν στις ηπα, βρωμάει σταλινισμο. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζουν, μετά οι συμπεριφορές τους κρίνονται από τους νόμους, και από την κοινωνία.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φίλε. Δεν είναι η ελληνική κοινωνία όπως τη φαντάζεσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 17:15Ναι εντάξει. Ο μουσουλμάνος συντηρητικός την δέρνει κάθε μέρα, ενώ ο χριστιανός μισογυνης τις μονες. Σοβαρό επιχείρημα. Δεν λέω πως η κατάσταση είναι η ίδια παντού επειδή παντού υπάρχει πατριαρχια και τέτοιες μαλακιες, αλλά να αποκλείονται εκ των προτέρων άνθρωποι επειδή είναι θρησκευομενοι, η από χωριό που πήγαν στην πόλη, η γενικά από πιο καθυστερημένο συντηρητικό περιβάλλον όπως οι Έλληνες που πήγαν στις ηπα, βρωμάει σταλινισμο. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζουν, μετά οι συμπεριφορές τους κρίνονται από τους νόμους, και από την κοινωνία.foscilis έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:45Υπάρχει νομίζω μια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην κατάσταση των γυναικών στις ισλαμικές κοινωνίες της Μέσης Ανατολής και στην κατάσταση των γυναικών ακόμα και στα πιο ακραία όνειρα των συντηρητικών της Δύσης όπως και στο τι θεωρεί ο καθένας "ιδανική γυναίκα" σαν πολιτικό του στόχο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:21 Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
δεν φτασαμε αλλα οι σοσιαλφασιστες παντα ψάχνανε να βρουν οχτροaspergillus έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:44Φτάσαμε στο σημείο όπου φασίστες, χρυσαυγίτες και απόγονοι του Μαγγανά να υποστηρίζουν τέτοιου είδους δηλώσεις.run έγραψε: 02 Ιαν 2020, 14:30 Βυζάκια έξω, κορίτσια!Μην αφήσετε να σάς εξορίσουν απ' τη χαρά! pic.twitter.com/WTgJ4IoYg4
τωρα αν λες μαλαγα εμενα φασιστα χρυσαυγιτη απογονο του μαγγανα
στα μουτρασ ρε σοσιαλφασιστα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όντως. Με τόσες δεκαετίες μετανάστευσης, καμία. Όπως και κάνεις νόμος δεν έχει περάσει σε δυτική χώρα για ανάλογο. Τώρα ο κάθε συντηρητικός θρησκοληπτος η μη μαλακας μπορεί να φαντασιωνεται ότι θέλει, και να μισεί τους γκει, τις γυναίκες, όσο θέλει, και να ονειρεύεται λογοκρισίες, και αυταρχικα συστήματα. Δουλειά της κοινωνίας είναι να τους έχει απομονωμένοθς, και όταν υπάρχει αδίκημα, να τιμωρείται ανάλογα.nowhere έγραψε: 02 Ιαν 2020, 17:19ότιναναι.βρες μια περίπτωση λιθοβολισμού γυναίκας από όχλοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 17:15 Ναι εντάξει. Ο μουσουλμάνος συντηρητικός την δέρνει κάθε μέρα, ενώ ο χριστιανός μισογυνης τις μονες. Σοβαρό επιχείρημα. Δεν λέω πως η κατάσταση είναι η ίδια παντού επειδή παντού υπάρχει πατριαρχια και τέτοιες μαλακιες, αλλά να αποκλείονται εκ των προτέρων άνθρωποι επειδή είναι θρησκευομενοι, η από χωριό που πήγαν στην πόλη, η γενικά από πιο καθυστερημένο συντηρητικό περιβάλλον όπως οι Έλληνες που πήγαν στις ηπα, βρωμάει σταλινισμο. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζουν, μετά οι συμπεριφορές τους κρίνονται από τους νόμους, και από την κοινωνία.
- Eθνικοκοινωνιστης
λουμπενιαρες ξενερωτες που ψαχνουν χορηγο και που του εχουν προ πολλου χτυπησουν τον τοιχο με τον κωλο να σηκωνει νεφος γιολαντιαρες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος δλδBeria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:02 Η Αφροδίτη είναι της τάσης Καραμπελιά
Πατριδολατρεία, αντιισλαμισμός, αριστερά, φεμινισμός
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
απ την ωρα που μια κοινωνια δεν αντιδρα στον μεσαιωνα που της φερνουν αριστερα κκε νεοφιλελεφτεροι
με τις μαζες εκ ασιας και αφρικης μωαμεθανών που δεν ανεχονται τιποτα δεν δεχονται δικαιώματα γυναικων παιδιων ομοφυλοφιλων κτλ
και από την άλλη σκουζνι τα παπαγαλάκια της νεας ταξης για ισλαμοφοβια
με τις μαζες εκ ασιας και αφρικης μωαμεθανών που δεν ανεχονται τιποτα δεν δεχονται δικαιώματα γυναικων παιδιων ομοφυλοφιλων κτλ
και από την άλλη σκουζνι τα παπαγαλάκια της νεας ταξης για ισλαμοφοβια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απέραντο φρενοκομείο. Παντού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 02 Ιαν 2020, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-