!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "να μου λειπει αυτη η πολυπολιτισμικοτητα" αφρ. μανου
Πέρα από τη πλάκα, το γεγονός ότι μια κυρία δεν ασπάζεται στο 100% τα σύγχρονα ιδεολογικά πακέτα όπως σερβίρονται, δεν την καθιστά ούτε παλαβή, αλλά ούτε και όπου φυσάει ο άνεμος.
Και βασικά δεν την ξέρω κιόλας. Από το tweet κρίνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
revegion enos atomou
αυτά ήταν τα χρόνια ααααχ
Λυκόπουλο, η Μαρία και η Μπουμπού καθόντουσαν μαζί μας στις καρέκλες της πλατείας Κύπρου και τις καμαρώναμε
Μαζί κράζαμε τους κνίτες
Να σέβεσαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
revegion enos atomou
Beria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:58Λυκόπουλο, η Μαρία και η Μπουμπού καθόντουσαν μαζί μας στις καρέκλες της πλατείας Κύπρου και τις καμαρώναμε
Μαζί κράζαμε τους κνίτες
Να σέβεσαι
και αυτό γιατί δίνει το ακαταλόγιστο στην αντιδραστική μόνο και μόνο για την αντιδραστικότητα κριτική σου ρε τύπε;
Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:49 Πέρα από τη πλάκα, το γεγονός ότι μια κυρία δεν ασπάζεται στο 100% τα σύγχρονα ιδεολογικά πακέτα όπως σερβίρονται, δεν την καθιστά ούτε παλαβή, αλλά ούτε και όπου φυσάει ο άνεμος.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ποια αντιδραστική (μόνο και μόνο για την ...αντιδραστικότητα) κριτική ρε τύπε;revegion enos atomou έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:04Beria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:58Λυκόπουλο, η Μαρία και η Μπουμπού καθόντουσαν μαζί μας στις καρέκλες της πλατείας Κύπρου και τις καμαρώναμεAthos έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:42
γέρο, Αφροδίτη και Μαρία γεννήθηκαν στον Ταύρο
την εποχή που το προλεταριάτο δούλευε φτυάρι όχι καλτσόν.
Να σέβεστε.
Μαζί κράζαμε τους κνίτες
Να σέβεσαι
και αυτό γιατί δίνει το ακαταλόγιστο στην αντιδραστική μόνο και μόνο για την αντιδραστικότητα κριτική σου ρε τύπε;
τις ίδιες αντιλήψεις έχω κι εγώ
Πώς να τις περιγράψω δηλ;
-
revegion enos atomou
συνηθιζεις να εισαι ειρωνας οσο παταει η ΓαληBeria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:06ποια αντιδραστική (μόνο και μόνο για την ...αντιδραστικότητα) κριτική ρε τύπε;revegion enos atomou έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:04Beria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:58
Λυκόπουλο, η Μαρία και η Μπουμπού καθόντουσαν μαζί μας στις καρέκλες της πλατείας Κύπρου και τις καμαρώναμε
Μαζί κράζαμε τους κνίτες
Να σέβεσαι
τις ίδιες αντιλήψεις έχω κι εγώ
Πώς να τις περιγράψω δηλ;
και αυτο το εξελαβα ως ειρωνεία
ανακαλω, τυπεBeria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:02 Η Αφροδίτη είναι της τάσης Καραμπελιά
Πατριδολατρεία, αντιισλαμισμός, αριστερά, φεμινισμός
και γω σαν όνομα την ξέρω.αν μου λεγαν ότι είναι η γυναίκα του τσάο του μάνου θα το πίστευαBeria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:05Alien666 έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:49 Πέρα από τη πλάκα, το γεγονός ότι μια κυρία δεν ασπάζεται στο 100% τα σύγχρονα ιδεολογικά πακέτα όπως σερβίρονται, δεν την καθιστά ούτε παλαβή, αλλά ούτε και όπου φυσάει ο άνεμος.
Και βασικά δεν την ξέρω κιόλας. Από το tweet κρίνω.![]()
-
revegion enos atomou
α και σε παλαιοτερο ξεσπασμα της Αφροδιτούλας, είχανε πέσει να την ειρωνεύονται κάτι σεσιλ, σατανικοι και λοιπο κακο συναπαντημα
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΦΟΡΜΗ
εξου και ημουν σε αμυντικη σταση
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΦΟΡΜΗ
εξου και ημουν σε αμυντικη σταση
κανένα κνίτη δεν κράξανε ποτέBeria έγραψε: 02 Ιαν 2020, 15:58Λυκόπουλο, η Μαρία και η Μπουμπού καθόντουσαν μαζί μας στις καρέκλες της πλατείας Κύπρου και τις καμαρώναμε
Μαζί κράζαμε τους κνίτες
Να σέβεσαι
Τώρα που είσαι άλλης οπτικής,
μη σχολιάζεις και εκτίθεσαι,
άσε τους ένοπλους αχμπαράκηδες να φορτώνονται τη δουλειά
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
revegion enos atomou
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
Δε λέω. Πολύ ζόρικη πρόταση, δε λέω όχι στα ριζοσπαστικά εγώ. Αλλά εδώ που τα λέμε, είναι ολίγον καφρίλα, άρα ας ανεχτουμε την ύπαρξη των οποίων συντηρητικων, και το δικαίωμα τους σε ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Απλά τις θρησκοληψιες τους και τους κοινωνικούς κανόνες που θέλουν να μας επιβάλουν, τους γράφουμε στα @@ μας.
Επίσης όπως έχω ξαναπεί, πως οι ακροδεξιοί υπερασπιζονται το φιλελεύθερο χαρακτήρα της δυσης, ενάντια στους συντηρητικός μουσουλμάνους, εκείνον δηλαδή που οι ακροδεξιοί πριν το μεταναστευτικο αποκαλούσαν παρακμή της δύσης, είναι για ζουρλομανδύα. Η καλύτερα, λαικιστικη ψηφοθηρια.
Δε λέω. Πολύ ζόρικη πρόταση, δε λέω όχι στα ριζοσπαστικά εγώ. Αλλά εδώ που τα λέμε, είναι ολίγον καφρίλα, άρα ας ανεχτουμε την ύπαρξη των οποίων συντηρητικων, και το δικαίωμα τους σε ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Απλά τις θρησκοληψιες τους και τους κοινωνικούς κανόνες που θέλουν να μας επιβάλουν, τους γράφουμε στα @@ μας.
Επίσης όπως έχω ξαναπεί, πως οι ακροδεξιοί υπερασπιζονται το φιλελεύθερο χαρακτήρα της δυσης, ενάντια στους συντηρητικός μουσουλμάνους, εκείνον δηλαδή που οι ακροδεξιοί πριν το μεταναστευτικο αποκαλούσαν παρακμή της δύσης, είναι για ζουρλομανδύα. Η καλύτερα, λαικιστικη ψηφοθηρια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η Μάνου είναι η ακροδεξιά του παραπάνω παραδείγματος;
αντικειμενικά το δικό σου μοιαζει πιο πολύ με παραλήρημαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:21 Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Εναντιωνόμαστε σε κάθε είδους καταπίεση. Στον 21 αιώνα ζούμε. Εσύ από ποιόν αιώνα κατρακύλησες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2020, 16:21 Αν ξεφύγουμε από την παραλήρηματικη κατασταση της κυρίας, ποιο είναι ακριβώς το νόημα του νηματος; να μην έρχονται οι μετανάστες επειδή είναι πολύ συντηρητικοί; άρα τους δικούς μας συντηρητικους που είναι κι αυτοί ενάντια στη γυναικεία απελευθέρωση, να τους στέλνουμε εξορία;
Τράβα να δεις τι γίνεται σε χωριά της Αγγλίας που ερημώνουν από ανθρώπους και ζωή. Χωρίς παμπ. Χωρίς ουίσκυ σόδα. Μας ζητάς στα αλήθεια να ανεχτούμε την απουσία της γυναίκας από τον κόσμο; Τελικά είσαι αναρχικός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 02 Ιαν 2020, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 5 Απαντήσεις