!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαλακίες που ακούω καθημερινά
- hellegennes
Μαλακίες που ακούω καθημερινά
Διάφορες μαλακίες που ακούω από πελάτες συχνά-πυκνά και συγκεκριμένα περιστατικά:
-Γεια σας, θα ήθελα μια Paysafe των 9 ευρώ.
-Δεν υπάρχει των 9 ευρώ. Υπάρχει των 5, των 10, των 25, 50 και 100.
-Χθες πήρα μία των 10 και πλήρωσα 9.
-...
-Θα ήθελα 10 αβγά.
-Βεβαίως.
-Είναι φρέσκα ή παλιά; Γιατί θα τα δώσω σε μωρό.
(Αν τα έτρωγε η ίδια δεν θα πείραζε να ήταν χαλασμένα)
-Ψωμί γιατί δεν φέρνετε;
-Γιατί ο νόμος απαιτεί συγκεκριμένο χώρο και εγώ δεν τον διαθέτω.
-Ε, τι πειράζει, βάλ'τα στο ψυγείο.
(Όχι φταίξιμο του ίδιου του πελάτη):
-Θα ήθελα δύο τσουβαλάκια πατάτες, απ' αυτά που κάνουν 2 ευρώ.
-Εδώ έχω ένα μόνο, μισό να φέρω άλλο ένα απ' την αποθήκη.
-Πόσα κιλά είναι;
-5.
Έρχομαι μετά από 1 λεπτό και τον βλέπω να ζυγίζει το τσουβαλάκι. Γελάω και τον ρωτάω:
-Πόσο λέει η ζυγαριά;
-5200. Να, το ζύγισα γιατί η πεθερά μου είπε «αποκλείεται να είναι 5 κιλά, σε κοροϊδεύουν».
-Πόσο κάνει αυτό το ψωμί του τοστ;
-1 ευρώ.
-Χωρίς την έκπτωση; Γιατί πάνω λέει «μείον 1 ευρώ».
-Ναι, το δίνουμε τζάμπα.
-Έχεις ολόκληρο νωπό κοτόπουλο;
-Ναι.
-Μπορείς να μου το κόψεις; Το θέλω για σούπα.
-...
-Θα ήθελα 10 αβγά.
-Βεβαίως.
-Ψωμί γιατί δεν φέρνετε;
-Πόσα κιλά είναι;
-5.
Έρχομαι μετά από 1 λεπτό και τον βλέπω να ζυγίζει το τσουβαλάκι. Γελάω και τον ρωτάω:
-Πόσο λέει η ζυγαριά;
-5200. Να, το ζύγισα γιατί η πεθερά μου είπε «αποκλείεται να είναι 5 κιλά, σε κοροϊδεύουν».
-1 ευρώ.
-Ναι, το δίνουμε τζάμπα.
-Ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Μαλακίες που ακούω καθημερινά
-θέλω να πάτε στο τάδε γραφείο, σας περιμένουν .
-εμένα μαζί με το παιδί ή μόνη μου;
-εμένα μαζί με το παιδί ή μόνη μου;
~~¥~~
-
νύχτα
hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2018, 00:12 Διάφορες μαλακίες που ακούω από πελάτες συχνά-πυκνά και συγκεκριμένα περιστατικά:
-...
-Θα ήθελα 10 αβγά.
-Βεβαίως.
-Ψωμί γιατί δεν φέρνετε;
-Πόσα κιλά είναι;
-5.
-Πόσο λέει η ζυγαριά;
-1 ευρώ.
-Ναι, το δίνουμε τζάμπα.
-Ναι.
Μαλακία που είδα, βασικά δεν πιστεύεις ότι την βλέπεις.
Κυρία στην Πειραιώς δεν περιμένει το φανάρι να γίνει πράσινο και διασχίζει τον δρόμο. Μένει στην μέση του δρόμου ενώ αυτοκίνητα περνάνε με ταχύτητα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Μεγάλο λεωφορείο έρχεται από την μία κατεύθυνση και η κυρία κάθεται ακλόνητη. Το λεωφορείο περνάει μισό μέτρο πίσω της με ταχύτητα. Όταν άναψε το φανάρι ήθελα να την προλάβω να την δείρω. Που πας μωρή; Είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί να λαχταράνε επειδή εσύ δεν μπορείς να περιμένεις δύο λεπτά; Τόσο έξυπνη είσαι πια και θέλεις να βγαίνεις μπροστά με κάθε τρόπο;
Κυρία στην Πειραιώς δεν περιμένει το φανάρι να γίνει πράσινο και διασχίζει τον δρόμο. Μένει στην μέση του δρόμου ενώ αυτοκίνητα περνάνε με ταχύτητα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Μεγάλο λεωφορείο έρχεται από την μία κατεύθυνση και η κυρία κάθεται ακλόνητη. Το λεωφορείο περνάει μισό μέτρο πίσω της με ταχύτητα. Όταν άναψε το φανάρι ήθελα να την προλάβω να την δείρω. Που πας μωρή; Είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί να λαχταράνε επειδή εσύ δεν μπορείς να περιμένεις δύο λεπτά; Τόσο έξυπνη είσαι πια και θέλεις να βγαίνεις μπροστά με κάθε τρόπο;
"Συνάδελφος" στη δουλειά μου κλείνει τις πόρτες και λέει "να αφήσουμε την ... να δουλέψει". Η ίδια πήγε να γκομενίσει με τον γκόμενο. Έκανα την δουλειά που έπρεπε να κάνει αυτή.
- hellegennes
Αστυνομία επιτόπου.Antares έγραψε: 08 Ιουν 2018, 20:20 Μαλακία που είδα, βασικά δεν πιστεύεις ότι την βλέπεις.
Κυρία στην Πειραιώς δεν περιμένει το φανάρι να γίνει πράσινο και διασχίζει τον δρόμο. Μένει στην μέση του δρόμου ενώ αυτοκίνητα περνάνε με ταχύτητα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Μεγάλο λεωφορείο έρχεται από την μία κατεύθυνση και η κυρία κάθεται ακλόνητη. Το λεωφορείο περνάει μισό μέτρο πίσω της με ταχύτητα. Όταν άναψε το φανάρι ήθελα να την προλάβω να την δείρω. Που πας μωρή; Είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί να λαχταράνε επειδή εσύ δεν μπορείς να περιμένεις δύο λεπτά; Τόσο έξυπνη είσαι πια και θέλεις να βγαίνεις μπροστά με κάθε τρόπο;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πως να καλέσεις την αστυνομία; Ένα δύο λεπτά υπόθεση είναι. Τόσο αρκούσε και για να την κάνει κομμάτια το λεωφορείο. Τι θα έφταιγε ο άνθρωπος; Να πατούσε φρένο και να προκαλούσε ατύχημα με περισσότερα θύματα;
Σ' αυτό τον δρόμο έχω δει πολλούς να τον διασχίσουν χωρίς φανάρι ακόμη και με παιδιά. Μπορεί να μην είναι τόσο ταχείας κυκλοφορίας αλλά είναι ένας κεντρικός δρόμος μεγαλούπολης. Στην Γερμανία ακόμη και στην επαρχία αν επιχειρήσεις να διασχίσεις δρόμο χωρίς πράσινο, σκοτώθηκες.
Σ' αυτό τον δρόμο έχω δει πολλούς να τον διασχίσουν χωρίς φανάρι ακόμη και με παιδιά. Μπορεί να μην είναι τόσο ταχείας κυκλοφορίας αλλά είναι ένας κεντρικός δρόμος μεγαλούπολης. Στην Γερμανία ακόμη και στην επαρχία αν επιχειρήσεις να διασχίσεις δρόμο χωρίς πράσινο, σκοτώθηκες.
Να μη σου πω για κεντρικό φανάρι στην πόλη μου που οι αστυνομικοί αράζουν με τις μηχανές και βλέπουν τέτοιο σκηνικό σχεδόν κάθε λεπτό και δεν κάνουν τίποτα... Antares έχεις απόλυτο δίκιο να εκνευρίζεσαι ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα πρέπει να έχουμε και το ενδεχόμενο ότι κάποιοι από τους ανθρώπους στον δρόμο δεν "στέκουν" και πολύ καλά. Άρα κάνεις ότι μπορείς να αποφύγεις ατύχημα, όσο γίνεται.hellegennes έγραψε: 09 Ιουν 2018, 10:47Αστυνομία επιτόπου.Antares έγραψε: 08 Ιουν 2018, 20:20 Μαλακία που είδα, βασικά δεν πιστεύεις ότι την βλέπεις.
Κυρία στην Πειραιώς δεν περιμένει το φανάρι να γίνει πράσινο και διασχίζει τον δρόμο. Μένει στην μέση του δρόμου ενώ αυτοκίνητα περνάνε με ταχύτητα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Μεγάλο λεωφορείο έρχεται από την μία κατεύθυνση και η κυρία κάθεται ακλόνητη. Το λεωφορείο περνάει μισό μέτρο πίσω της με ταχύτητα. Όταν άναψε το φανάρι ήθελα να την προλάβω να την δείρω. Που πας μωρή; Είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί να λαχταράνε επειδή εσύ δεν μπορείς να περιμένεις δύο λεπτά; Τόσο έξυπνη είσαι πια και θέλεις να βγαίνεις μπροστά με κάθε τρόπο;![]()
Δεν μιλάω για ναρκομανείς ή άλλες περιπτώσεις. Για κανονικούς ανθρώπους μιλάω. Αν πήγαινε να ζήσει κανένας από αυτούς σε χώρα της βόρειας Ευρώπης και έκανε τα ίδια, είτε σαν οδηγός, είτε σαν πεζός, είτε στους δημόσιους χώρους, στην εργασία του κλπ. θα μέρα μια έβγαινε έξω για να τα κάνει. Θα είχε φάει τόσα πρόστιμα και μηνύσεις που δεν θα τον/την συνέφερε να ξαναβγεί έξω από την πόρτα με την ίδια νοοτροπία.
Δεν διαφωνώ. Ας τα φάει και εδώ αν είναι έτσι να γίνουμε άνθρωποι. Απλά τελευταία μαθαίνω για όλο και μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που δεν θα το φανταζόμουν που παίρνουν φάρμακα για ψυχολογικά ή παρεμφερή προβλήματα. Ωστόσο ναι. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι θέμα νοοτροπίας.Antares έγραψε: 09 Ιουν 2018, 11:14 Δεν μιλάω για ναρκομανείς ή άλλες περιπτώσεις. Για κανονικούς ανθρώπους μιλάω. Αν πήγαινε να ζήσει κανένας από αυτούς σε χώρα της βόρειας Ευρώπης και έκανε τα ίδια, είτε σαν οδηγός, είτε σαν πεζός, είτε στους δημόσιους χώρους, στην εργασία του κλπ. θα μέρα μια έβγαινε έξω για να τα κάνει. Θα είχε φάει τόσα πρόστιμα και μηνύσεις που δεν θα τον/την συνέφερε να ξαναβγεί έξω από την πόρτα με την ίδια νοοτροπία.
Όχι, εδώ δεν έχουμε τέτοια αστυνόμευση. Εδώ οι σωστοί αναγκάζονται να παίρνουν ηρεμιστικά για τα προβλήματα που τους δημιουργούν καθημερινά οι εξυπνάδηκες. Έτσι και την έβλεπε αστυνομικός σε χώρα της βόρειας Ευρώπης θα την είχε στείλει για ψυχιατρική γνωμάτευση, όπως στέλνουν και τους οδηγούς για παραπτώματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-
- 1 Απαντήσεις