Δε μου αρεσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 19:54 Όχι ρε κόμικ αυτά είναι παιδικά όνειρα
Πολύ κλειστό επάγγελμα
Άσε που έίμαι υπέρ του γραπτου λόγου και όχι του πολιτισμού της εικόνας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η δουλειά είναι το παν.
-
Ορέστης 35
Re: Η δουλειά είναι το παν.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Καταβαθος γραφεις στο ξεπερασμενο πχωρουμ επειδη εισαι φαν του γραπτου λογουΟρέστης 35 έγραψε: 31 Δεκ 2019, 19:55Δε μου αρεσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 19:54 Όχι ρε κόμικ αυτά είναι παιδικά όνειρα
Πολύ κλειστό επάγγελμα
Άσε που έίμαι υπέρ του γραπτου λόγου και όχι του πολιτισμού της εικόνας
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
αναφέρεσαι στο επάγγελμα του καλλιτέχνη (το διανοούμενος δεν είναι καν επάγγελμα) σαν να είναι κάτι που απλά το αποφασίζεις μια μέρα και την άλλη έχεις γίνει. Φυσικά τρολάρεις αλλά στα πλαίσια του τρολαρισματος θα ήθελα να μάθω αν εχεις σπουδάσει κάτι σχετικό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 19:22Προς τι η ειρωνία; Σε προκάλεσα ή σε έτσουξε κάτι;gassim έγραψε: 31 Δεκ 2019, 19:19γιατί δεν γίνεσαι αστροναυτης; ακούω οτι έχει καλά λεφτά.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 18:23
Σκέφτομαι να γίνω επαγγελματίας καλλιτέχνης ή διανοούμενος, να κάνω και την προπαγάνδα για να αλλάξει ο κόσμος
- Γενιά της Αμαρτίας
Ε όχι δε δέχομαι αναληθειες δλδ οτι τρολαρω κ δν εχω καλλιτεχνική φύση
Ο διάλογος γίνεται επί ίσοις όροις αν αλλάξεις γνώμη πες μου
δεν ρωτησα αν εχεις καλλιτεχνική φύση, ρώτησα αν έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:01 Ε όχι δε δέχομαι αναληθειες δλδ οτι τρολαρω κ δν εχω καλλιτεχνική φύση
- Γενιά της Αμαρτίας
Είπαμρ δν κάνω τρολοκουβέντα. Σου λέω ένα απλό όχι γτ δν θες να πεις τπτ αλλο
Εχω κάνει ένα μικρο ονλάιν σεμινάριο εκπα δημιπυργικής γραφής. Αναφέρομαι καθαρά στη λογοτεχνία
Εχω κάνει ένα μικρο ονλάιν σεμινάριο εκπα δημιπυργικής γραφής. Αναφέρομαι καθαρά στη λογοτεχνία
ωραία αφού δεν κάνεις τρολοκουβέντα και θες όντως να γινεις συγγραφέας, πάρε χαρτί κι μολύβι και γράφε. Αν γράφεις καλά θα φανεί.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:05 Είπαμρ δν κάνω τρολοκουβέντα. Σου λέω ένα απλό όχι γτ δν θες να πεις τπτ αλλο
Δεν ξέρω κανέναν συγγραφέα που να ζήτησε άδεια ή την γνώμη του ίντερνετ για να γράψει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Είμαι σε αναζήτηση είδους κατά το πως ψυχανεμίζεστε και επαγγελματικών συμβουλών. Αυτό λέω δεν το διάβασες;gassim έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:08ωραία αφού δεν κάνεις τρολοκουβέντα και θες όντως να γινεις συγγραφέας, πάρε χαρτί κι μολύβι και γράφε. Αν γράφεις καλά θα φανεί.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:05 Είπαμρ δν κάνω τρολοκουβέντα. Σου λέω ένα απλό όχι γτ δν θες να πεις τπτ αλλο
Δεν ξέρω κανέναν συγγραφέα που να ζήτησε άδεια ή την γνώμη του ίντερνετ για να γράψει.
Α και το θέμα του νήματος είναι ότι η δουλειά μας κάνει άξιους.
-
Ορέστης 35
Ποιοι πανε σε αυτα τα σεμιναρια;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:05 Είπαμρ δν κάνω τρολοκουβέντα. Σου λέω ένα απλό όχι γτ δν θες να πεις τπτ αλλο
- Γενιά της Αμαρτίας
Οποιος θελει γινονται συνεχεια ψαξε εκπα μαθηματα εξ αποστασεωςΟρέστης 35 έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:12Ποιοι πανε σε αυτα τα σεμιναρια;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:05 Είπαμρ δν κάνω τρολοκουβέντα. Σου λέω ένα απλό όχι γτ δν θες να πεις τπτ αλλο
-
Ορέστης 35
Αν δεν εχω συμμαθητες δε μ' ενδιαφερει. Ο, τι ξεκιναω μονος μου το παραταω.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:13Οποιος θελει γινονται συνεχεια ψαξε εκπα μαθηματα εξ αποστασεωςΟρέστης 35 έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:12Ποιοι πανε σε αυτα τα σεμιναρια;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:05 Είπαμρ δν κάνω τρολοκουβέντα. Σου λέω ένα απλό όχι γτ δν θες να πεις τπτ αλλο
Ειπες καλλιτέχνης και με μπέρδεψες. Τα προπαγανδιστικά κείμενα δεν είναι τέχνη. Τέτοια ναι μπορείς να γράψεις και αύριο το πρωί. Καλή επιτυχία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:09Είμαι σε αναζήτηση είδους κατά το πως ψυχανεμίζεστε και επαγγελματικών συμβουλών. Αυτό λέω δεν το διάβασες;gassim έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:08ωραία αφού δεν κάνεις τρολοκουβέντα και θες όντως να γινεις συγγραφέας, πάρε χαρτί κι μολύβι και γράφε. Αν γράφεις καλά θα φανεί.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:05 Είπαμρ δν κάνω τρολοκουβέντα. Σου λέω ένα απλό όχι γτ δν θες να πεις τπτ αλλο
Και ναι η δουλειά μας κάνει άξιους.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ευχαριστώ, παρ' ότι είχα διάθεση για κουβέντα. Και λογοτέχνης είπα θέλω να γίνω, σκληρά εργαζόμενος λογοτέχνης αλλά και πρακτικός διανοούμενος προπαγανδιστής.gassim έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:17Ειπες καλλιτέχνης και με μπέρδεψες. Τα προπαγανδιστικά κείμενα δεν είναι τέχνη. Τέτοια ναι μπορείς να γράψεις και αύριο το πρωί. Καλή επιτυχία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:09Είμαι σε αναζήτηση είδους κατά το πως ψυχανεμίζεστε και επαγγελματικών συμβουλών. Αυτό λέω δεν το διάβασες;gassim έγραψε: 31 Δεκ 2019, 20:08
ωραία αφού δεν κάνεις τρολοκουβέντα και θες όντως να γινεις συγγραφέας, πάρε χαρτί κι μολύβι και γράφε. Αν γράφεις καλά θα φανεί.
Και ναι η δουλειά μας κάνει άξιους.
Η δουλειά είναι αυτοσκοπός.
- Γενιά της Αμαρτίας
Παίδες το νήμα είναι ευρύτερο, για τις ευλογίες της δουλειάς. Όχι αυστηρά προσωπικό. Εστιάστε.
Δηλαδή για να καταλάβω, δεν έχεις ξαναδουλέψει ποτέ, αποφάσισες να πιάσεις δουλειά και λες να γίνεις λογοτέχνης ή διανοούμενος προπαγανδιστής. Σωστά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 91 Απαντήσεις