!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ατάκες, δηλώσεις & παπαριές της 10ετίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Ατάκες, δηλώσεις & παπαριές της 10ετίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Γιώργος Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν»

Αντώνης Σαμαράς: «Μίλησα ακόμη και με τον Θεό»
2012 δήλωση που συμπύκνωνε την απόγνωση του Αντώνη Σαμαρά, το 2012, αφότου διαπίστωσε την αδιαλλαξία των δανειστών.
2013 «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα έχουμε στην Ελλάδα δωρεάν ασύρματο Wi-Fi. Σε όλη την Ελλάδα, σε έναν χρόνο»
2018 Novartis: «Οφείλω να σας πάω μέχρι τέλους και να σας καθίσω στο σκαμνί. Ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξω την αθωότητά μου είναι η δική σας παραπομπή. Βγείτε από την αυταπάτη ότι η σκευωρία εναντίον μας μπορεί, τάχα, να σας διασώσει. Είχα προειδοποιήσει να μη συμβεί το ατύχημα, να μη γίνετε εσείς οι μοιραίοι άνθρωποι γι’ αυτή τη χώρα. Δυστυχώς, έγινε. Η χώρα, ωστόσο, θα μπορέσει να επιβιώσει και μετά από σας και παρά τις αυταπάτες σας, παρά τον διχασμό που προσπαθείτε να επιβάλετε, παρ’ όλα τα ψέματα που είπατε και τις καταστροφές που της προκαλέσατε».

Γιάνης Βαρουφάκης
■ «Οι τράπεζες θα κλείσουν την Τρίτη, αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. Φυσικά και δεν είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Κανείς, ποτέ, δεν μπορεί να είναι έτοιμος για τον Αρμαγεδδώνα».
■ «Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες» (στη σύζυγό του Δανάη Στράτου).
■ «Παρουσίασα την κεντρική ιδέα (σ.σ.: του παράλληλου συστήματος πληρωμών, χωρίς νόμισμα, με IOU, με υποκλοπή των ΑΦΜ των Ελλήνων κ.λπ.) στο γραφείο του Τσίπρα. Η αντίδραση ήταν πολύ θετική, όπως είναι πάντα θετική, γιατί είναι πολύ καλή ιδέα».
■ «Είχαμε μια ευκαιρία να χρεοκοπήσουμε και τη χάσαμε».
■ «Το βράδυ του δημοψηφίσματος ο Τσίπρας μού είπε: “Ήρθε η ώρα να παραδοθούμε”».

Ολι Ρεν: «Καλό κουράγιο!»
Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα ξεπερνά κάθε φαντασία».
Νάιτζελ Φάρατζ: «Poor Greece (δύσμοιρη Ελλάδα)! Ενας Θεός ξέρει τι θα πάθεις».

Νικολά Σαρκοζί (προς ΓΑΠ): «Είσαι τελειωμένος ψυχοπαθής;»

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Μαζί τα φάγαμε»
“Σας διορίζαμε όλα αυτά τα χρόνια στο Δημόσιο. Τα φάγαμε όλοι μαζί σε μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος”.
«δεν μπορώ πλέον να πληρώσω τους φόρους μου».

Φώτης Κουβέλης: «Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ.»
Προτού γίνει ο τρίτος εταίρος στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

Πάνος Καμμένος
■ «Εμείς δεν θα προσκυνήσουμε τους δανειστές»
■ «Ο κ. Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ των διεθνών τοκογλύφων. Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση».
■ «Κούγκι στην Ελλάδα θα το κάνουν οι ίδιοι οι δανειστές. Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα προσκυνήσουμε, δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός» (πριν από την ψήφιση του 4ου μνημονίου).
■ «Να λιντσάρετε τον Πάχτα», προτροπή προς κατοίκους ΒΑ Χαλκιδικής να αυτοδικήσουν εις βάρος του τοπικού δημάρχου Χρήστου Πάχτα.
■ «Ο Στρατός διασφαλίζει τη σταθερότητα στο εσωτερικό» (τους πρώτους μήνες του 2015, καθώς η διαπραγμάτευση όδευε προς αδιέξοδο).
■ «Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα» (απευθυνόμενος στον Αδωνη Γεωργιάδη).

Ευάγγελος Βενιζέλος
«Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ»

Ρένα Δούρου
«Μου έτυχε η στραβή στη βάρδιά μου...»
Ο ορισμός της επιθετικής αναλγησίας, της ανευθυνότητας και του κυνισμού, εντέλει της θρασείας ασέβειας στη μνήμη των νεκρών

Γιώργος Γερμενής - Χρυσή Αυγή
«Εγέρθουτου»

Νίκος Ξυδάκης
«Η Ελλάδα με τη δραχμή μεγαλούργησε»

Περιστέρα Μπαζιάνα
«Κάθε 5η του Ιούλη κλαίω από νεύρα,από οργή»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία»

Τασία Χριστοδουλοπούλου
«Δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο. Απλά το πρωί λιάζονται. Ξέρω γω πού πάνε οι πρόσφυγες; Απλά εξαφανίζονται. Σε όλα τα σύνορα, και στον Έβρο, πρέπει να υπάρχει ένας ανοιχτός δρόμος ώστε όποιος πρόσφυγας θέλει να μπει στην Ελλάδα να μπορεί να μπει».

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος
«Ραντεβού στα γουναράδικα»

Κυριάκος Μητσοτάκης
■ «Από το “στα τέσσερα” του Καμμένου πήγαμε στο 4ο μνημόνιο του Τσίπρα».
■ «Θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και τους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν ότι είμαι εδώ για όλους. Για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Ελληνα. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι, κι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί».
■ «Με τον διάλογο μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα τα οποία χρονίζουν εδώ και δεκαετίες. Αλλά αυτός ο διάλογος (σ.σ.: με την Τουρκία) δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση κάτω από συνθήκες πίεσης, εκβιασμών και προκλητικών ενεργειών. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις στρατηγικές αποτρεπτικές δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεών μας».

Αλέξης Τσίπρας
■ «Θα σκίσω το μνημόνιο μόλις εκλεγώ. Θα σκίσουμε τα μνημόνια μέρα μεσημέρι. Το μνημόνιο τελειώνει την πρώτη μέρα της κυβέρνησης της Αριστεράς».
■ «Στις 20 Σεπτέμβρη τούς τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. Φεύγω με τη βεβαιότητα: τους τελειώσαμε».
■ «Εχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;»
■ «Εμείς θα παίζουμε τον ζουρνά κι αυτοί θα χορεύουν. Κι επειδή είμαστε στην Κρήτη, θα παίζουμε τη λύρα και θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές».
■ «Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος παράλογος, δεν διορθώνεται, καταργείται».
■ «Γκόου μπακ, κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε, κυρίες και κύριοι της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης».
■ «Δεν βρήκα ούτε έναν να μου πει ότι δεν εφάρμοσα τις υποσχέσεις μου».
■ «Ηττήθηκαμε. Αλλά η νίκη είναι πύρρειος για τους αντιπάλους μας».
■ «Eίχαμε αυταπάτες ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».
■ «Το μεγάλο ατού μου είναι η οικονομία».
■ «Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη της τραγωδίας στο Μάτι».
■ «Oι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πάνω από 70 ετών, σε λιγοστό διάστημα η δαπάνη για τις συντάξεις θα μειωθεί με φυσικό τρόπο».
■ «Πήγα τον Αύγουστο στο σκάφος μιας συνεργάτιδάς μου (σ.σ.: Κατερίνα Παναγοπούλου, χήρα εφοπλιστού). Δεν έχω πρόβλημα αν οι υπουργοί μου ταξιδεύουν με σκάφη».
■ «Δεν θα χάσουμε τις εκλογές (σ.σ.: το 2019), ούτε μία στο εκατομμύριο».

Παύλος Πολάκης
■ «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή».
■ «Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο κι αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων θολώνει την εικόνα» (για το Μάτι).
■ «Επρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη!» (για δημοσιογράφο).

https://www.protothema.gr/politics/arti ... mnimonion/
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Ατάκες, δηλώσεις & παπαριές της 10ετίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ένα ολόκληρο κατεβατό για να βάλουν τις τρεις εμπνευσμένες ατάκες μητσοτάκη (δε βάλανε παραδόξως καμία ηλιθιότητα που έχει πει όπως έχουν κάνει με όλους τους άλλους πολιτικούς).
Δημοσιογραφία.
Άβαταρ μέλους
περαστικος

Re: Ατάκες, δηλώσεις & παπαριές της 10ετίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστικος »

Highlander έγραψε: 01 Ιαν 2020, 19:27 Ένα ολόκληρο κατεβατό για να βάλουν τις τρεις εμπνευσμένες ατάκες μητσοτάκη (δε βάλανε παραδόξως καμία ηλιθιότητα που έχει πει όπως έχουν κάνει με όλους τους άλλους πολιτικούς).
Δημοσιογραφία.
Εδω εχεις δικιο, αδερφε.

Θυμηθηκαν τις παπαριες του ΓΑΠ μετα μια δεκαετια και δεν εβαλαν τον εξωγηινο του Κουλη...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”