!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Αυστρία απελαύνει 40 ιμάμηδες και κλείνει 7 τζαμιά
Re: Η Αυστρία απελαύνει 40 ιμάμηδες και κλείνει 7 τζαμιά
Εχει καταδικασει η ισλαμ μπηλονγκς ιν οβροπα η οχι ακομα;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Σταμάτησα να διαβάζω εδώ γιατί έπεσα από την καρέκλα.ΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2018, 22:22 Σταυροφορίες, ιερές εξετάσεις, δουλεμπόρια, σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών,....
8 Year Old Yemeni Child Bride Dies In Arms of 40 Year Old Husband On Wedding Night!

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Saliveros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 06:40Άρχισε τις γαλατικές ευγένειες ("ρε παπαρολόγε", "τσίμπα το τρομπόνι σου", "όπως είπε ο παπάρας παραπάνω" κλπ), οπότε μάλλον αυτός είναι.sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:45Βάζει τόνους και δεν χρησιμοποιεί τελεία στο τέλος, για σιγουριά ας τσεκάρει κάποιος με τον πατάρι αν τον έχει βάλει στην λίστα του. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα εγώ εδώ μέσα παιδιά, βάλτε το και λίγο να δουλέψει. (:ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Ιουν 2018, 02:34Δεν είναι αυτός ο Αριστος! Το ύφος της γραφής του είναι εντελώς διαφορετικό.
Αν αρχίσει και τίποτα επιχειρηματικές προτάσεις, κουμπωθείτε καλού - κακού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Golden Age
Οι σφαγές των αποικιοκρατών δεν είχανε γίνει σταω πλαίσια θρησκευτικού πολέμου.
Επίσης, δεν έχει σημασία τι έγινε τότε. Σημασία έχει ότι τώρα υπάρχει πρόβλημα τζιχαντιστών.
- Golden Age
Αχ μπολσεβικικέ φωτοδωτισμέ μου, που 'σαι να μας κάνεις ξευτέρια παραμυθιάζοντας τον κόσμο.
- Golden Age
Η πραγματικότηταNorthern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 02:33 Τι κανει ορισμενους να πιστευουνε οτι οι Αυστριακοι βλεπουνε τους ελ ως διαφορετικους απο τους μουσουλμανους που απελαυνουνε;
- Golden Age
Τέτοιες κυβερνήσεις προστατεύουν τις κοινωνίες τουςΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2018, 23:30 Το θέμα είναι ότι το κάνει γιατί είναι ακροδεξιά ρατσιστική κυβέρνηση
Τέλος του θέματος
Στα δεξιά πρωτεύουσες χωρών με ακροδεξιές ρατσιστικές κυβερνήσεις.- και αριστερά πρωοτεούσες χωρών με αριστεροδεξιές "προοδευτικές" κυβερνήσεις μετά απο επιθέσεις τζιχαντιστών

Αναλόως την κυβέρνηση και η πορεία της χώρας και το μέλλον της κοινωνίας
Τους Δυτικούς μπορεί να τους ξεπατώνουν οι τζιχαντιστές, αλλά είναι υπερήφανοι προοδευτικοί που δεν είναι ακροδεξιοί!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:45 Βάζει τόνους και δεν χρησιμοποιεί τελεία στο τέλος, για σιγουριά ας τσεκάρει κάποιος με τον πατάρι αν τον έχει βάλει στην λίστα του. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα εγώ εδώ μέσα παιδιά, βάλτε το και λίγο να δουλέψει. (:
ρε μλκ ο ιδιος τοπε μια σελιδα πρινSaliveros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 06:40Άρχισε τις γαλατικές ευγένειες ("ρε παπαρολόγε", "τσίμπα το τρομπόνι σου", "όπως είπε ο παπάρας παραπάνω" κλπ), οπότε μάλλον αυτός είναι.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ναι το είδα ρε, τώρα είναι πιο εντελώς σίγουρο από πριν πάντως.alekhine έγραψε: 09 Ιουν 2018, 13:48sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:45 Βάζει τόνους και δεν χρησιμοποιεί τελεία στο τέλος, για σιγουριά ας τσεκάρει κάποιος με τον πατάρι αν τον έχει βάλει στην λίστα του. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα εγώ εδώ μέσα παιδιά, βάλτε το και λίγο να δουλέψει. (:ρε μλκ ο ιδιος τοπε μια σελιδα πρινSaliveros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 06:40Άρχισε τις γαλατικές ευγένειες ("ρε παπαρολόγε", "τσίμπα το τρομπόνι σου", "όπως είπε ο παπάρας παραπάνω" κλπ), οπότε μάλλον αυτός είναι.
.
.
- Προπαγάνδας
Τσιμπάτε το τρομπόνι για να δείτε πόσο χαπατα είστε. Σας παίζω στα ποδαράκια μου σε υπερθετικό βαθμόsys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:01Ναι το είδα ρε, τώρα είναι πιο εντελώς σίγουρο από πριν πάντως.alekhine έγραψε: 09 Ιουν 2018, 13:48sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:45 Βάζει τόνους και δεν χρησιμοποιεί τελεία στο τέλος, για σιγουριά ας τσεκάρει κάποιος με τον πατάρι αν τον έχει βάλει στην λίστα του. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα εγώ εδώ μέσα παιδιά, βάλτε το και λίγο να δουλέψει. (:ρε μλκ ο ιδιος τοπε μια σελιδα πρινSaliveros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 06:40Άρχισε τις γαλατικές ευγένειες ("ρε παπαρολόγε", "τσίμπα το τρομπόνι σου", "όπως είπε ο παπάρας παραπάνω" κλπ), οπότε μάλλον αυτός είναι.
Ναι πιανιάτο μου, αγόρι τρελό εσύ.
.
.
νταξ, αυτοι να το τσιμπησουν. αλλα εσυ που αποδεχεσαι οτι εισαι τοσο no lifer που να κανεις τετοιες μαλακιες, γιατι χαιρεσαι;ΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:03
Τσιμπάτε το τρομπόνι για να δείτε πόσο χαπατα είστε. Σας παίζω στα ποδαράκια μου σε υπερθετικό βαθμό
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Προπαγάνδας
H ζωή μου είναι τόσο γεμάτη που απορώ με τον εαυτό μου πως προλαβαίνω τα πάνταΑσέβαστος έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:11νταξ, αυτοι να το τσιμπησουν. αλλα εσυ που αποδεχεσαι οτι εισαι τοσο no lifer που να κανεις τετοιες μαλακιες, γιατι χαιρεσαι;ΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:03
Τσιμπάτε το τρομπόνι για να δείτε πόσο χαπατα είστε. Σας παίζω στα ποδαράκια μου σε υπερθετικό βαθμό
- Ελβετός Τραπεζίτης
και οχι, δεν είσαι ατένσιον χχχόρΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:12H ζωή μου είναι τόσο γεμάτη που απορώ με τον εαυτό μου πως προλαβαίνω τα πάνταΑσέβαστος έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:11νταξ, αυτοι να το τσιμπησουν. αλλα εσυ που αποδεχεσαι οτι εισαι τοσο no lifer που να κανεις τετοιες μαλακιες, γιατι χαιρεσαι;ΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:03
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 09 Ιουν 2018, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
aspergillus
Αφου βέβαια οι Αυστριακοί και άλλοι Ευρωπαίοι επέτρεψαν το χτίσιμο και την λειτουργία Τζαμιών, έβαλαν στις χώρες τους δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους, έδωσαν άδειες σε Ιμάμηδες, τώρα δήθεν απελαύνουν μερικούς για τα μάτια του κόσμου φυσικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 77 Απαντήσεις