!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η κατάθλιψη.

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Η κατάθλιψη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Ναι μαχόμαστε για τη ζωη ζωντας υο δραμα μας
Δεν είναι η ζωή λουνα παρκ συτό είναι κάτι που παθαίνεις γιαυτο λεγεται ψυχοπαθολογια
Πως να ζησεις αλλιως μια παθηση
Με ψευτικα χαμογελα;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:04 Ναι μαχόμαστε για τη ζωη ζωντας υο δραμα μας
Δεν είναι η ζωή λουνα παρκ συτό είναι κάτι που παθαίνεις γιαυτο λεγεται ψυχοπαθολογια
Με ψευτικα χαμογελα;
Αν μάχεσαι, ζήστο όπως θες το δράμα σου. Και με κλάματα αν γουστάρεις. Μαγκιά σου.
Φτάνει να μάχεσαι. Να μην παραδίνεσαι. Συμφωνούμε. :D
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

- Casper - έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:09
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:04 Ναι μαχόμαστε για τη ζωη ζωντας υο δραμα μας
Με ψευτικα χαμογελα;
Αν μάχεσαι, ζήστο όπως θες το δράμα σου. Και με κλάματα αν γουστάρεις. Μαγκιά σου.
Ναι εννοείται μάχεσαι όχι όμως με τον παραδοσιακό τρόπο πρέπει να το ζεις όλο το δράμα αλλιώς δν είναι ζωή απλώς να μην τα λέμε εύκολα όλα
- Casper -

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:13
- Casper - έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:09
Με ψευτικα χαμογελα;
Ναι εννοείται μάχεσαι όχι όμως με τον παραδοσιακό τρόπο πρέπει να το ζεις όλο το δράμα αλλιώς δν είναι ζωή απλώς να μην τα λέμε εύκολα όλα
Βρε εμένα μου το λες αυτό που έκατσα να υποφέρω ενώ είχα και άλλη επιλογή; Ήθελα να το ζήσω το δράμα μου και να μάθω από αυτό. Και τώρα το ίδιο θα 'κανα. Απλά θα μου περνούσε πιο γρήγορα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Και τίποτα δεν πρέπει. Ο καθένας όπως νιώθει. Απλά έχω ζήσει (και έχω δει) ανθρώπους βολεμένους (και σε μόνιμη κατάθλιψη και εκτός κατάθλιψης) και ήθελα να τονίσω την διαφορά. Αν δεν σε εκφράζει, κακώς ταυτίζεσαι. :wink
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Καποιες φορές υπάρχει αυτό που λέμρ παθητική αντίσταση
Αν το λες βολεμα οκ τι να σου πω
- Casper -

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:19 Καποιες φορές υπάρχει αυτό που λέμρ παθητική αντίσταση
Διαφωνείς ότι υπάρχουν βολεμένοι άνθρωποι (που ζω με κάποιους χρόνια και τους έμαθα απ' έξω). Γιατί εγώ γι' αυτούς μιλάω τόση ώρα.
Αν διαφωνείς ότι υπάρχουν, δεν έχει νόημα να το κουράζουμε άλλο.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

- Casper - έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:20
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:19 Καποιες φορές υπάρχει αυτό που λέμρ παθητική αντίσταση
Διαφωνείς ότι υπάρχουν βολεμένοι άνθρωποι (που ζω με κάποιους χρόνια και τους έμαθα απ' έξω). Γιατί εγώ γι' αυτούς μιλάω τόση ώρα.
Δν ετυχε να γνωρισω δε χρειαστηκρ και τι παει να πει αυτο
Εχω γνωρισει μσχητες και οι μεγαλυτεροι ειναι αυτοι που το ζουν οχι απλα συμπτωματικα
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Συνηθως οι άνθρωποι με διαταραχές είναι υπεραγωνιστές μπροστά στους απλούς ανθρωπους
- Casper -

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:22
- Casper - έγραψε: 01 Ιαν 2020, 04:20
Δν ετυχε να γνωρισω δε χρειαστηκρ και τι παει να πει αυτο
Εχω γνωρισει μσχητες και οι μεγαλυτεροι ειναι αυτοι που το ζουν οχι απλα συμπτωματικα
Πάει να πει ότι εγώ τόση ώρα μιλάω για συγκεκριμένο θέμα και εσύ για κάτι άλλο σαν να αμφισβητείς την ύπαρξη αυτής της κατηγορίας επειδή δεν έτυχε εσύ να τους γνωρίσεις. Για το άλλο που λες, είπαμε το ζεις όπως γουστάρεις εσύ και εγώ η ίδια είχα πει από την αρχή πως ο κάθε άνθρωπος το βιώνει διαφορετικά και εγώ επέλεξα την οδό του δράματος για να μάθω από αυτό. Άλλο αυτό, άλλο η μόνιμη παραίτηση, να μου φταίνε όλοι εκτός από μένα και ενώ υποφέρω να παραμένω στο ίδιο σημείο χωρίς καμιά προσπάθεια γιατί είναι βολικό και γνώριμο. Αν δεν έχεις δει κάτι τέτοιο, μην ταυτίζεσαι αλλά μην αμφισβητείς και ότι υπάρχει. Η συζήτηση βασικά κάνει κύκλους και δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Οπότε καληνυχτίζω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Cavaliere έγραψε: 29 Δεκ 2019, 21:21 Ποιά είναι, πρακτικά, με απλά λόγια, τα συμπτώματα μιας κατάθλιψης που επείγει να ζητήσεις ιατρική βοήθεια;
Πόσο δυνατή είναι ρεαλιστικά η αντιμετώπιση χωρίς φάρμακα;
Μπορείς να την θεραπεύσεις πραγματικά;

.

Τό 95% τών θεραπειών τής κατάθλιψης έχει νά κάνει μέ τήν έννοια "κίνηση "....... :gb: :vp7: :vp14:

Κίνηση σάν αλλαγή παράστασεων/εικόνων καί κίνηση σάν άσκηση......στό Φώς.....

Τό σπίτι τού καλού καταθλιπτικού έχει κλειστά τά σκούρα.....τά πατζουρολλά πού λένε..... :102:

Ανταμώματα .....αλληλουποστήριξη.....καί σχέση μέ τό αντίθετο φύλο γιά τό καλιμπράρισμα.....

Η μοναξιά στήνει παγίδες καί πληγώνει.....πού λέει κι η Χαρούλα μας.....

Πλάκα πλάκα η μισή Ελλάδα καταθλιπτικίζει.....

Καί προβλέπεται νά κληρονομηθεί καί στίς επόμενες γεννιές......

Είναι γραμμένο στή διαθήκη μας........ :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αυτό το χαπάκι μου το έγραψε παθολόγος όπου πήγα λόγω ίωσης, αλλά του ανέφερα ότι νιώθω γενική κατάπτωση λόγω μη καλού ύπνου και του ζήτησα κάτι άλλο άλλο εκτός του xanax το οποίο δεν λειτουργεί όταν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
https://www.news.com.au/like-a-bad-drea ... b7fcd687a6
Σοβαρά τώρα, μπορούν να σου συμβούν αυτά; :lol: :003:
Δεν το παίρνω, εξάλλου προσπάθησα να κάνω διαλογισμό, να καθαρίσω τον νου από σκέψεις, να κάνω αναπνοές κλπ. όταν ξαπλώνω και βοηθάει πολύ. Ίσως θα έπρεπε να πάω για μαθήματα διαλογισμού.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Το 2008 είχα συμπτώματα ελαφριάς κατάθλιψης και ένας μου είπε να πάρω Xanax, το πήρα 2 φορές κι ήμουνα χάλια, τελικά πήγα σε ψυχαναλυτή Ιταλό, που μου τα έβαλε όλα εγκεφαλικά στη σειρά, και χαμογέλασε το χείλι μου.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν υπάρχει κανένα αθώο ψυχοφάρμακο για μακροχρόνια χρήση. Ο αδερφός μου έπαιρνε Tavor (ηρεμιστικό με δραστικές ουσίες βενζοδιαζεπίνες όπως το xanax, λόγω θανάτου της γυναίκας του) και τρόμαξε να το κόψει μετά από ένα εξάμηνο.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Antares έγραψε: 09 Ιαν 2020, 15:27 Δεν υπάρχει κανένα αθώο ψυχοφάρμακο για μακροχρόνια χρήση. Ο αδερφός μου έπαιρνε Tavor (ηρεμιστικό με δραστικές ουσίες βενζοδιαζεπίνες όπως το xanax, λόγω θανάτου της γυναίκας του) και τρόμαξε να το κόψει μετά από ένα εξάμηνο.
Λογικό αν έμενε άυπνος χωρίς αυτό. Δεν φταίει το ταβόρ σε αυτή την αιτιολογική σχέση.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Ιαν 2020, 05:39
.Τό 95% τών θεραπειών τής κατάθλιψης έχει νά κάνει μέ τήν έννοια "κίνηση "....... :gb: :vp7: :vp14:

Κίνηση σάν αλλαγή παράστασεων/εικόνων καί κίνηση σάν άσκηση......στό Φώς.....
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, εμένα με βοήθησε.
Κάποιοι κάθονται στον καναπέ και περιμένουν να φύγει με τα φάρμακα.
Δεν...
Πρέπει να φτιάξουμε ένα τόσο δυναμικό πρόγραμμα που στο τέλος θα ...ξεχάσουμε ότι είχαμε κατάθλιψη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”