Τύπε, αν η τύπισσα σε κερδίζει στο μπραντεφέρ ή εσύ δεν είσαι πολύ άντρας ή αυτή δεν είναι πολύ γυναίκα.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 21:05θέλω να την πάρω με όλους τους πιθανούς τρόπους (με κάποιους συγκεκριμένους λίγο περισσότερο κι αν γίνεται μαζί με την γκόμενα της - ffm φάση - αν και την φοβάμαι λίγο να σε πω την αλήθεια γιατί με κερδάει στο μπραντεφερ - μόνο στο δεξί, στο αριστερό τη γαμάω).Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 20:57Που κολλάς ρε να σου βάλω ένα τεστ;
Γράψε τα αισθήματα σου αν δεν θες την ιστορία σου εδώ!
Απόψε θα ασχοληθούμε με το θέμα σου, το πήρα απόφαση!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στείλε το μήνυμα σου
Re: Στείλε το μήνυμα σου
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Και τι σημασία έχει; Οι ρόλοι έχουν αλλάξει πολύ στην εποχή μας.Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:06Τύπε, αν η τύπισσα σε κερδίζει στο μπραντεφέρ ή εσύ δεν είσαι πολύ άντρας ή αυτή δεν είναι πολύ γυναίκα.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 21:05θέλω να την πάρω με όλους τους πιθανούς τρόπους (με κάποιους συγκεκριμένους λίγο περισσότερο κι αν γίνεται μαζί με την γκόμενα της - ffm φάση - αν και την φοβάμαι λίγο να σε πω την αλήθεια γιατί με κερδάει στο μπραντεφερ - μόνο στο δεξί, στο αριστερό τη γαμάω).Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 20:57
Που κολλάς ρε να σου βάλω ένα τεστ;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Γιατι κρινεις ρε τυπε;Μπορει να ειναι 50 κιλα ο ανθρωποςFeindflug έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:06Τύπε, αν η τύπισσα σε κερδίζει στο μπραντεφέρ ή εσύ δεν είσαι πολύ άντρας ή αυτή δεν είναι πολύ γυναίκα.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 21:05θέλω να την πάρω με όλους τους πιθανούς τρόπους (με κάποιους συγκεκριμένους λίγο περισσότερο κι αν γίνεται μαζί με την γκόμενα της - ffm φάση - αν και την φοβάμαι λίγο να σε πω την αλήθεια γιατί με κερδάει στο μπραντεφερ - μόνο στο δεξί, στο αριστερό τη γαμάω).Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 20:57
Που κολλάς ρε να σου βάλω ένα τεστ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τότε να βρει καμμία στα κυβικά του ρε τύπε.GoBack έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:13Γιατι κρινεις ρε τυπε;Μπορει να ειναι 50 κιλα ο ανθρωποςFeindflug έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:06Τύπε, αν η τύπισσα σε κερδίζει στο μπραντεφέρ ή εσύ δεν είσαι πολύ άντρας ή αυτή δεν είναι πολύ γυναίκα.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 21:05
θέλω να την πάρω με όλους τους πιθανούς τρόπους (με κάποιους συγκεκριμένους λίγο περισσότερο κι αν γίνεται μαζί με την γκόμενα της - ffm φάση - αν και την φοβάμαι λίγο να σε πω την αλήθεια γιατί με κερδάει στο μπραντεφερ - μόνο στο δεξί, στο αριστερό τη γαμάω).
Dein Herz, meine Gier
Με τι καρδιά ρε Μαγγανά.... ουπς λάθος νήμαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 21:45
ΓΙΑΤΙ να πεις εμένα μλκ; Με τι καρδιά; Γι' αυτό δεν έχω άντρες φίλους (αν και βσκ γιατί δεν είμαι χομοσοσιαλ)
Για σχέσεις μιλάμε ή για θεατρική παράσταση ρε τύπε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:10Και τι σημασία έχει; Οι ρόλοι έχουν αλλάξει πολύ στην εποχή μας.Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:06Τύπε, αν η τύπισσα σε κερδίζει στο μπραντεφέρ ή εσύ δεν είσαι πολύ άντρας ή αυτή δεν είναι πολύ γυναίκα.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 21:05
θέλω να την πάρω με όλους τους πιθανούς τρόπους (με κάποιους συγκεκριμένους λίγο περισσότερο κι αν γίνεται μαζί με την γκόμενα της - ffm φάση - αν και την φοβάμαι λίγο να σε πω την αλήθεια γιατί με κερδάει στο μπραντεφερ - μόνο στο δεξί, στο αριστερό τη γαμάω).
Dein Herz, meine Gier
- Γενιά της Αμαρτίας
Οι ρόλοι αντρών-γυναικών ωφούFeindflug έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:17Για σχέσεις μιλάμε ή για θεατρική παράσταση ρε τύπε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:10Και τι σημασία έχει; Οι ρόλοι έχουν αλλάξει πολύ στην εποχή μας.Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:06
Τύπε, αν η τύπισσα σε κερδίζει στο μπραντεφέρ ή εσύ δεν είσαι πολύ άντρας ή αυτή δεν είναι πολύ γυναίκα.
Αν την δεις θα καταλαβεις
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καλά ρε τύπε, αν καβλώνεις με την Ms. Olympia, πάω πάσο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:18Οι ρόλοι αντρών-γυναικών ωφούFeindflug έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:17Για σχέσεις μιλάμε ή για θεατρική παράσταση ρε τύπε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:10
Και τι σημασία έχει; Οι ρόλοι έχουν αλλάξει πολύ στην εποχή μας.
Dein Herz, meine Gier
- Γενιά της Αμαρτίας
Δε μιλάω για μένα (που το μόνο ανδρικό που μου αρέσει στις γκόμενες είναι η μαγκιά)Feindflug έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:21Καλά ρε τύπε, αν καβλώνεις με την Ms. Olympia, πάω πάσο.
Γενικά λοιπόν υπάρχει μια διαφορετικότητα στις σχέσεις σήμερα, μια απόκλιση από τα στερεότυπα
πέστα ρε μλκ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 22:24Δε μιλάω για μένα (που το μόνο ανδρικό που μου αρέσει στις γκόμενες είναι η μαγκιά)
Γενικά λοιπόν υπάρχει μια διαφορετικότητα στις σχέσεις σήμερα, μια απόκλιση από τα στερεότυπα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σε αγάπησα μόλις είδα τα μεγάλα γκριζοπράσινα
μάτια σου και στο είπα σου είπα επίσης ότι είσαι
όμορφη σαν άγγελος.
Μου είπες κι εσύ ως με αγαπάς.
Από το λίγο που σε γνώρισα είσαι ένα ενδιαφέρον και καλλιεργημένο κορίτσι.
Ότι και να κάνεις στην ζωή σου εύχομαι να βρεις
την ηρεμία και την γαλήνη.
Και μην ξεχνάς εγώ θα σε αγαπώ πάντα το ίδιο.
μάτια σου και στο είπα σου είπα επίσης ότι είσαι
όμορφη σαν άγγελος.
Μου είπες κι εσύ ως με αγαπάς.
Από το λίγο που σε γνώρισα είσαι ένα ενδιαφέρον και καλλιεργημένο κορίτσι.
Ότι και να κάνεις στην ζωή σου εύχομαι να βρεις
την ηρεμία και την γαλήνη.
Και μην ξεχνάς εγώ θα σε αγαπώ πάντα το ίδιο.
Πες το
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-